Moda İle İlgili Tüm Sorularınızda Stil Danışmanız Bu Topikte Yardımcı Olacaktır.

mrb banada yardımcı olabilirmisiniz acaba:1rolleyes:aslında baya sorum var hangisinden başlasam bilemiorumhihoyyytbende 16 yaşında 1.60 boyunda 48 kiloyum vede esmerim..!göz ve saç rengim siyah...1. sorum renkli lens almayı düşünüyorum acaba mavimi yoksa yeşil mi gider??2.hangi renk kıyafetler yakışır?makyajda hangi tonlar gider ve kırmızı ruj yakışır mı??çok soru sordum ama şimdilik bu kadarbunları cevaplaya bilirsen çok mutlu olcamyerimseniben

merhaba canım
1 ci soruna cevabım bence yeşil almalısın zaten mavi lensler çok belli olmuyor ve esmer birisine yeşil çok güzel gider ...
2 sana limon sarısı,mor,canlı bir mavi tonu,zümrüt yeşili,bej tonları çok yakışır
3 esmer olduğun için sana nivea nın vişneli rujunu öneririm çok güzel duruyor pembemsi bir kırmızı makyajda şeftali tonları çok güzel olur buğulu göz makyajı mor çok güzel gider.. daha başka sorun varsa sorabilirsin canım

bende aynen bu fikirdeim canım .etek boyu iş görüşmesi için uygun deil bence.pantolon daha çok yakışıo emin olabilirsinnn :CüvCüv:

Allah mı çıkardı karşıma seni ne yaa bende böyle danışıp sorabilceğim birilerini arıyodum :dance:çok saol cevaplar için..!soruların varsa sorabilirsin demişsin war ztn bendeki sorular bitmez:1rolleyes:1.jeans almayı düşünüyorum yeni ama nasıl alcağımı bilmiyorum bol mu veya dar paça mı alsam karar veremedim bide önerdiğin bi marka var mı??2.nıvea vişneliyi ztn kullanıyorum güzelde oluyo almıyım mı o zmn kırmızı ruj?yaşım 16 çok mu büyümüşte küçülmüş gibi durur??3.bu sene çantada ve bot-çizmelerde hangi renkler ve nasıl modeller moda??şimdilik bu kadarhihoyyyt

1. aslında kilonla boyun orantılı normal olduğundan bacaklarının çok kalın olmadığını düşünüyorum kış geldiğine göre dar kotlar daha revaçta olucak bol kotlar yani bizim ispanyol paça dediklerimiz jean yada kumaş olsun yazın giyiliyordu hem zaten dar kotla bir çok bluzu falan daha kolay yakıştırırsın marka olarak lewis ve lee güzel oluyor ben hep oralardan alıyorum
2. 16 yaş kırmızı ruj için erken yani cart bir kırmızı ruj için ama eger çok istersen maybelline markasına bak
3. çantada yine klasik renkler ama mor ve lame de içine katılıcak biraz daha süslü parçalar olabilir çantada yine xl devam edicek gibi görünüyo bot lar ise bilekte biten botlar çizmeler ise binici tarzı
başka sorun varsa istediğin gibi sor canım

Son düzenleme:
ewt doğru bildin walla bacaklarım ne çok kalın ne çok incedir güseldir yani:dance: daha sorularım war war olmaz olur muhihoyyyt1.yaa arkadaş çevremde giyinmemi fln çok beğenirler havalı olduğumuda söylerler ama tikky bi kız nası giyinir sizce??neden tikky derler??

ya aslında tikky marka giyinen ve yaşından çok daha büyük gösteren kişiler birde saçma saçma konuşan tipte kızlar vardır onlara denir süslüdürler ama eskiden banada tikky derlerdi ama bazıları o kelimenin ne olduğunu tam olarak bilmiyor her süslü,havalı ve güzel giyinene öyle diyorlar ama saçma bence tikky bi kız basitleşmiş olarak xl çanta ve xl gözlük takar beyaz converse giyer böyle eskiden zaten banada böyle derlerdi gıcık olurdum genellikle zaten markalı giyiniyorsan onların gözünde tikky oluyosun bu böyle ... ama tabi bazı lisedeki kızlar kasıtlı olarak yapabiliyorlar havalı olmak farklı tikky olmak farklı örnek acemi cadı daki tuğçe gibilere tikky denir

Son düzenleme:
summer merhaba.
benim sorunum bacak boyumun kısa olmas.
boyum 1.60 kilom 55.
daha çok spor tarzı giyiniyorum.
bacak boyumu uzun gösterecek ne önerebilirsin bana.
birde eğer zahmet olmayacaksa resimde eklermisin:Saruboceq:
cevabın için teşekkürler şimdiden

arkadsaslar sizde de bazen oluyormu, benim dolabim tika basa dolu, hatta hic giyinmedigim kiyafetler bile var, ama yinede her gün her gün ne giysem diye düsünüp duruyorum cikartip cikartip bakiyorum kararsiz kaliyorum ooofffffffff -tatlicadiarzu-

canım herkese önerdiğim aslında bileğe kadar inen bol elbiseler boyu uzun gösterir hemde rahattır ayrıca boyun kısa olduğu için dar kotlar bacak boyunun daha kısa gözükmesine yol açar bu yüzden genellikle bol şeyler giy (alt için) üstüde orantılamak için dar giyersin

bol paça dediklerimde bunlar o kadarda abartılı olmasına gerek yok ayrıca kısa sort üzerine dar bir bluz olduğu zamanda uzun gösterebilirsin buda göz hilesidir ama tabi şortun dizden 5 parmak kadar kısa olduğu zaman

Eğer pantalonu tersten yıkarsan birşey olmaz
ben bayağıdır kullanıyorum renginde değişiklik yok

ben siyah kot pantolon almak istiyorum bayadir hevesim var ama bir iki yikamadan sonra renginin akicani ve siyah kotun hicde kullanisli olmadigini duydum ,,,dogrumu....??

yada kumas haric ne tur bi siyah pantalon alayim ki??

bende iş yerinde klasik giyinmek zorundayım .. klasik noralde hiç sevmedigim bir giyim tarzı.. ben kot giyip alttan topuklu ayakkabu üzerine şifon tarzı hoz bluzla sporu klasikleştirmeyi seviyorum..

haa işyerinde senin dediğin gibi sürekli siyah pantolonlar aldım kumaş kot canvas.. ng , koton , collezione , mavi , .... hermakadan aldım inanınnn. ama inan en kullanışlısını sonunda buldum.. ister spor giyebiliyorsun ister kumas pantol gibi klasik ..
malı naylon gibi likra beli düşük bilekte darda değil bolda çok hoş akşam resmini çeker gönderirim..
tavsiye edebilirim bu tarz bir pantolon ..
ha bu arada yıka yıka rengi kesinlikle atmıyoo..

ay cok tesekkur ederim ilgine.....evet resmini gorursem daha kolay olur almam....a.s.

selam kızlar..
arkadaşımın düğünü varda beyaz,kırık beyaz, krem türü renklerde saten gömlek almak istiyorum.internetten baktım ama tam aradığım gibi bişi bulamadım siz bana bişeyler önerirmisiniz. bi de ankaradaki mağazalardan olursa çok sevinirim. çok mersii
kaydirigubbakcemile2

tatlım kotonda birsürü saten gömlek görmüştüm ben. polo garagede de var. park bravoda falan da vardır. tüzün,ekol tarzı mağazalarda da bulabilirsin. bir alışveriş merkezine gittiğinde birsürü şey bulursun canım. çok beğeniyorum ben saten gömlek, bi iş hayatına başliyim depolicam inşallah :lepi:

arkadaşlar kardeşim Antalyada oturuyor ve bayramda nişanı var fakat kendisine hala elbise bulamamış sizden ricam Antalyada abiye kıyafet mağazaları nerelerde var bildiğiniz iyi bir mağaza varmı

kızlar benim dizaltı siyah bir elbisem var...bunu özel bir gece çin nasıl kombine edebilirim...? nasıl çorap nasıl ayakkabı giymeliyim...?yardım acil....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…