Moda tasarımcısıyım "bana ne yakışır" diyorsanız yardımcı olmak isterim!!!

cok cok teşekkur ederım ,ancak gobegım var tabı uzreıme oturmayan bırsey gıyıyorum genelde,uzrerıme oturuyorsa da önluk gıyerım. topukluyu cok sevıyorum ama beceremıyorum butun gun ayakta olunca

ewet zordur bilirim bende bi aralar ilkokullrda resim derslerine girmştm öğretmenlk dünyanın en güzel mesleği gerçekten özellikle bi bayana yakışan en güzel meslek Ayakta kalmamaya çalışarak giyeblrsnzen azından yumurta topukları deneyin

MRB. CNM
sana bi link vericem ordan bakıp kendine yakışacak gelinlik modelini bulablrsn..

Gelinlik.com - 2011 2012 gelinlik modelleri resimleri modaevi evlilik abiye istanbul ankara izmir

Giyim durumu: Açık

Saç rengi: siyah

Yüz tipi: yuvarlak

Beden: 36

Boy: 1.58

Vucut tipi: bacaklarım kalın onun dışında bi problemim yok

Ten rengi: beyaz tenliyim

Mesleğinizi: öğrenciyim

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler:)

mrb cnm :98:
Eğer bacakların çok kalınsa mutlaka koyu renk tayt,kot giy, açık renkler bacaklarını çok daha kalın gösterir. Enine çizgili desenli taytlardan uzak durmalısn..Bacakların çok kalınsa, mini etek risk! Ama yine de giymek istiyorsan bazı hilelerle durumu kurtarabilirsin. Kalın bacaklılar ise mini etek giyeceklerse mutlaka koyu renk opak çorap ve topuklu çizme giymeliler. Tabii yine de en iyisi diz altında biten ve fazla iddialı olmayan basic etekler! Bol pantolonlar da kamufleeder kalın bacakları

EWET CNM MALESEF İİ BİŞİ DEİL.. elmaysan cnm kilo almamaya çalş kilolu elmalar sağlıksız şişmanlar gurubunda yer alıyor tatlım malesef bende bir elmayım

zaten genelde herkes sanırım gobekten belden kılo alır bızlerın kalp krızı rıskı dah yuksekmıs ama ben gece yemek yemeye bayılıyorum ya((((((( gobegım ama amamn degıl ayva ama dah da yersem artık gecıcek ayvayı ( yasın dar badıler gıymek ıstıyorummmmmmmm ((((((((( benım metabolızxmam ıyı yakar aılem cevren hep oleder ben cok yemek yerım normalde yıne ayva gobek bana az bıle vala :))))))) bende halıyle nasılsa metabolızmam calısıyo dıyıp yıyodum ama bu saaatten sonra gercekten yememye dıkkat etmeye calıscam

eteklere elbiselere bayılıyorum bacaklarımla başım dertte

cnm kadınların herzamn ideal kilosundan biraz daha aşağıda olmaları avantajdır kadınlar için.. doğum yapınca zaten kadınların %80 i doğumda aldıkları kiloları verselerde birazını hatıra olarak taşıyorlar o yüzden garantiye almalıyz kendimizi cnm belin en az şöyle bi 5 cm daha ince olsaydı da ayva göbek olsaydı o zman kum saati olablrdn, belin girintsz olsaydı ve bu şeklde olsaydn dikdörtgen olurdun fakat bel girintn var ama bel ölçün standartlara göre birazck fazla gelio ve kiloda göbekte olunca ister istemez elma oluyorz

eteklere elbiselere bayılıyorum bacaklarımla başım dertte

cnm benm de bacaklarımla başım dertte benmde bacaklar aşırı ince rahatsz edici derecede.. herkesn bi problemi oluyo kimse dört dörtlük değil.. bacak inceltici egzerszler olması lazım bi bak

cnm ya aynen 70 olsa cok ıyı olur hanı mankenlerın 60 ya ben ole ıstemem acıkcası cok cok ınce ya bane asırı zayıuflık yakısmıyo kılo alınca yuzumden de alırım ben cunku zayıflayınca da yuzum cokuyomus ole dıyolar hep

Cnm işte elma olduğunun bi kanıtı daha bende aynı yüzümden alıp veririm bu defa yüzüm çirkin gözüküyo cnm ben sadece vücut tipiyle ilgili söyledim. yoksa şu an da sen iyisin.. kilo almamaya çalış sonra benm gibi tam bi elma olursun

kızlık seylerı gıyınce cok ıyı dahazayıf duruyorum ama yaz gelınce napcam bılmıyorumcnm ya ebru sallınını yenı dvdsı cıkmıs 21 gunluk uygulamada karın ıncelıyomus daha demeın konusmasını dınledım bakalım o hareketlerı yapmaya calıscam nette varsa

Saç rengi: kahverengi

Yüz tipi: oval

Beden: üst 38 alt 40 ( tam armut tipliyim :)

Boy: 167
Vucut tipi: armut
Ten rengi: buğday
Mesleğinizi: üni. öğrencisiyim

Eksik yazmışım bazı şeyleri canım şimdi düzelttim :)

Saç rengi: kahverengi ( dalgalı , orta uzunlukta )

Yüz tipi: oval

Beden: üst 38 alt 40 ( tam armut tipliyim :)

Boy: 167
kilo: 66
Vucut tipi: armut ( 91 -71-104 )
Ten rengi: buğday
Mesleğinizi: üni. öğrencisiyim

cnm öğrenrsen bana da söyle benmde çok ihtiyacm var

cnm 104 cm olan kalçan sanırım göğüs değil o zmn ok. bu verdn ölçülere göre omuzlarında da darsa kesin armutsundur cnm .. o zaman dar paça jeanler, boyuna çizgili kumaşlar, A kesimli ya da çan etek kesimli elbise ve etekler sana göre...
Ayrıca Abartıdan kaçınmalısn,genelde koyu renkler terchetmelsn.cep, düğme, ıvır zıvır seni olduğundan daha iri gösterir o yüzden çok fazla detayı olmayan giysiler terchetmelsn. Asla belinde biten tişört giyme ve bel çantası takma. Bunlar vücut proporsiyonunu bozar.. Her zaman söylediğim gibi, dikkati vücudunun daha iyi olduğunu düşündüğün bölüme çek. Kalçan mı geniş, o halde güzel bir göğüs dekoltesi dikkati kalçadan alacaktır. Makyajda da kahverengi, ya da mavi far.. kiremt tonlarında, gül kurusu tonlarında ruj.. şeftali tonlarında allık..

cnm ebru sallnını son cıkan dvdsınde bı buyuk bı de kucuk plates topu varmıs ben de top mop yok :) almayı da dusunmuyorum you tube dan eb ru sallıdan 21 gunde karın erıtme egserzısı dıye gırdım ebru sallı karın erıtme plates 1 ve 2 seklınde dıye gecıyo you tube da cnm ıkı bolum ordan bakıp yapmayı dusunuyorum dah atam ızlemdım onerırım ama bırazcık ızledım sadece karın erıtmeye yonelık egzersızler cıdden topa da gerek yok :)topsuz plates mis mis:)

Saç rengi: kahverengi ama brünett gibi biraz, dalgali ve uzun

Yüz tipi: yuvarlak

Beden: üst 38-40 arasi fakat türkiyeye göre ( 40/42 sanirim ) alt beden 40

Boy: 158

kilo: 65-67 ( siskinlik olunca fazla cikiyorum ve regl döneminde :) )

Vucut tipi: elma diyebilirim ( gögüsler büyük omuzlar genis, basenler genis, göbek var :) )

Ten rengi: kumral beyaz ten li

Mesleğinizi: ögrenciyim ( yasim 24 )

bende bakayımm cnm bi bende de top yok ama nişanlmda var ondan alayım ama topsuz oluosa öyle daha ii bi bakayım sağol tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…