Moda İle İlgili Tüm Sorularınızda Stil Danışmanız Bu Topikte Yardımcı Olacaktır.

1.70 boy 68 kilo ince bel ,küçük göğüs , geniş kalça ve basenler...senağlama

ben nasıl giyinmeliyim...nasıl modeller tercih etmeliyim??basenlerimi nasıl komufle edebilirim???

not:örtülüyüm...yerimseniben

canım örtülü olduğun için pek birşey söyliyemem üstünü dar giy altını ise bileklere kadar olan etekler var eteklerle zaten basen falan belli olmaz dediğim gibi pek yardımcı olamıcam örtülü olduğun için söyliceğim şeyler çok az

pardon canım seni görmemişim yine söylüyorum özür dileyerek ben kapalı arkadaşlara pek yardımcı olamıyorum çünkü söyliyceğim şey çok kısıtlanıyor anlatabilmişimdir yanlız başın kapalı olup capri gibi şey giyersen biraz kötü olur o yüzden bilekte olanları tercih et

arkadaşlar malum yazın düğün sezonu başlıyor ve tesetürlü abiye için bazı yerlerde hiç seçenek yok olsada fiyatlar çok yüksek.Sadece özel günlerde giymek için çok para vermeye kıyamıyor insan,heee her düğünde aynı şeyde giyilmiyor ondan dolayı diyorumki arkadaşlar abiye resimlerinizi ekleyin belki dolap bekliceğine işimize yarar uyğun fiyatta kiralıyablrz veya satablrz ne dersiniz arkadaşlar

öncelikle teşekkür ederim benim saçlarımda bakır canım ve ben yeşil (koyu canlı yeşil),mor renklerini kızıl rengi saçlara çok yakıştırıyorum bence kızıla bütün renkler yakışıyor yanlız bu saydığım renkler en çok yakışanı makyaj olarak ise gözlerinin rengi önemli benim açık kahve bu yüzden gri,mor tonlarında yapıyorum çünkü hem saçlarımla hemde gözlerimle uyumlu oluyor aslında kendini o kadar şartlama çok zayıfım diye ben senin boyundayken 48 kg idim zayıf gözüküyor evet haklısın dar giyinmeyi bende pek sevmem o yüzden üzerine bol bluzlar almayı dene altına dar kot yada mini etek giy ilkbaharda ise saçlarınla çok şeker bir görüntü oluyor yeşil yada mavi fular tak ben bir ara takıntı haline getirmiştim yukarda hippi tarzı çicekli böcekli elbiseler olabilir ...

tugce and uluc ;
o elbiseler sana tam oturur zaten canım boyunda uzun zaten bütün giydiğin şey yakışır bence dar kot mini etek zaten zevk sahibi birine benziyorsun eger sana tarz yaratılmasını falan istiyorsan kendini ayrıntılı bir şekilde anlatmalısın ben sadece şu an öneri verebilirim (ne tarz müzik dinlediğin kedini nasıl giyinirsen rahat ettiğin gibi..) o zaman sana uzun uzun ayrıntılı bir şekilde yazarım ..

88 kilo 1.72 boyunda özellikle basen bölgesinden kiloluyum ve elbise diktirmek istiyorum ama bana uyacak model bulamıyorum fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.

arkadaslar, bir ara günes isigini geciren ve dolayisiyla yanik izi birakmayan mayolarla ilgili bir duyum almistim, bu konuda bilgisi olan var mi?

Gülüm bende var öyle bir bikini..yillar önce almistim..bayada para vermistim..! Umdugumu bulamadim desem yeridir..! Ister istemez kapali olan bölgeler daha acik renkte kaliyor..bire bir günes temasi gibi olmuyor tabi..! Benden bu kadar..!

arkadaş sanırım yanlış bilgilendirildin ya da ben yanlış biliyorum.
A lar göğsü büyük, göğüs kafesi küçük olanlar için dolayısıyla gövdeni sıkar
B ler göğsü daha küçük göğüs kafesi geniş olanlar için
C ler göğüs kafesi daha da geniş olanlar için

bence sen göysüne göre(85) göğüs kafesi daha geniş olan B kupunu seçmelisin
marka ve modele göre genişlik 1-2 cm atabilir bu nedenle beden kısmını diğer markalarla ölçerek karar ver yanında mezro götür bence bak bunları yaparsan kesinlikle rahatlarsın tamam...

yeni sütyen alınca cevap bekliyorum:sm_cool:

[canım emegine saglık ama bunlar biraz amatörce cizimler.. birazda silüetler üzerinde calıs.. yani insan figürü durusu sonra onların üzerine kıyafet oturt.. eger özelden msj atarsan sana bi kac tavsiyem olur stilistlik konusunda yaptım cizimleri burada gösteremem ama örnek resimler yollayabilirim...a.s.

zaten amatörce kendm yapıorm gelişigüsel bunlar aceleye geldi birine atmam gerekiodu beğendiğm çizimleri aceleyle yaptm o yüsden.

canım merhaba öncellikle darılma ama bu türlü çizimlerle moda tasarımı zor özel yetenekle alıyor çünkü lise sona yeni geçtiysen bir an önce özel bir kursa git bence 8 ayda güzelce oturur zaten çünkü bu tür çizimlerle alınmıyor desen,imgesel v.b gibi şeylerler moda tasarımınına giriliyor biraz araştır istersen

bn zaten özel yetenek sınavına girmicem.öss puanı ile girmei düşünüorm.kursa zaman ayırırsam öss güme gder.sadece fikirlernizi merak etmiştm bn.

canım öss puanıyla girilen bir yer bilmiyorum ben açıkcası bütün resim ile ilgili olan her yer buna moda tasarım dahil özel yetenek sınavıyla alır öss nin barajını geçmek yeterlidir bunun için moda tasarım zaten desen falan yaparak alınıyor ama tabi diğer resim bölümlerine göre daha kolay girilmesi yinede zor tabiki eğer gerçekten idealin modacı olmaksa resim kursundan destek almalısın

öss puanı ile alan üniversite olmazmı anadolu üniversitesi ve izmir ekonomi var öss puanı ile alıyor.bn kursa gitmeyi düşünüyorum zten.

hayr ben araştırdım anadolu ve izmir ekonomi öss ile alıyo

işte buyrun...

MODA TASARIMI
izmir Ekonomi Üniversitesi (Vakıf) (B.) 5 334,139
Anadolu Üniversitesi 41 325,512
İzmir Ekonomi Üniversitesi (Vakıf) 70 271,258

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…