Moda İle İlgili Tüm Sorularınızda Stil Danışmanız Bu Topikte Yardımcı Olacaktır.

canim anladim ama ben hocamada sordum bende bu pazartesi sinava giricem öyle bir sey yokmus öss barajini geçiyorsun bütün moda tasar1m1 v.b resim bölümleri sonuçta ve %100 yetenek sinaviyla aliyor zaten moda tasarimi kazandin nasil kiyafetlerini çizmeyi düsünüyorsun? ÖSS ILE ALAN RESIM BOLUMU YOKTUR ÖSS BARAJINI GECMEK YETERLIDIR...istersen bilgili birine sor

ben kaç gün araştırdm eğer özel yetenek sınavına gireceksen össde baraj aşman yeterli.öss ile almasa neden en az 325 puan olsn??
özel yetenkle aldıkları için taban ve tavan öss puanları belirtilmio çünkü özel yetenek önmli ama anadolu ve izmir ekonomide öss puanı önemli..

canım hadi senin dediğin doğru olabilir ama yetenek sınavsiz hiç bir okul moda tasarımı bölümüne almaz ben üniv deki hocaya sordum hem yetenek sınavı olmucak resimle ilgili bir bölüme alcaklar şaka gibi bir şey lütfen iyice bilgili birilerine sor

bilgili birine sordum anadolu üniversitesi özel yetenek ile almıyormuş
sadece çizim yeteneğinin olması yardımcı olurmuş dersler için.
yani anadolu üni özel yetenek sınavı olmadan alıyor.

mrb ben bısıler danısmak ıstıyorum sıze ben kıyafetlerımde boyle masum bı hava olsun ıstıyorum masum-cekicilik tarzı sacda makyajda bu ıstedıqımı yaptım ama kıyafete qelınce takılıyorum ne yapmam qerekır sizce ?

@summer, böyle bir başlık olduğu gözümden kaçmış, arkadaşlar sağolsun, haber verdiler varlığını, ben de image maker arayıp duruyordum:) yüzüm yuvarlak ve yakışan saç modeli fazla yok ya da ben yakıştıramıyorum kendime. saçımın rengini seviyorum, koyu kahve. uzun kalmasını da istiyorum, açtığım başlığa diğer arkadaşlar fikirlerini yazmışlar ama bir de sana danışmak istedim, madem ki bu işin uzmanısın...

aşağıya iki fotoğrafımı linkledim, hemen görürsün, bir iki dakikanı ayırıp fikirlerini söylersen çok sevinirim. sağlıcakla kal...

3 sene önceki halim:
http://www.flickr.com/photos/29197899@N03/2726570704/in/photostream/

şimdiki halim:
http://www.flickr.com/photos/29197899@N03/2725745883/

şimdiden teşekkürler...

yardım edermisiniz (
kuzenimin düğünü var kına gecesinde askılı üçgen göğüs arkası lastikli yani göğüs altından bele kadar vücudumu sarıyor sırtı açık alt taraf geniş etekler dalgalı uzun içinde mor pembe krem tonları bulunan bi elbise aldım ama ayakkabı alamadım ( bulamıyorum altına ne giysem yakışmıyor diye düşünüyorum daha doğrusu nasıl bişey alınır pek bilmiyorum yardıma ihtiyacım var

Arkadaşlar izmirde yaz sezonunda bot-çizme satan bir yer var mı diye size sormak istedim makul fiyata.. 5 gun sonra izmire yolum duşecek de..

kızlar imdattt

cuma günü iş görüşmesine gidicem ve ne giyceğimi bilmiyorum. hangisini giyiyim sizce? bu arada lütfen resimleri alıntı yapmayın, silicem sonra resimleri... hadi bakalım yardıma

mor gömlek+beyaz pant kombinasyonunu ben de düşündüm de giymeye üşendim açıkcası, dedim nasıl olsa gözlerinde canlandırırlar kaydirigubbakcemile3

bu havada siyah pantolonla sıcaktan patlarım sanırım, çok ince değil pantolonum senağlama bedenime göre bulamadığım için tek siyah pantolonum

bunu gömlekle ayakkabının rengi uymuşmu onu söyleyin diye koydum

BU ÇOK GÜZEL BUNUNLA GİT. ÇOK GÜZEL BİR FİZİĞİN VAR NE GİYSEN YAKIŞMIŞ. ETEK DAHA GÜZEL OLMUŞ BENCE. İLK BAŞTA ZATEN DIŞ GÖRÜMÜNE ÖNEM VERİYORLAR. BAŞARILAR CANIM. a.s.

derman teşekkür ederim canım

ama alıntıdan resimleri kaldırabilirmisin a.s. sonradan silicem de resimleri

kuşum ben mavi gömlek kombinasyonu beğendim.Yani beyaz pantolnda olur siyah pantolonlada.Birde kırmızı ceket ve beyaz etek olanda çok güzel.Kaynana bişi demezse tabi:)))))))

KIRMIZI ÇOK GÜZEL BUNUNLA GİT. ÇOK GÜZEL BİR FİZİĞİN VAR NE GİYSEN YAKIŞMIŞ. ETEK DAHA GÜZEL OLMUŞ BENCE. İLK BAŞTA ZATEN DIŞ GÖRÜMÜNE ÖNEM VERİYORLAR. BAŞARILAR CANIM. a.s.

Çok şatafatlı ve göz yorucu renklerden kaçınmalısın.
Siyah kumaş pantolon veya etek gömlek ve üzerinede istersen ceket tabi sana kalmış.
Sade renkler tercih et bunun dışına çıkma derim..

Bak sana bir kaç öneri ekleyebilirim hem sende bir fikir edinmiş olursun.

.

walla canım eldeki malzemeler bunlar, alışveriş şansım da yok, bunlardan birini giyicem yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…