M
marsel
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SummerMiss
-
summer cım bende sana danışabilir miyim acaba fisfisfis
ben uzun boyluyum zayıfım basenim normal...gögüslerim küçük senağlama1.67 boyundayım 50 kiloyum
bakır-kızıl saçlarım var hangi renkler gider bana tatlım?(hem giysi hem makyaj olarak söylersen çok ama çok çok çok sevinirim)
dar giyindiğimde çok zayıf ve itici hissediyorum kendimi ya....senağlama
acaba bana mı öyle geliyor?
nasıl giyinmemi tavsiye edersin canım benim.....
çok çok çok çok çok ama çok teşekkür ederim
bu arada fotograflarla yardım etmen çok güzel
arkadaslar, bir ara günes isigini geciren ve dolayisiyla yanik izi birakmayan mayolarla ilgili bir duyum almistim, bu konuda bilgisi olan var mi?
ya arkadaşlar...benim sütyenle ilgili çok büyük bir sorunum var galiba..
çünkü ölçüme göre sütyen bulamıyorum..çoğu markada bana göre ölçü yok
Ben 90 A yım..sanırım ama birçok markada ölçüme en yakın olarak 85 B bulabiliyorum..
onda da malum sütyenin bantlarının boyu kısa geldiği için gövdemi sıkıyor..her zaman da uzatmak için kopça kullanamam ya... ve de Cuplar B olduğu için de göğsüme bol geliyor..
bundan anladığım kadarıyla bana 90 A sütyen gerekiyor..ama neredeyse hiçbir markada 90 A yok...90 lar en az B ile başlıyor ama B cup da bana büyük geliyor hele ki 90 ların B leri
başka benim gibi olan varmı aranızda siz ne yapıyorsunuz ? 85A alıp uzatma kopçasıyla mı kullanıyorsunuz ? 90A bu ölçüyü hangi markalarda bulabilirim ? benim gibi olanlar varsa fikir istiyorum lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?