moda life mı uzakdurunn..........

hfceren

şanslımıyım neeee:))
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2011
956
20
118
kızlarr tam 3ay öncesiii babam anneme süpriz yapıyımm derken kendiini perişan etti.neyse bizimkii gitmiş moda life denen oo mobılyadan baza yatak ve başlık almış.güzel ama teslim bi hafta sonra demişler tamam dedik 10 gün geçti ne arayan ne soran.biz ardık fabrikalarında yangın çıkmış bi on gün sonra gelir dediler sesimizi yine cıkarmadık.o aralar annemle biz sehir dışına cıktık bi hafta sonra geldiğimizde yatak baza falan gelmişti amaaaaaaaaaaaa monte etmemişlerrr köpurdu annem.neymiş monte iiçin gerekli malzemeler yanlarında yokmuş ee sen buu esyalarıı niye getirdin.neyse aradık subeyi haberleri bile yokk bide bizi azarlıyo kadın bu zamana kadar niye haber vermemişiz lakaytlıga bakarmısınız kii biz sehir dışına cıkmadan söledık bakın biz sehir dışına cıkıcaz evde gunduz kımse olmayacak diye.neyse gelecekler dediler bi 3 gün geçti ses yine yokk cıldırdım aradım yine kadın montaj için geleceklerinin numarasını verdi aradım bugun gelcekler dedi ama saat veremezlermiş bagırdım cagırdım kadını ben yetkılı degılım dedı bende ozaman yetkiliyle görüşüyim dedim neyse adamın tekiyle konuştum işte bi saate kadar gelicek dedi bekliyoruz yokk bigün geçti yine gelmediler kii şaşırmadık.aradım ertesi gün ağzıma gelenı saydım ver bana yetkılıyı dedım adammı kandırıyonuz dedim gelcez bi saate kadar dedinizde gelmiyonuz adam bazayla yatak bırbırıne uymuyo fabrıkaya söledik alacaz onları gerı dedi biz size haber veririz dediler.yine 1 hafta gectii yokk yine yokk ses ama odemeye bi gün kala mesaj atıyolar ödeminizi yapın yoksa faiz binermiş bi hafta geçti yine yokk neyse bizim melekete gitmemiz gerekti gelmişler monte etmişler şükür ama bu sefer yatak bazadan büyükk eve geldiğimizde sokk olduk bide inanmıyolar arkadas göndereceğiz baksın dediler 2 gün önce geldi bii kişi evet büyük dedi ve demin de aradık sipariş verdik dediler bukadar sorumsuzluk olmaz resmen paramızla rezil olduk özellikle izmirdeki arkadaşlarr kesinlikle izmir subelerindeki oo mobılyacılardan almayınn bizim gibi rezillik yaşamayınn .....

Son düzenleme:
Back