Moda tasarımcısıyım "bana ne yakışır" diyorsanız yardımcı olmak isterim!!!

Saç : siyaha yakın kahve
Yüz : Oval
Beden : 36 / 38
Boy : 1.70 / 56
Vücut : omuzlarım yüzücülerinki gibi geniş, basen ve popo yok
Ten : Buğday
Meslek : öğretmen

Ne diyeceğinizi çok merak ediyorum ..
Bekliyorum.

mrb cnm Türkiye standartlarına göre ideal bir boyunuzz ve kilonuz var.. fakat sanırım ters üçgen vücuda sahipsnz,çilek tipide diolar.. Eğer üst kısmınız alt kısmınıza göre daha genişse dikkati daha çok bacaklarınıza çekmelisiniz. Üst tarafa giydiğiniz parçaların sade ve koyu renkli olmasına dikkat edin. Alt tarafınıza giydiğiniz parçalar ise açık renkli, detaylı(enine çizgili vs.) ve hatta desenli bile olabilir. Kesinlikle robadan bollaşan elbiseler giymeyin, tersine üst kısmı hafifçe bedene oturan ve alttan itibaren bollaşan modelleri tercih edin. Bel girintisi yaratmak istiyorsanız kalın kemerler takmalısınız. Ayrıca üstünüzle altınızı dengelemek için, pantolonlarınızı paçaları geniş olanlardan tercih edin. Etek giyerseniz, bele oturan ve hafifçe genişleyerek açılan modellerden olmasına dikkat edin. Hatta cesaretiniz varsa, görünümünüzü çok güzel dengeleyecek kabarık etekler bile giyebilirsiniz. Ancak çok kısa ve uzun olanlardan kaçının. buğday tene far rengi mavi,yeşil,kahve güzel oluor.. ruj için kiremt tonları,pembe,gül kurusu,şeftali,turuncu,nar çiçeği vs. kırmızı ruj buğday tene pek gitmiyor hatta dudakların ince ve küçükse kırmızı rujdan kesnlkle uzak durun allık için de koyu buğday tenlysenz bronz allıklar olablr.. şeftali rengi olablr.. biraz açık buğdaysanz pembe,fuşya rengi allıklar

slm ben yeni üyeyim:)konu çok ilgimi çekti.epey süslüyümdür:) saç rengim koyu kahve..göz rengim kahve...kare bi yüzüm var dudaklarım küçük...boyum 1.66..kilom 53...naparsam yapıyım asla gitmeyen göbeğim var:)ama 36-38 bedenim...yuvarlak kalçam var....söyleyin bana en cok ne yakısır:)makyaj ve giyim olarak...

bide bugday tenliyim beyaza yakın.unuttum söylemeyi:)

mrb cnm hoşgeldin o zamn
cnm fiziğin gayet yerinde:128: bende bi zamanlar tıpkı sen gibiydm ama pastaları çörekleri yiye yiye 60 kiloya dayandm:125: dikkat et formunu koru şekerim Göbüşten dertliyiz anladığım kadaryla:126: Bel,göbek kısmı hap diye oturan üstlerden uzak duralım o zaman Düşük bel de vazgeçilmezinse malesef giyiminin kusursuz olmasını istiyosan cnm düşük belden de uzak durman lazım Mekik,şınav çek canım göbeği gerçekten indirio bende başlıycam.. Ben akdenz bölgesinde yaşıorum burda zeytn yağsz yemek yapılmaz ve zeytn yağı göbek yapar derler Zeytin yağı çok tükememek lazım.. sağlık için faydalı ama gbek için zararlı cnm genetikse eğer göbek o zmn bilemycm inş. en kısa zamanda dümdüz bi göbeğe sahip olursun cnm göğüs altından bollaşan üstlerde tercihin olsun.. Göbek kısmına kalın bi kemer takarakta göbeği kamufledeblrsn Bugün liseden bi arkadaşımla alışverişe çıktık biraz tombiş biriydi zayfladı biraz göbeğini veremedi bi türlü.. bugün üzerine oturan dizde biten siyah çelik örme kumaştan bi elbise denedi göbek güzelm elbiseyi mahvetti ama kalın bağlamalı bi kemer taktık göbek yok oldu çokta güzel oldu dizde biten üzerine oturan elbiseler giyiyosan cnm bel kısmına kemer tak ya da göğüs kısmndan bollaşan elbiseler terch et.. Yüksek bel pantolonlar dagiyeblrsn tatlım hm bacak boyunu uzun gösterr bu sayede boyunda uzun görünür.. Galiba diğer yerlerinden memmnunsun bi kusurun olsa yazardn.. Yuvarlak kalçan olmasıda çok güzel.. kalçayı kavrayan altlar giyeblrsn Ayrıca vücudunda beğendiğin biyerine dikkati çekersen dikkatleri göbekten diğer noktaya kaydırablrsn tatlm.. mesela takılarla da yapablrsn.. şık bi küpe ya da ayakkabıyla dikkati o noktaya çekeblrsn..

bide bugday tenliyim beyaza yakın.unuttum söylemeyi:)

cnm kahverengi gözlere kahverengi far güzl oluyor.. mavide herzaman kahve göze giden bir far rengi.. koyu siyahlardan, koyu grilerden uzak durun.. Ruj rengi olarak gül kurusu, menekşe rengi, kiremit rengi, nar çiçği rengi.. allık olarak pembe,fuşya da güzel olur açık buğday oldğunz için.. cnm dudak ince veya küçüükse olabldğnce koyu ren rujlardan uzak dur.. kırmızıdan da uzak dur.. açık renk rujlar terch et ve dudak kalemi kullan kesinlkle!! gözlerinz küçükse içine değil dışına kalem çekin!!

canım, şu kemer olayını tam anlamadım bele takılan kemer nasıl göbeği kapatacak?
4-5 parmak genişliğinde herhangi bir kemer takıp göz yanılması mı yapıyoruz, yoksa çok geniş korse gibi olan kemerlerle sıkarak mı ince gösteriyoruz?
netten baktım ama örnek göremedim, dar elbiselere hep basen hizasında kemer takmışlar...

coook teşekkür ederim bilgiler için:)bi sorum olcak.yüzüm kare.düz kakülmü kullanmalıyım yan kakülmü?

cnm ince bi kemeri kastetmedm anlatammşm kusura bakma en az şöyle bi 10 cm olması lazım.. bağlamalı kemerler de oluyo uzun kuşak gibi deri geçen sene çıktılar.. onlarda 2 defa dolayınca kalın kemer gibi duruyor cnm. Ama tarzına giderse tabi cnm herkes kalın kemr takableceği kıyafetler giymyor sonuçta.. Kemer takamazsan içine korse giyerek halediceksn cnm şimdi teknolojinin eli korseelere de değdi çok rahat ve inceltici korseler var.. Cnm kemer tabi biraz sıkılıyor yani tam o kısmı kavrayınca göbeği kamufle edio.. beli de ince gösterioo Bu kalınlıkta cnm model olarak bunları bulabldm ama her tarza kombnleneblcek kemerler vardır

Burda verdğm modeller üzeri fazla detaylı sen üzeri düz detaysz bi kemer terch etmeye çalş cnm detaylar az olsun ki sade olsun kaba durmasın göbeği daha iyi kamufle etsn ..Kalınlk olarak bu kalınlklar olablr tabi tarzına giderse cnm

şimdi anladım canım, gözümde bir sürü model canlandı, çok teşekkürler...
bu başlığa bakmaya başladığımdan beri etrafdaki insanlara bakıp vücut tipine uygun giyinmiş mi, o aksesuar nasıl göstermiş diye düşünürken buluyorum kendimi

ben çok açık giyinen bir insan değilim 1.65 boyum ve kilom 55 ama bacaklarımın üst kısmı bıraz kalın sık giyinmeyi sevıyorum ama yeni çıkan pantolonlar çok düsük bel ya da çok dar oluyo ben hoslanmıyorum çalısan bırıyım hanı hafif bol kumas pantolon üstüne sık bir gömlek hep hosuma gitmistir ama ınan istediğim gibi sey bulamıyorum ((((

cnm sen de ben gibi olmuşsun

şık görünmeyi kim istemez kii...
merhaba son zamanlarda dışarı çıkmayı işe gitmeyi istemez oldum sırf ne giyeceğim derdinden dolayı. şuan kilom biraz fazla doğum nedeniyle. hala veremedim. göbek bölgem ve yan taraflarım var bayaa. onları nasıl kapatırım bol giydikçe daha da kalın görünüyorum. bir de bacaklarım boyuma göre biraz kısa.boyum 1.70. kilom 74 buna göre fikir verirsen çok mutlu edersin beni. bu arada öğretmenim çok açık giyinemiyorum. ama açığım tabi saçlarım falan.

Cnm o zmn havuç pantolonlar giyeceksn .. dar yapışan pantolonlardan uzak durucaksn.. robadan bollaşan üstler giyerek de dar pantolonlarını giyeblrsn..... Pantolon yerine etk terch edersen daha iyi olur .. Yaşadğn şehir küçük bi yerse alışverş sıkıntısı çekmekte haklı olablrsn cnm ama büyük şehirlerde geneelde alışverş için çok seçenek var.. İnternette de güzel alşveriş siteleri var.........

Eki Görüntüle 344885 Eki Görüntüle 344886

Mrb.
kilolarızı verrsnz inş. doğum yapan herkes kilo alıyor ve veriyor bu sizi bu kadar etkilemesn.. Güzel kutsal bi mesleğinz var.. Hem annede olmuşsunz kilolar verilir benmde fazlalıklarım var..
BU yıl Çok güzel renkler var mağazalarn vitrinlerinde.. Tarçın renkleri,kiremt renkleri,bordonun tonları,koyu saks mavisi, tütün rengi,sarının pişmiş tonları, hardal sarısı tonları,bej rengi tonları, camel (deve tüyü) rengi tonları, taba rengi tonları,acı yeşiller,vizon...yeşil mavi arası renkler... bu yıl çok güzel renkler süslüyor vitrnleri... Alışverişe çıkmak size iyi gelecektr.. Bu yılın renklernden mahrum kalmayın her renkten bir tane giysnz olsun gardrobunuzda.. Gardrobunuzu yenileyn....
pantolon seçerken krep gibi dökümlü kumaşları tercih edin.Pantolon üzerine bacaklarınıza kadar inen uzun tunikler tercih etmenizde yarar vardır.Göz alıcı renk renk desenler yerine tek renk koyu kıyafetler sizi daha zayıf gösterecektir.Bunların yanı sıra unutmayın ki koyu renk insanı hep zayıf gösterir, büyük desenlerden, streç gibi saran eteklerden, vatkalı ceketlerden uzak durmanız gerekir.Geniş paça pantolonların, tek renk koyu bluz ve eteklerin, dikey kesimli kumaşların üzerinizde daha şık ve daha doğru duracağından emin olabilirsiniz. bacak boyunuzu kısa buluyorsanz yüksek bel pantolon ve etekler de bacak boyunuzu uzun gösterr Ayrıca kaliteli toparlayıcı korselerden alın en az 2 bden inceltiyor.. giyim tüyolarına da dikkat ederek giyinrsenz en az 3-4 beden ince görünürsünz.. spora ve diyete de başlayın

çok teşekkür ederim gerçekten dikkate alıcam söylediklerinizi. diyete ve spora başlamamış olmam mümkün mü kesinlikle başladım çoktan. inşallah yaza toparlarım.

Giyim durumu: Açık yada, kapalı

Saç rengi: belirtiniz

Yüz tipi: belirtiniz

Beden: belirtiniz

Boy: belirtiniz

Vucut tipi: belirtiniz

Ten rengi: belirtiniz

Mesleğinizi: belirtinz

merhaba canım öncelikle çoook tebrik ediyorum seni bu kadar insanı boşlamadan doyurucu şekilde cevaplandırdığın için umarım bana da yardımcı olursun işte benim durumum;
Giyim durumu: Açık ama çok açık değil yani mini, dekolte falan giymem yada dar kotlar

Saç rengi: simsiyah

Yüz tipi: oval

Beden: 40

Boy: 1.68

Vucut tipi: ters üçgen

Ten rengi: süt beyazı

Göz rengi: çoğunlukla mavi-yeşil(yani yeşil giydiğim zaman yeşil gözlü sanıyolar )

Mesleğinizi: üniversite öğrencisiyim

dediğim gibi çok açık giyinmem genelde etek giyerim ama pantolon ve kot da giyerim. vücuduma göre çok büyük göğüslerim var onlarla nasıl başa çıkıcam bilmiyorum. umarım bu konuda yardımcı olursun. göz rengimi belirtmemin sebebi de ben nerdeyse hiç makyaj yapmam ama yaş 21 oldu artık yavaştan -ya da direk dalarak - bu makyaj işini bilmem gerek bu yüzden senden makyaj konusunda da tavsiyeler rica etcektim :26: şimdiden çoook teşekkür ederim Allah kolaylık versin canım

Giyim durumu: Açık yada, kapalı

Saç rengi: kahverengi

Yüz tipi: oval

Beden: 34-36

Boy: 1.69

Vucut tipi: armut oluyorum sanırım :)

Ten rengi: buğday

Mesleğinizi: gazeteci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…