Moda İle İlgili Tüm Sorularınızda Stil Danışmanız Bu Topikte Yardımcı Olacaktır.

taba rengi deri montun modası asla geçmez bnce.Bu sezon da bn çok gördüm derimod ve desa da taba ağırlıklı.Bu arada bnm montum da taba ama uzun biraz taba çizmemle harika gözüküyorlar tavsiye ederim.Yaş olarak demişşsn uyar mı die.Kesinlikle uygun bi model bulursan olur çok iddialı olursa bizim yaşlara gitmez..
Bu arada yeşil ile siyah takım karşıdan bakıldığında daha hoş gözükür yanyana uyum olarak..

selam kızlar, bana bir konuda fikir verin lütfen, kararsız kaldım da, saten bir takımın altına parlak renkli bir ayakkabı mı yoksa mat renkli bir ayakkabımı daha hoş durur sizce???

ne dersiniz?

Hepinizi öptüm:1hug:

o senin zevkine kalmış ikiside gider bence...daha havalı olmak istiyorsan parlak taşlı olanını tercih et derim...

kıııııııızzzzzzlllaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr...... kimse bana cevap yazmıycakmı, ağlarım bak senağlama :enbuyukkk:

mat güzel olmaz ama bence süet sivri uçlu veya rugan güzel gider. ben süet ayakkabıyı herşeye çok yakıştırıyorum. önemli olan senin zevkin tabi. bizim fikrimiz önemli değil. yakıştırmak önemli canım...yerimseniben

a.s.merhaba

arkadaşımın düğününde giymek için, ama aynı zamanda her zaman kullanabileceğim, abartılı olmayan şık bir siyah elbise arıyorum:uhm: biraz bakındım ama ya tam abiye çok dekolteli ya da basit günlük elbiselerdi.

yardımcı olabilecek var mı:enbuyukkk:

benim yaşım 16 boyum 153 kilom 46 falan kumral saçlı beyaz tenli yeşil gözlüyüm oldukça neşeli ve rahatına düşkün bir insanım biraz farklı feminen ve yaş- vücut yapıma uygun birşeyler banada söylermisin canım?

birde saç için ne önerirsin ben böyle bakanın bir daha bakacağı stil bir saç istiyorum o konudada yardımcı olursan teşekkürler(öyle emo tarzı değil ama söylediğim:)))

mrb ben 27 yaşındayım saçımın ilkkez açtım karamel yaptım ama çok çabuk aktı uzun saçlıyım ve güsel görünsünler istiyorum buğday tenliyim ne önerirsiniz birde tiyatroya davetliyim ne giymeliyim sizce ( önemsediğim biriyle gidiiyorum elim ağayım dolaştı , güzel ve alımlı olmak istiyorum ama abartmakta istemiyorum şaşırdım ) şimdiden teşekkürler

canım çok güzel bir bölüm açmışsın.benim sorunum topuklu ayakkabı giymek isteyip ayagımı burkmak ve düşmek korkusuyla giyememem.boyum 1.62 civarlarında kilom 54 biraz spor giyinirm bu kış çizme almak istiyorum dediğim gibi hafif topuklu olsn istiyorum ama karda kayarsam diye de tereddütlüyüm üniversitede okuyorum 20 yaşındayım sence napabilirm bana uygun nasıl çizme önerirsin?biede çizmeyi kahferengi almayı düşünüyorum ama herşeye gitmeyebilir diye de düşündüm ne dersin.

banada fikir önermenizi bekliyorum
20 yaşındayım boy 170 cm kilo 45
buğday tenliyim. saçlarım uzun doğal kahverengi düz.
giydiğim basit birşeyle herkesin ilgisini çekecek biri olmalıyım enlerden olmalıyım.
bir giysiyi evirip çevirip değişik şekillerde giymeliyim.bir fuları örneğin boynuma dolarken bir başka şekilde bileğime sarıp öbürgünde saçıma dolarım yada botuma bağlarım ben böyle mutlu oluyorum.
nasıl bişey önerirsiniz kürdan gibi bişeyim
burcumda aslankaydirigubbakcemile3

bende 20yaşındayım ikizler burcuyum. boyum 1.74 kılom 55.bugday tenlıyım.saçlarım uzun düz we siyah.alışwerişe cıktıgımda aklımı kaybedıorum ne alsam dıye :) çok spor gıymem. klasıklıkten de hoslanmam.her sene zewklerım degısıor we buyuzden gardrobumu yenılemek durumunda kalıorum..İLGİLENENLERDEN FİKİRLERİNİ BEKLİORUM.

merhaba canım elbisemin fotoğrafı yok ama bana yinede yardımcı olabilirmisinn??
yılbaşında bi eğlence mekanına gidicez ben straplez diz hizası beli tam oturan balon etek bi elbise giyicem.
bu elbiseyi nasıl kombine etsem canım? dümüdz siyahlar içinde olmasın biraz renk gelsin istiyorum ama... boyum 170 kilom 56 ;kahverengi saçlı ve kah gözlüyüm tenim de biraz esmer

merhabalar, benim boyum 1.62 kilom son 2 ayda 4 kilo aldım ve 57 oldum biraz ayva göbeği ve biraz da basenlere topladım. yılbaşı gecesi eğlencede giyeceğim önerilerinizi bekliyorum. omuzlarıma değen küt kumral saçlarım var beyaz tenliyim.

merhaba canım :)
benim sorum ayakkabılar ve botlarla ilgili..
Rahat edemediğim için topuklu veya yüksek topuk veya çok sivriburunlu ayakkabılar giyemiyorum..
fakat günlük hayatta rahat olan düşük ve kalın topuklu ayakkabıların çoğu da estetik açıdan pek çekici durmuyor...öylesine giyinip çıkıvermişsiniz dışarı gibi gösteriyor..
Aynı anda hem rahat olmak hem de giyimine özen gösteren bakımlı biri izlenimi vermek istiyorum..
Mesela küt burunlu olanları yuvarlak buruna kıyasla, benim istediğim etkiyi daha mı çok verir acaba ? küt burunlu ayakkabılar hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Günlük koşturma için kullandığım ayakkabıları küt burunlulardan tercih etsem işi kurtarırmıyım acaba :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…