Moda tasarımcısıyım "bana ne yakışır" diyorsanız yardımcı olmak isterim!!!

evet öyle gercekten bende senin gibi su an fizigimi cok begeniyorum..herkes isterdi sanirim böle bi fizik..

seni anliyorum ama bence kiloyu fazla kafana takma..kilo bu aliniyorda veriliyorsa dimi ama:) biraz zor oluyor tabiki ama bu tür seyler sabir isi..zaten bir sürü farkli yöntemler far biraz azimli ve hirsli olup istedigin sonucu noktaladigin zaman hizla o noktaya dogru kosuyorsun ve yoruyucu kosusturmanin sonucunda istedigine ulasiyorsun ama tabiki sabir lazim....hehe yok kiz öyle deme tir gibi felan olmazsin sen sen simdi evlencek ol bak görürsrsün ister istemez zayifliosun zaten otomatik o telasla felan canim dert etme sen :)

çok teşekkür ediyorum verdiğiniz bilgiler için, ancak bir ayrıntıyı vermeyi unutmuşum belim kalın ve kısa ayrıca bacaklarım üst bölümüme göre uzun görünüyor. bu ayrıntı verdiğiniz giyim tiyolarını değişirirmi? dolgu topuk olmaz demişsiniz neden merak ettim..teşekkürler hoşça kalın!.

başkalarına yazdığınız yorumları okudumda alt ve üst bedende orantısızlık varsa üst kısaysa düşük bel tavsiye etmişsiniz. ama bende düşük belde rahat edemiyorum kemer taksamda sürekli çekiştiriyorum birde belimde fazlalık var doğum yaptım falan orası yağlanmaya çok fazla müsait olduğundan o bölümdeki fazlalıklar daha bir bariz ortaya çıkıyor ne yapsam bilemedim..offff sadece alışveriş yapmakla bitmiyor güzel giyinmek kendine yakıştırmak da önemli zor iş aslında..ama tavsiyelerinize uyacağım tabii son yazdıklarınmdan sonra önerilerinizde değişiklikler yapmazsanız.

çok teşekkürler,iyi günler..

mrb cnm.. senin özelliklerini unuttum:44:
üst bedeniniz mi kısaydı:44: illahi düşük bel giymek zorunda değlsnz üst bedeninizi uzun göstermk için zaten o bölgenz problemlyse spor,diyet vs. ile fazlalıklarınızı vermeden o bölgeyi biçime sokmadan düşük bel giymeyin.. Üstünüze penye tarzı likralı vücudu saran kumaşlardan yapılmş üstler giymeyn.. üstünüze giydğnz giysileri boyuna çizgili detayı bulunan modeller terch edeblrsnz yada yüksek bel etek yada pantolon giyip bel bölgesine kalın bi kemer takıp o bölgeyi kamuflleedeblrsnz.. mesela kulağınıza şık bi küpe takarak da dikkati bel bölgenzden küpelerinize kaydırablrsnz.. Dolgu topuk çok uzun boylu zayıf bayanlara yakışıyor.. minyonları,toplu bayanları daha biçimsz gösterio.. sizin dahha ince topuklu ayakkabıları terch etmenz lazm aksi taktrde dolgu topuklar giyersenz sizi kaba ve biçimsz gösterr.

ewet cnm haklısn düğün telaşından biraz verrm belki birazda spor yapcam Bakalım en kısa zamanda zayıflamaya başlıycam..
Benden tavsiye sakın kilo alma

çoook teşekkür ederim :)

Giyim durumu: Açık

Saç rengi: doğuştan turuncu

Yüz tipi: yuvarlak (yeşil gözlü gözlüklü)

Beden:38-40
boy 1.53/62
Vucut tipi: orantılı olarak kilo alıp veririm çok ince yada kalın yerim yok

Ten rengi: beyaz

Mesleğinizi:hemşire
günlük hep kot kazak bluz giyerim spor ayakkabı tercihim topuklu hiç giymem küçük takılar takarım kapalı değilim ama açık da giyinmem
bu aralar bi değişiklik yapmak istiyorum dolabımda daha hanım hanımcık şeyler almak istiyorum ve çok kararsızım aynı mı devam etsem yoksa değişiklik yoluna mı gitsem bana önerilerin neler olur

merhaba.. boy 1.53kilo 62 ......... o zmn biraz balık etli bir bayansnz.. Sizi zayıf gösterecek ve boyunuzu uzun gösterecek giysiler terch etmelsnz.. kullandığınz renklere ve kumaşlara dikkat etmelisinz. Koyu renkli, hafif ve yumuşak kumaşlar, sizi daha ince gösterecektir. Kayık ve yuvarlak yakalı giysiler yerine V yakalı giysiler terchetmelsnz, üst bölgenizi olduğundan daha ince gösterir. . Ayrıca düz kesim yerine asimetrik şekiller ve kesimler fazla kiloları ve problemli bölgeleri gizler. Pantolonunun paçası ne kadar uzunsa, bacaklarınz da o kadar uzun görünecektir. İnce görünmek için hepimizin siyaha sarıldığı bir gerçek. Ancak sadece siyahın esiri olmak yerine başka koyu renkleri de tercih edebilirsinz. Lacivert, füme, gri gibi renkleri deneyebilirsnz, tepeden tırnağa bir renk giymektense kıyafetine kontrast bir renk katarak daha ince görünebilirsinz. Örneğin; canlı renkte bir ceketle kıyafetinizi tamamlamaktan çekinmemelisinz. En fazla dizde biten etek boyları tercih etmelsnz çünkü uzun etekler boyu daha da kısa gösterir. bence birazck değişim yapmalısınz.. spor ayakkabılarınzı sadece spor yaparken kullanın ve topuklu ayakkabı kullanmaya başlayın .... hem tarzınızı değiştrr hemde boyunuzu uzun gösterr . Yuvarlak bir yüzünüz varsa; elmacık kemiklerinizi makyajla kapamayın. Gözlerinize kalem çekebilir ya da farklı ruj renkleri deneyeblrsnz. yaşınızı bilmiyorıum ama int. de okuduğum bir yazıyı paylaşayım
."20′li yaşlarda daha genç makyajlar tercih edilmeli. Doğal görünüme özen gösterin.30′lu yaşlarda iddialı makyajlar yapın.40′lı yaşlarda ise çok yoğun makyajdan kaçının."
Eki Görüntüle 342195

giyim: kapalı

saç rengi:kızıl( kapalıyım)

yüzval

beden:38 40

boy:1.67

beden:armut( basen bolgem cok degıl ama yınede mevcut)

ten rengi:esmer

meslek:ev hanımı
canım verıcegın cevaplar ıcın sımdıkden tesekurler benım bı sorum olucak mayıs gıbı arkadasımızın nısanı var ve ben nısanda sıyah tulden bı etek gıymek ıstıyorumkı dıktırcem ıcı astarlı ustune 7 kat tul belınede saten kurdale ıstıorum pembe olabılır mesela sıyah ustuen gomlek tarzı ama sımdık yenı cıkan dokumlulerden yada sık bı sade badı kapalı oldum ıcınde yıen canlı bı renk sal tercıh edıcem kı sal takıorum devamlı altınada dolgu topuklu yıne buyuk ıhtımalle ya kırmız yada pembe bı ayakabı tercıh edıcem ıncı kolye ıle kombıen etmek ıstıorum nasıl olur sımdıkden tesekurler

mrb cnm .. anlatmak istedğin modeli kafam da inş. doğru canlandırmışmdr:44:
Canm kalçan çok büyük değilse vücununa göre giyeblrsn.. siyah seçmende isabet olmuş.. armutluk varsa alt bedene giydğnz giysleri koyu renk seçinz.. çok kabarık olmasın.. eteğinzin boyu yere kadar olsun.. dolgu topuk ayağınzda gözükmyckse, etek dediim gibi çok uzun olucaksa dolgu topuk gyin fakat dolgu topuk görünecekse ince topuklu platformlu bir ayakkabı terch edeblrsnz.. platform tercihedeceksenz ayakkabının ön yüzü parmak uçlarınızın başladığı yeri gösteren bi model olsun dekolteli diye tabir edilen modeller ayakkta daha kibar duruyordolgu topuk çok uzun boylu bayanlara yakışıyor dedğim gibi ayakkabı fazla görünmeyecekse sakıncası yok.. siyah tülden kastın şifon kumaşımı acaba?? Tül derken?? Nasıl bir tül? nasıl bir model?? 7 katlı derken :44:eteği tam tasavuredemedm.:44: şöyle bir etek mi acaba:44:

.. üzerine beğendiğin bi renk gömleklede kmbinleyeblrsn..çok parlk saten tarzı olmasın.. çok badi tarzıda olmasın tabi bu tarzda bir etekse.. bele kurdela takılan şimdi yeni çıkmş teesettürlü etekler var onlar senn tarifine uymuyor:44: kurdela takarakk da değşklk yapablrsn bu tarz bi eteğe..kurdelayı pembe tercih et cnm doğru tespit .. şal da kurdela ile aynı renk olablr.. şallar bu yıl çok moda zaten.. Lazer şal vs. değişik şallar varmış... ayakkabını da pembe seçeblrsn.. eteğini diktirdkten sonra eteğe göre bir üst alınca akssuarı düşünürsün.. incide olablr fakat şu aralar inci pek revaşta değil sanırım ama elbiseye yakışıyorsa takabirsn cnm..

cnm ayrıca beline kurdela takılan şu tarz tesettürlü etekler var.. bi bak bu tarzda kombinler yapabilirsn

verdın cevaplar ıcın tesekur edrım etege gelınce benım dedım etek duz canım hanı en son koydun model varya pembe kurdalelı o tarz bı eetk ama kurdalesı okadr kalın olmıcak bıde etegım ne cok uzun ne cok kısa azda olsa ayakabım gozuksun ıstıorum ama daha nasıl bıseyelr kombın etsem dıye dusunmuor degılım desem yerıdır gecede aklıma dar paca kumas pantalon ustuen sık bı tunık altına guzel plartform ayakabı sal nasıl duru onu bılmıorum bas ortusu takmıyalı ıkı sene olucak artık sal ıle bı uyum ıcıne gırdım zaten kıloyada gelınce 55 kıloyumkı 50 kılo hedefım verıcem totom buyuk deıl canım sadece az bısey basenım var okadr

cnm o zmn o modele benziosa o dediğin etek o tarzda bi kombin yapablrsn kuşak ince olablr farketmez. siyahla koyu pembede güzel oluyoro tarz bi kombin yapablrsn.. içli dışlı bir üst terchedeblrsn.. cnm biraz kısa olucaksa etek boyu dediğim gibi dolgu topuk yerine platformlu ince topuk bi ayakkabı terchedeblrsn.
Cnm pasminalar bu yıl çok moda artık abiye üzerine bile şal takılıyor bu yıl o yüzden şanslısın Evet pantolonlu bir kombinde yapablrsn cnm

Cnm ben sana kendmce arkadaşının nişanında giyebleceğin tarzda pantolon,etek,elbise kombini örnekleri vereym:44:

Cnm ortam çok ağır değilse.. biraz spor tarzda da giyineblrsn. Nişan nasıl olacak bilemiyorum düğünn gibi ağır olmycaksa ve fazla samimi bi arkadaşın değilse biraz spor giyineblrsn. Dar paça kumaş pantolon üzerine şık bir tunik tarzı tesettürlüler için üstler oluor.. uydurursun... altına da yine platformlu şık bir ayakkabı ve çanta ile kombinleyeblrsn tatlım.. Burdan bu kadar yardımcı olablyorum umarım faydalı olablmşmdr.. daha zamann var istedğin içine sinen kıyafeti bulman dileğiyle iyi gecelr

verdın cevaplar ıcın oncelıkle tesekur ederım koydugun resımlerden mavı sal ıle etekmı pantalonmu onu cozemedım ona bıttım bırde bordo pantalon etege bıttım:d arkadasımız ıle samımıyız kardes dıe bılrım o derece nısan dugun salonunda olucak e erkk tarafı olarak sık olmak ıstıorum ınsallah bu kombınelerı bulabılırm

cnm o mavili etek sanırsam.. o zmn biraz şık olmalısn samimiysenz.. büyük şehirdeysen bulursun cnm.. arkadaşınn nişanı şimdiden hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…