teşekkür ederim canım beğendiğinize sevindim yoksa başka koltuk bakacaktımbende cok begendim ..
ferah ve şık cnm ..![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim canım beğendiğinize sevindim yoksa başka koltuk bakacaktımbende cok begendim ..
ferah ve şık cnm ..![]()
teşekkür ederim firma renk değişimi yapamıyormuş ama belki ben bişeyler yapabilirim ya da orta sehpayı ikisinin karışımı bişeyler yaparımKoltuk ayak renkleri sandalye ayak renklerinden olursa güzel olur.
Mobilyalar çok güzel güle güle kullanın.
yerleştirince göz yormazsa mesele olmaz dediğin gibi başka şeylerle de kombinleyebilirsin.teşekkür ederim firma renk değişimi yapamıyormuş ama belki ben bişeyler yapabilirim ya da orta sehpayı ikisinin karışımı bişeyler yaparım
teşekkür ederim evet çok kullanışlı ve burda göründüğünden daha şık tavsiye ederimhepsi çok güzel ama en çok koltuklarını sevdim güzel günlerde kullanın inşallah...
aynen canım öyle aldımbenim tavsiyem ikili olan koltuguda uclu olaral al hersey cok guzel
Gayet güzel görünüyor, güle güle kullan. Halı krem rengi üzerine serpiştirilmiş doğa renklerinden (kırmızı, yeşil, mavi) oluşan desenli bir model olursa güzel olur diye düşünüyorum.halı önere bilecekmisiniz kızlar mobilyalar açık o koyu mu olsa