Moda tasarımcısıyım "bana ne yakışır" diyorsanız yardımcı olmak isterim!!!

Cnm sana yakışıcağnı düşündüm kombnler.. cnm göğüslerini biraz büyük göstercek desteklei çamaşrlar giy
Eki Görüntüle 340217

peki cok tesekkür ederim

Giyim durumu: acik

Saç rengi: siyah

Yüz tipi: oval

Beden: 36/38

Boy: 1,66m

Vucut tipi: simdilik kum saati bi kac kilo alinca armut oluyor

Ten rengi: acik

Mesleğinizi: ögrenci

yasim 18 + gözlük kullaniyorum

cnm kum saati vücut tipli bayanlara en çok kalem etekleeri yakıştrıyorum fakat yaşın çok genç olduğu için o tarz etekler yaşına gitmez.. Senin bu yaşlarda olabldğnce spor ve renkli giynmen lazım.. skiny jeanler renkli skny pantolonlar.. renkli taytlar.. bacakların kalınsa koyu renk taytları terch et!

ayrıca gözlük kullanıyorum demşssn.. Gözlük derken dereceli gözlük anladğm kadaryla.. yok çerçeveli gözlükler var yüzde fazla belli olmayan modeller.. ya da çerçevesi spor renkli modellerde alablrsn yaşına yakışır.. fakat M. Ali erbl gibi her kıyafete göre renkli gözlük alableecek maddi gücün varsa Lens kullanımı kolay geliyorsa lens kullan cnm..

tesekkur ederim :)
cok nadir olsada lenste kullaniyorum

Giyim durumu:

Saç rengi: belirtiniz

Yüz tipi: belirtiniz

Beden: belirtiniz

Boy: belirtiniz

Vucut tipi: belirtiniz

Ten rengi: belirtiniz

Mesleğinizi: belirtinz

Giyim durumu: normal ama daha cok aciga kaciyor :)

Saç rengi: Siyah / Uzun

Yüz tipi: Oval

Beden: 34 - xs/s

Boy: 1.68

Vucut tipi: ince biraz fazla zayifim

Ten rengi: bugday

Mesleğinizi: Turizim - Otelcilik

Please Please dadlum :)))

34 beden ve 168 boy.. anladığım kadaryla çok zayfsnz
sizin için çok fazla dar ve streç kıyafetlerden uzak durmak iyi olacak. Bunun yerine kumaş olarak daha kalın ve fazla sarmayan tarzda olanları tercih etmeniz, bol büzgülü ve pileli iri desenler büyük kareler ve puantiyelerin kullanıldığı kıyafetler giyinmeniz, tam size göre olacaktır.
Zayf olduğunz için 168 boy sizi çok kısa göstermyordr. fakat biraz daha uzun görünmek istyorsanz Tek renk ve düz kesim elbiseler silüetinizi daha uzun gösterir. Etek boyunuzu da dizden aşağıda tercih edin. Bunun yanı sıra; yüksek topuklu ayakkabı ve bir de saçınızın üst tarafı kabarık bir model tercih ettiğinizde görüntünüz en az bir 10cm uzun görünecektir. Alt ve üst beden uyumsuzluğu varsa; üst bedeniniz kısaysa etek veya pantolon belini düşük tercih edin. Bu kısa olan üst bedeninizi uzun gösterecektir. Bacak boyunuz kısaysa bu sefer tam tersi olarak. Etek veya pantolonda da yüksek bel olan modelleri tercih edin. Bu da bacak boyunuzu daha uzun gösterecektir
makyajPembe ve mürdüm tonları cilde canlılık katacaktır. Bronz kahve tonlardaki gölgelendirme sayesinde gözlere derinlik kazandırabilirsiniz. Yüzün renk dengesini sağlamak için şeftali tonlarında bir allık tercih edin. çok koyu siyah ve gri tonlarında farlarla yapılan yoğun göz makyajından uzak durulmasınz. Allık uygulamalarında çok baskın renkler tercih edilmemeli. Esas amaç yüzü sağlıklı bir şekilde renklendirmek olmalı

Giyim durumu: normal, şık ve spor

Saç rengi: sarı bakır

Yüz tipi: oval, uzun, köşeli

Beden: 34-36

Boy: 164 cm

Vucut tipi: havuç

Ten rengi: buğdaya yakın beyaz

Mesleğinizi: öğrenci

ayrıca yeşil gözlüyüm, göz rengimi açığa çıkartıcak tonlar olsa çok daha iyi olur :) he bi de kalçam hiç yok nerdeyse hiç etek giyemiyorum dümdüz duruyo. biraz daha vücudumu kadınsı gösteren şeyler olsun. lütfen fikirlerine çok ihtiyacım war

mrb, bana da yardımcı olursanız sevinirim. bilgilerim

giyim durumu:yerine göre açık veya kapalı(işyerinde ve gündüzleri daha usturuplu gece dışarı çıkarken veya tatilde deniz kenarı tarzı yerlerde açık yani mesela küçük bir yerleşim yerinde çok açık saçık giyinmem)

saç rengi:röfle var saçımda (kendi saç rengim kahverengi)

yüz tipi: biraz uzun, oval

beden:38

boy:1,65

vücut tipi:belim kalın biraz vücuduma göre bacaklarım ince yapılı el ve ayak bileklerim ince

ten rengi:beyaz tenli sayılırım ama çok beyaz değilim,buğday tenlide sayılmam insanlar beyaz olduğumu söylüyor ama çok beyaz değilim.

kilo:60-64 arasında değişiyorum bazen dikkat ediyorum yediklerime diyet yapıyorum 60 civarı oluyorum bazen de biraz alıyorum 64 den yukarı pek çıkmam.

kamu kurumunda memur olarak çalışmaktayım.

şimdiden fikirleriniz için teşekkür ederim.

Giyim durumu: Açık
Saç rengi: Açık kumral
Yüz tipi: Oval
Beden: 36/38
Boy: 1,67
Ten rengi: Buğday
Göz rengi: Yeşil
Vücut ölçüleri : 88-70-95
Vücut tipi: (Sanırım) Kum saati, ayva göbek
Meslek: Üniversite Öğrencisi
Canım 20 yaşındayım ama sanırım yüzüm ve kıyafet seçimlerimden dolayı 15 yaşında sandıklarını söylüyor tanıştığım bir çok insan bana. Rahatsız olmuyor da değilim hani. Allık, pudra gibi makyaj malzemeleri de kullanmıyorum, bazen pembe bir far, bazen kıyafetlerimle renktaş göz kalemi, çoğunlukla nivea nemlendiricim. Ve kırmızı, bordo renklerinde giysilerin bana nasıl gideceğini çok merak ediyorum, daha önce hiç denemedim diyebilirim. Şimdiden çok teşekkür ediyorum tatlım

hmm..bende cok farkli giyinmeyi seviyorum mesela bazen üstü bol alti duz olan pantolonlar var öyle yada mini etek altinada leggin ve strech bi pantolon üstüne bol bi bluz felan :S herseyimide düsük bel giyerim diger türlü sIkIyor beni rahatsiz oluyorum..bende $Ik ve sportik giynmeyi sevenlerdenim..

ama cok tsk ederim tavsiyelerin icin süpersinn

Rica edermm cnm.. vücudunun altı üstü orantılısysa tatlım istedğn kadar düşük bel giyeblrsn.. ama bacakları çok kısa olanlar var üst bedennine göre onlara önermyorum düşük beli.. öyle bi problemn olsa belirtirdin zaten.. Değişik giyiniyorum dedin Bi tarzın olması çook güzel cnm aynada kendine yakştrıyorsan giydklerini devam et.. önemli olan giydğn kıyafetn içindeyken kendini muttlu hissetmn

Mrb. cnm.. tam kum saati değilsn belin 60-65 cm flan olsaydı o zmn kum saati olurdun tabi göğüslernn de bi 5-6 cm daha büyük olması gerekrdi ama kum saatylle elma arasısın... Belini ince göstericek seçimler yapmalısın.. cnm yüksek bel pantolonlarla ve eteklerle belini ince göstereblrsn.. Göbeğnz rahatszlk veriosa göbeğinizi gizleyen yaka kısmı açık tuniklerle pantolonları birleştirebilirsiniz. Kot pantolon alırken çok düşük bel almamaya özen göstern...Ayrıca göbeği gizlemek için robadan hafifçe bollaşan elbiseler de terch edeblrsn.cnm buğday tene kırmızı yerine turuncumsu kırmızıları,kremt tonlarını,tarçın tonlarını.. ya da kırmızının pembeye çalan tonlarınımercan,gül kurusu,şeftali vs. yakştrıorm eğer çok açık buğdaysa ten rengn saçlarda sarıysa o zmn yakışr cnm ama sen yine net kırmızı terch etme.. kırmızınn turuncuya ve pembeye kaçan tonlarını terch et.. Ama bu yıl bordo çok moda o yüzden 1 tane borda giysn olsun ayrıca gül kuru tonları giyorsan aksesuar olarak bordo bi çanta ve bordo bi ayakkabı ile kombn edeblrsn tattlım.. cnm rahatsz oluyorsan biraz daha yaşını göstermk istosan biraz daha yaşına göre giyineblrsn.. ayakkabı olarak converse vs. giyorsan da belki biraz da o yüzden biraz daha küçük gösterio olablrsn.. converse giyenler hep yaşından küçük gösterio biraz daha topuklu ayakkabılar tercih et cnm hem boyunu da biraz uzun gösterrsn aksesuarların çok spor olmasın.. Eki Görüntüle 341164 Eki Görüntüle 341167

Çok teşekkür ederim tatlım. Daha önce her gün düşük bel pantolonlar giyiyordum, şimdilerde değiştirmeye başladım. Converse tarz ayakkabı değil de Nike gibi sporlar tercih ediyordum ama topuklu önerini göz önünde bulunduracağım. Peki yüksek bel eteğin üstüne ne giyebilirim, nasıl kombinleyebilirim?

evet ya sadece hafif daha kilolu olsam elbiselerim cok daha güzel yakisacak bana bööe yüzüm felan hafif daha dolgun olsa :)

ama olsun yaa ilerde istemesemde kilo alcam sisman olcam napim dimi :)

cok cok saol böle herkese yardimci olman cok güzel cok iyisin saol

Cnm yüksek bel eteğin üzerine bluz tarzı üstler giyeblrs.. blazer ceketlerle de kombin edeblrsn.. şu tarz üstler olablr.. bazılarını yaşına göre ağır bulablrsn ama model olarak düşün.. ve zaten bu tarz eteklerde klasik kombinlennce güzel oluyor.. yerine göre giyebleceğin ortamlarda bu tarz giyineblrsn. hem yaşını gösterrsn arada değişik giyinmek iyidr..

Rica ederm tatlım moda benm hem mesleğim hem hobim çocukluğumdan beri hep olmak istedğim meslek ama eğitimini de almama rağmen şu an yapmıyorum cnm ama tutamıyorum kendimi illa bi şeklde bu işle ilgileniyorum..
cnm ewet bazen fazla kilolu olmak nasıl sorun oluyorsa çok aşırı zayıf olmakta iyi değil. giyslerin üzerine yakşması lazım ne demşler bir dirhem et bin ayıp örter
Ama cnm benden tavsiye bırak zayf kal.. Dediğin gibi zaten ilerde kilo alıyosun evlennce
Ben 2010 yılında 50 kiloydum boyum 167 herkes giydklerimi yakştrmıodu çok zayfsn vs. şimdi 61-62 civarı oldum bi aralar psikolojk sorunlarım vardı 5-6 ay içinde 10 kilo aldım şimdi göbeğm var ve giydklerm gene yakşmıo hatta hiç yakşmıo istedğm giysileri giyemiorum önceden çıplakken yada iç çamaşırı bikini vs. giyince fiziğimi çok beğenyodum. boyumda 170 üzeri gibi gösterio du ama şimdi çıplakken vücudumu görmek dahi istemiorum ideal kilom 54-55 ama herzaman ideal kilonun altında olmak lazım.. benm acil 10 kilo vermm lazım ama malesef diyete başlayamadım bi türlü.. yazın düğünüm olucak Allah izin verrse ve ben bu kiloyla evlenrsem evlennce tır gibi olurum:18: o yüzden en güzeli çokk zayf olmak tatlım.. İyi geceler

Mrb. Eğer üst kısmınız alt kısmınıza göre daha genişse dikkati daha çok bacaklarınıza çekmelisiniz. Üst tarafa giydiğiniz parçaların sade ve koyu renkli olmasına dikkat edin. Alt tarafınıza giydiğiniz parçalar ise açık renkli, detaylı ve hatta desenli bile olabilir. Kesinlikle robadan bollaşan elbiseler giymeyin, tersine üst kısmı hafifçe bedene oturan ve alttan itibaren bollaşan modelleri tercih edin. Bel girintisi yaratmak istiyorsanız kalın kemerler takmalısınız. Ayrıca üstünüzle altınızı dengelemek için, pantolonlarınızı paçaları geniş olanlardan tercih edin. Etek giyerseniz, bele oturan ve hafifçe genişleyerek açılan modellerden olmasına dikkat edin. Hatta cesaretiniz varsa, görünümünüzü çok güzel dengeleyecek kabarık etekler bile giyebilirsiniz. Ancak çok kısa ve uzun olanlardan kaçının. Yesil gozlere en cok toprak tonlarindaki farlari, siyah-gri farlarla yapilmis dumanli goz makyajini ve gozu cevreleyen siyah veya kahverengi goz kalemini yakistiriyorum. Bir de eflatun farlari yesil goze yakistiririm..mürdüm moru rimeller ve yine mürdüm rengi kalemler. Mürdüm renkli ysl rimel

Mrb. Genellkle belinizi ince göstrecek giysiler terch etmelsnz.. Ve bir kaç beden zayıf ve biraz da uzun görünmenz lazım.. kullandığınz renklere ve kumaşlara dikkat etmelisinz. Koyu renkli, hafif ve yumuşak kumaşlar, sizi daha ince gösterecektir. Kayık ve yuvarlak yakalı giysiler yerine V yakalı elbiseler ya da V yakalı dar bluzlar, üst bölgenizi olduğundan daha ince gösterir. Ayrıca düz kesim yerine asimetrik şekiller ve kesimler kilolu ve problemli bölgeleri gizler. Pantolonunun paçası ne kadar uzunsa, bacaklarınz da o kadar uzun görünecektir. Tarzınıza uyarsa genellikle belde biten çantaları terch edn. Bu boydaki çanta, beli daha ince gösterir. Eğer sizin için yerine göre uyarsa En fazla dizde biten etek boyları tercih edilmeli çünkü uzun etekler boyu daha da kısa gösterir. Belinize kalın kemerler takarak belinizi ince göstereblrsnz. Baştan aşağı tek renk giyinerek ve topuklu ayakkabı (dolgu topuk harç) uzun kolyeler takarak, saçınızın üst kısmını kabark modeller yaparak boyunuzu en azından 10 cm uzun göstereblrsnz.. Ayrıca enine çizgi yerine boyuna çizgili kumaşları terch etmelsnz..

Tabi kamuda çalıştığınz için gününüzün çoğu klask kıyafetler içinde geçiyor olmalı.. Yüksek bel dizde biten kalem etek altına topuklu ayakkabı.. üzerine belinde kalın bi kemerli bluz Yine yüksek bel haff bol paça pantolonlar, Muhakkak topuklu ayakkabnz ayaklarında olsun.. çok aşırı büyük aksesuarlardan kaçının. Saçlarınz sarı galiba röfle var dednz.. buğday tende sarı saç varsa muhakkak makyajınz olmalı.. aksi taktirde yüzünz çok soluk ve cansz durar.. Genelde ten rengnize Gözlernz tahmnmce kahve o zaman far renkleri: kahve,menekşe renngi,mavi,yeşil,pembe... ruj rengi olarak kremt rengi,mercan rengi,gül kurusu,eflatun,turuncu,nar çiçeği.. allıkta şeftali tonları

Eki Görüntüle 341484

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…