Moda İle İlgili Tüm Sorularınızda Stil Danışmanız Bu Topikte Yardımcı Olacaktır.

Siyah parlak çorap ve ince topuklu ince burunlu bir ayakkabı ile çok sade ve asil olur. Ya da antrasit gibi siyahtan bir ton açık bir çorap ve kırmızı bir ayakkabı, elbisenizin yakasına göre kırmızı kolye ya da küpe ile de tamamlarsanız çok seksi ve hoş olur.

sıyahla kahve bır arada gıyılmez dıye bılıyorum ve gıymıyorum ben. canım 80lere dönüş olucak yavaş yavaşeğer alacagın mont nuri alço montları gibiyse duşunmeden al derim.

Aynen canım :içelim:
Alırken 2 tane almak gerekiyo yedek diye nasıl olsa ertesi güne kalmıcak Çok üzgünüm çoook

canım ten rengi ve parlak istiyorsan penti 57 numara 15fit'ten şaşma derim yerimseniben hem istediğin parlaklıkta hemde ten rengi.benim vazgeçilmez tercihimdir. :asigim: buarada pentinin desenli çorapları da bazı eteklerin altında çok hoş duruyor.web sitelerinden bi göz at derim a.s.

hımm yakası nasıl kolları nasıl anlatsaydın.. lame bi kemer takabilirsin yada dore...

belki uzun gösterişli bi kolye ile hareketlendirebilirsin.. ayakkabıda duruma göre degişir.. cantana göre yani.. eger koyu renk kullanacksan cantada kücük ve ışıltılı bi fantezi canta altına ona uygun yüksek topuklu ve bantsız bi ayakkabı.. yada lame minik fantezi bi el cantası ve lame sandalet

yada hiö bsey yapmadan siyah canta akkabı tercihin sana kalmış pırıltılı ince bi kolye yada inci kolye küpe ve bileklikle cok şık olabilirsin... yada sen secenek sun bizde ona göre kombine edelim elinde ne varsa yazabilirsin.. =))

canım nasıldı nuri alço modeli hatırlayamadım:))bende hiç siyah kahve giymem giymedim de ama size sormak istedim genede bayramın 3. günü nişanlımın kuzeniniin düğünü var siyah takım giycek nişanlım ama ben ne giysem karar veremedim nişan elbisem kahve olur mu die sormak istedim ama olmaz uyumsuz olurdu ne giysem ne giysem die düşünüyorum yaa kararsız kaldım genede ikinizede teşekkür ederim

siyahla kahveyi modacılar uyumsuz olarak görüyor benimde hosuma gitmiyor ama giyilmez diye birşey yok sokaklarda görüyorum. Bence hoş değil nacizane fikrimi söylemek istedim.

canım hani bel kısmı dar olupta omuz kısmı geniş hatta vatkalı olanlar hani. bu vatkasız ama bunlar gibi dedigim modeller. tabı renk olarak taba rengi demişşin

küllümango teşekkür ederimde ama senin gösterdiğin deri çok iddialı ben o kadarını kullanamam galiba genede çok mersi şekerim bu arada yeşil elbise aldım siyah takımla konbine olursa nasıl olur?

canım sen kombıne derken nişanlının sıyah takımıyla senin gıyecegin yeşil takımın uyumundan bahsedıyorsun değil mi? ben senin aynı anda sıyah ve kahverengi kıyafet gıyecegını duşunmuştum:) yeşil ile sıyah uyar tabı.

biraz geç oldu kusura bakma canım ancak gelebildim..
sana tavsiyem penti premıer 6den siyah yada ten rengi..
bu dediğim çoraplar ipek matlığında ve bacakta çok güzel duruyo..

tesekkür ederim canım kaydirigubbakcemile3

arkadaşların tavsiyeleri üzerine penti sahra 51 aldım ama çoook parlak :1no2:

yani çok doğal değil fisfisfis

yarın da senin dediğini alıp bi deneyeyim hihoyyyt

sonucunu yazarım :ecrin_bebek:

Merhaba arkadaşlar.

Alt eteği bu şekilde yandan toplanmış nişanlığımı kuzenimin düğününde giymek istiyorum.
Yalnız böyle kabarık giymek istemiyorum.
Eteği ne şekilde düzelttirmem uygun olur sizce?
Tarlatan giymeden direk giysem hoş durur mu?

bunu bence giyinme cnm yaaa tarlatansızda güzel durcağını düşünmüyorum açıkçası ama yinede diğer arkadaşlarında fikirlerini oku tabi

canım ben bugün penti premier aldım, ama numarası yok sen premier 6 den demissin ama fisfisfis

bu arada premier sahra dan daha güzel :1closedeyes:

yakasına broş takabilirsin
beline kemer
üstüne süslü bir şal
ama elbiseyi görmeden bir şey söylemek de zor :)
en azından yakasını kollarını odelini tarif etseydin

Canım aynısı değil bunun. Sadece alt eteği böyle toplu. Tarlatanlı da giyemem abest olur fazlaca.
Eteğini düz uzun mu yaptırsam acabna yandan yırtmaçlı falan.

yokmu yardım edicek.

bence oynatma yapmana gerek yok açıkcası....tarlatanı giymezsin olur biter...çok kötü duracağını sanmıyorum açıkcası...ama herkes benim gibi düşünmeyebilir....bu işlerden anlayan biri belki sana daha farklı yollar önerir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…