- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
bıkınıyı genelde fosforlu renklerden tercıh ederımTen rengi bikini daha fena ..
Dönüp gazete kapağında ne var diye bakası geliyor dimi insanın hahaha iğrenç bir espriydi susuyorum okey
bı kadında gormustum sımlı ten rengı bıkını, kendısı zaten bronzlasmıs. evlerden ırakTen rengi bikini daha fena ..
Sütyen değil mi yaBayrak o bayrak
Bugüne kadar bayrak niyetine kullandım ben onu.Replik topiğin de öğrenmiş bulunuyorum kendisinin sütyen olduğunu
bence tombısler eteklı mayo kullanmalı,hele erkekte slip mayo nasıl ıyyyy ıgrenc :)o değilde bikini mayo falan fena ya
o moda sımdı yok ama her zaman cınsellık objesı olarak kullanılabılır:)Tangamın herhangi bir şekilde görünmesi. Böyle bir moda vardı hala var mı?
bı kadında gormustum sımlı ten rengı bıkını, kendısı zaten bronzlasmıs. evlerden ırak
bıkınıyı genelde fosforlu renklerden tercıh ederım
Yok sanırım artık.Olmasında donu dışarda insanlar görmek istememTangamın herhangi bir şekilde görünmesi. Böyle bir moda vardı hala var mı?
Sütyenmiş :) Ben biraz geç ögrendimSütyen değil mi ya
evet kılo sorunu olan bayanlarkapatması dusuncesıyle eteklı mayo alıyolarfakat yurudukce daha cok bellı oluyor normal bıkını veya eteksız bır mayo daha ıyı dururbence tombısler eteklı mayo kullanmalı,hele erkekte slip mayo nasıl ıyyyy ıgrenc :)
ben beyaz gıyıyorum altıma da ıstedıgım renk:)En güzeli siyah tehlikeye gerek yok :))
sen kullanma zaten sana yakışmazTolinin kulakları çınlasın toms ayakkabıda kullanmam =)
benım gıttıgım tatıl yorelerı oyle bıkınılerı kaldırıyo :)En güzeli siyah tehlikeye gerek yok :))
hahahaTolinin kulakları çınlasın toms ayakkabıda kullanmam =)
sen kullanma zaten sana yakışmaz
hangısı sutyen kızYok sanırım artık.Olmasında donu dışarda insanlar görmek istemem
Sütyenmiş :) Ben biraz geç ögrendim
ben beyaz gıyıyorum altıma da ıstedıgım renk:)
o zaman bızımle degılsınhahahaben de kullanamam vallahı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?