Giyim durumu: açık
Saç rengi: fındık kabugu üzeri aralarda sarı balyaj
Yüz tipi: yuvarlak
Beden: 38
Boy: 162
Vucut tipi: bilmiyorum biraz belim kalındır yanlarım var düşük bel dolayısıyla
Ten rengi: beyaz
Mesleğiniz : gümrük müşavirlğinde çalışıyorum
şimdidenn tesekkurlerr giyim yanısıra bana uygun gelinlik modelleride eklersen sevinirimm cok kabarık seyleri sevmiyorum , üstte güpür dantel eklentiler hoşuma gidiyor dirsek boyunda felanbu arada moru çoook severim
Cnm o zmn havuç pantolonlar giyeceksn .. dar yapışan pantolonlardan uzak durucaksn.. robadan bollaşan üstler giyerek de dar pantolonlarını giyeblrsn..... Pantolon yerine etk terch edersen daha iyi olur .. Yaşadğn şehir küçük bi yerse alışverş sıkıntısı çekmekte haklı olablrsn cnm ama büyük şehirlerde geneelde alışverş için çok seçenek var.. İnternette de güzel alşveriş siteleri var.........
Eki Görüntüle 344885 Eki Görüntüle 344886
nmGiyim durumu: açık
Saç rengi: fındık kabugu üzeri aralarda sarı balyaj
Yüz tipi: yuvarlak
Boy: 162
Vucut tipi: bilmiyorum biraz belim kalındır yanlarım var düşük bel dolayısıyla
Mesleğiniz : gümrük müşavirlğinde çalışıyorum
şimdidenn tesekkurlerr giyim yanısıra bana uygun gelinlik modelleride eklersen sevinirimm cok kabarık seyleri sevmiyorum , üstte güpür dantel eklentiler hoşuma gidiyor dirsek boyunda felanbu arada moru çoook severim
Ay canim yaa ne güzel bir baslik acmissin. Hele benim gibi aylardir ne giysem diye düsünenlere cokcokcok büyük yardim ediyorsun.
Simdi Eki Görüntüle 346405 bu elbiseyi ben alali coook oluyor fakat bunu ben hazirandaki mezuniyet balomda giymek istiyorum.
Ilk sorum
1 Balo icin uygun olur mu?? Ben cok abiye parlak elbise istemiyorum. Uzun da istemiyorum. Ve yatda olacak belki. Bu nedenle birazda rahat olsun diye düsündügüm icin bunu uygun buldum.
2. Nasil bir ayakkabi önerirsin ??? Yani rugan mi? Deri mi? Rengi ne olsu?? Ve ben cook platform sevmiyom daha cok zarif duran bir ayakkabi geciyor aklimdan fakat ayakkabinin materyali konusunda hic bi fikrim yok.
3. Üstü dantel oldugu icin terziye gidip icine kumas diktirmeyi düsünüyorum. Gögüsü kapatacak kadar yani tam kapanmayacak. Arkasi da V yaka acik zaten. Bir kenarindan baslayip diger kenarina kadar dolancak kumas...anlatabildim dimi :44:
Iste bu kumas ayakkabinin renginde mi olsun yoksa siyah mi olsun???
Kusura bakma böyle soru yagmuruna tuttum seni ama durup durup bunlari düsünüyorum hele ayakkabi konusunda hic bir fikrim yok :44:
Giyim durumu: sadece saçım açık kapalı giyinmeyi tercih eden biriyim
Saç rengi: kahve rengi kendi saç rengim hafif dalgalı ve uzun ayrıca kahkül falan kestirmelimiyim
Yüz tipi:uzun
Boy: 1,70
Vucut tipi: armut
Mesleğinizi: pc operatörü,sporcu
Ancak giyim tarzım spor şık tarzı olmasına çabalıyorum ve karakteristik olmasını istiyorum yani gücümü zeki ve atletik olmamı falan :) tabi biraz tatlı bi ukalalığımda var yaa :)
tsk ederim :)))) bırde renkler konusunda yardım alabılır mıyım sızden göz rengim ela tenim açık beyaz ve saçlarım sıyah kıvırcık ..
Boy: 1.65
Kilo: 52
Yüz: Oval
Saç:Kumral diyeyim.Çünkü bundan sonra hep kumral olacağım.
Vücut tipi: Armut
Beden: Üst 36/Alt 38
Buğday tenliyim bazen yüzüm çok soluk duruyor.Gözlerim ise kahverengi.
Giyim:Açık
Bu özelliklere göre gece dışarı çıkarken hangi model ve hangi renkte bir gece kıyafeti giymem daha iyi olur.
Bana da yardımcı olabilir misin canım?
mrb cnm hoşgeldn
Elbisenn çok beğendim:128: çok abiye tarzı mezuniyet giysilerini sevmiyorm bende.. sade ve şık :129: cnm içine diktireceğin kumaşın rengini ve ayakkabı modeli istemşsn anladğm kadaryla.. cnm içine diktireceğin kumaşta elbsenn rengnde siyah olsun başka bir renk diktirip riske girme ve elbisenin sadeliğini koru..
cnm ayakkabı seçimndede şu detaylara dikkat et.. eğer boyun çok uzun değilse uzun görünmk istiyorsan baştan aşağı tek renk görünmek için siyah tercih et.. zıt renk bi ayakkabıylada kombin edeblrsn fakat bence bütünlüğü bozma siyah bir ayakkabı terch et.. ayrıca ayakkaların zarif ince kibarsa o zaman çok kaba platform modelelr çok hoş olmaz zaten ayakkaların ne kadar zarif kibar duruyorsa o kadar zarif kibar ince topuklu bi ayakkabı terchn olsunbacakların inceyse kesnlkle çok ince bi topuğu olan ayakkabı terch et.. ayakların çok büyükse sivri burundan uzak dur.. Yılan dersi gibi çok parlak ya da süetten yapılmş ayakkabı terch etme.. Güzel şık bi mat deri ayakkabı ya da çok parlak olmayan rugan bi ayakkabı da terch edeblrsn cnm..
cnm bu arada ayakkabı modelin çok hareketli detaylı bir model olmasın elbisenn üzerindeki o dantel kısmı varya orayı ön plana çıkarmak için detaylı bi ayakkabı alma.. elbisen gibi sade ve şık olsun bence.. Ve ayakkabınız elbisenzden pahalı olmasın
Düz şık bi siyah el çantasıyla düz şık (detaysız) bi ayakakbı terch et cnm.. elbisen sade ve şık aksesuarlarında bu sadeliği korusun
Teşekkür ederim güzel yorumun için canım.Ama benim belim ince.Bu etkiler mi anlattığın elbise modelini ? Yoksa anlattığın gibi bir elbiseyi giysem de olur mu?Elbisenizin sadece üst kısmında desenler ve aksesuarlar kullanın. Ancak bu detayları sizi olduğunuzdan daha geniş göstermeyecek şekilde kullanmaya özen gösterin. Ne kadar sade bir gece elbisesi seçerseniz, o kadar zarif ve sofistike görünürsünüz.
Armut tipi vücutlarda omuzları vurgulamak çok önemlidir. Elbisenizde mümkünse küçük vatkalar kullanın. Fakat kısa boyluysanız, vatkaların belli belirsiz olması daha iyi. Basene kadar hafif üstünüze oturan ve basenlerde bollaşan gece elbisesi sizin için uygun olur.
Elbisenizin basenlerinde ve eteklerinde yatay çizgilerden mutlaka kaçının. Biyeler, etek ucu süsleri gibi detaylardan uzak durum. Üstü hafif detaylı, alt kısmı sade bir gece elbisesi tercih edin.Armut tipi vücuda sahipseniz ve beliniz de kalınsa, abiye kıyafet seçiminizde dikkatleri üst bedeninizde yoğunlaştırmalısınız. Açık yaka elbiseler bu konuda yardımcı olacaktır. Omuzlarda yatay çizgiye sahip bir gece elbisesi bakışların yukarı aşağı kaymasını engeller.
Robadan bollaşan elbiseler sizi daha hoş gösterecektir. Göğüs kısmı oturan, robadan genişleyen bir elbise basen kısmınızı saklamanıza yardımcı olacak bir abiye kıyafet seçimi olabilir.cnm makyajda çok koyu renkleri terch etme.. pastel tonlarda makyaj yap
Bunu da şindi gördüm.Mavi olmasa da pembe,gül kurusu ve 'siyah' sevdiğim renklerdendir.elbise rengi olarak pembe, gül kurusu mavi tonları, siyahta olablr.. cnm bu yaşlarda giyebldğn kadar kısa ve renkli gece kıyafetleri deneyeblrsn
Cnm benim cok tesekkür ederim cevabin icin. Simdi aklimda bazi seyler daha iyi sekillendi. Haklisin ic kumasi siyah diktirmek daha mantikli.
Dedigin gibi yapacam. Deri ya da cok parlak olmayan sade bir ayakkabi ve siyah bir canta sececegim. Evet cok haklisin renkli ayakkabi olmaz bence de bu elbisenin altinda en fazla tabani kirmizi bisey belki olabilir.....
COoook tesekkür ederim!!!Artik gözlermi alisveris yaparken dört acacam ve ayakkabiyi aldigimda ve unutmazsam kesinlikle burada paylasacam :))
Teşekkür ederim güzel yorumun için canım.Ama benim belim ince.Bu etkiler mi anlattığın elbise modelini ? Yoksa anlattığın gibi bir elbiseyi giysem de olur mu?
mereba.ben geçen gün çok beğenerek beyaz dantel elbise aldım.altına mavi topuklu ayakkabı giyerim.amma nasıl çanta kullanacağımı bilmiyorum.siyah çanta kötü oluyo.yardım ederseniz sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?