Moda İle İlgili Tüm Sorularınızda Stil Danışmanız Bu Topikte Yardımcı Olacaktır.

kızlar bu kış taba rengi mont gidermi sizce altınada taba rengi çizme olur mu? olmaz mı? kararsız kaldım fikrinizi almak istedim bu arada yaşım 21 hani yaşımada uygun mudur? sizce böyle bi konbine hoş mu al derseniz alıcam fikirlerinizi bekliyorum...
Ayrıca affınıza sığınarak ikinci bi soru siyah takım elbise ile kahve abiye yakışır mı? ben kahve ve siyahın uyumsuz olduğunu düşünmüşümdür sizcede öyle mi? tüm kadınlarıma sevgilerrrrra.s.

taba renginin modası geçmez bence ama bence yaşına uygun değil derim.siyahla kahvede birbirini boğar diye düşünüyorum?

normalde pek etek giymem ama bu bayram kırdım inadımı etek aldım

hani şu kalem olanlardan

ama altına ne renk çorap giyicem bilmiyorum CADIARZU

yani ten rengi ama hangi markanın hangi numarsı (parlak ve pürüzsüz gösteren)

sizin tercihleriniz neler olur

öpüldünüz kk'nın fıstıkları kaydirigubbakcemile3

Penti nin parlak olanı var ....

Ben ondan kullanıyorum....

Bi de resim ekleyecektim ama bulamadım be kaydirigubbakcemile3

Eğer ten rengi alacaksam marka gözetmezksizin 57 ve 58 numara hayatta almam.
Renkleri çok acayip geliyor bana. Kendimi yeni gelin gibi hissediyorum:roflol: (acayip miyim neyim)
Bence 38 numara daha şık duruyor.
şakkıdı

kızlar sorun cevaplıyım pentide çalışan biri olarak hepinize yardımcı olurumm:1hug:

ay ne güzel kaydirigubbakcemile5

komik gelecek ama ya ben çorabı bi kere giyiyorum ikinciye yırtılıyo Çok üzgünüm çoook

Acaba sorun bende mi -tatlicadiarzu-

Bi bakıyorum delik açılmış deli olcam ya ...

AssOrtik, parlak pürüzsüz tam ten rengi istiyosan aradığın çorap tam olarak Penti Sahra 51 numara..

ince çorapları kaynar suya atınca kullanma süreleri daha uzun oluyor :teytey: :teytey:
hayatında soket çorap ve adidas ayakkabıdan başka bişey giymemiş ben bi kere bile dayandıramıyordum :roflol: :roflol: annem bu püf noktasını söledi de evlenir evlenmez batmaktan kurtulduk :roflol: :roflol:

merhabalar birşey sorucam genelde spor tarzı giyinen biriyim kot alırken paçalı hafif ispanyol tarzı alıyorum,ispanyol paçayla boru paçanın farkı nedir biri şişman biri zayıfmı gösteriyor.biri bana açıklayabilrmi

kızlar sorun cevaplıyım pentide çalışan biri olarak hepinize yardımcı olurumm:1hug:

canım en başta sormuştum ben sorumu :1closedeyes:

yine soruyorum :jeyyar:

siyah etek altına giyicem

pürüzsüz ve parlak gösteren mükemmel bi çorap

tesekkür ederm esracım sengözlerimebaksanab

(mümkünse resim de koyabilirmisin)

bayanlar siyah diz boyu elbiseyi özel bir gece için ne ile kullanabilirim...nasıl çorap nasıl ayakkabı...???acil yardım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…