offffff of ıyı bısey degıl galıba elma olmak :) tesekkur ederım cnm
elbisemin resmini nasıl ekleye bilirim acaba ?
cok cok teşekkur ederım ,ancak gobegım var tabıuzreıme oturmayan bırsey gıyıyorum genelde,uzrerıme oturuyorsa da önluk gıyerım. topukluyu cok sevıyorum ama beceremıyorum butun gun ayakta olunca
Giyim durumu: Açık
Saç rengi: KOYU KAHVE
Yüz tipi: YUVARLAK YÜZLÜYÜM
Beden: 38-36 ARASI DEĞİŞİYO
Boy: 1.65 KİLO 51
Vucut tipi: BEL KISMIM İNCE BASENLER VAR AMA BELİME GÖRE ORANTILI AMA OMUZLARIM GENİŞ İSTE SANKİ VALEYBOLCULAR GIBI OMUZ KISMIM GENIŞ KOLLARIM KALIN DEĞİL AMA
Ten rengi: BUĞDAY TENLİYİM
Mesleğinizi: MEMURUM
ŞİMDİİ CNM DÜĞÜNÜM OLUCAK NASIL GELINLIK DİKTİRMELİYİM SENDEN BİLGİ ALMAK İSTİYORUM OMUZLARIM GENIS TEKRAR BELIRTEYIM STRAPLEZ GELINLIK GİYMEK İSTEMİYORUM BENIM ISTEDIĞIM UZUN KOLLU DANTEL GELINLIKTI AMA DÜĞÜN YAZIN OLUCAĞI ICIN UZUN KOLLU OLMAZ DİYE DÜŞÜYÜROM FİKİRLERİNİ BEKLİYORUM ŞİMDİDEN TŞK EDERİMMM.
Saç rengi: siyah
Yüz tipi: yuvarlak
Beden: 36
Boy: 1.58
Vucut tipi: bacaklarım kalınonun dışında bi problemim yok
Ten rengi: beyaz tenliyim
Mesleğinizi: öğrenciyim
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler:)
EWET CNM MALESEF İİ BİŞİ DEİL.. elmaysan cnm kilo almamaya çalşkilolu elmalar sağlıksız şişmanlar gurubunda yer alıyor tatlım malesef bende bir elmayım
mrb cnm :98:
Eğer bacakların çok kalınsa mutlaka koyu renk tayt,kot giy, açık renkler bacaklarını çok daha kalın gösterir. Enine çizgili desenli taytlardan uzak durmalısn..Bacakların çok kalınsa, mini etek risk! Ama yine de giymek istiyorsan bazı hilelerle durumu kurtarabilirsin. Kalın bacaklılar ise mini etek giyeceklerse mutlaka koyu renk opak çorap ve topuklu çizme giymeliler. Tabii yine de en iyisi diz altında biten ve fazla iddialı olmayan basic etekler!Bol pantolonlar da kamufleeder kalın bacakları
zaten genelde herkes sanırım gobekten belden kılo alır bızlerın kalp krızı rıskı dah yuksekmısama ben gece yemek yemeye bayılıyorum ya ((((((( gobegım ama amamn degıl ayva ama dah da yersem artık gecıcek ayvayı ( yasın dar badıler gıymek ıstıyorummmmmmmm ((((((((( benım metabolızxmam ıyı yakar aılem cevren hep oleder ben cok yemek yerım normalde yıne ayva gobek bana az bıle vala :))))))) bende halıyle nasılsa metabolızmam calısıyo dıyıp yıyodum ama bu saaatten sonra gercekten yememye dıkkat etmeye calıscam
eteklere elbiselere bayılıyorum bacaklarımla başım dertte
cnm kadınların herzamn ideal kilosundan biraz daha aşağıda olmaları avantajdır kadınlar için.. doğum yapınca zaten kadınların %80 i doğumda aldıkları kiloları verselerde birazını hatıra olarak taşıyorlar o yüzden garantiye almalıyz kendimizi cnm belin en az şöyle bi 5 cm daha ince olsaydı da ayva göbek olsaydı o zman kum saati olablrdn, belin girintsz olsaydı ve bu şeklde olsaydn dikdörtgen olurdun fakat bel girintn var ama bel ölçün standartlara göre birazck fazla gelio ve kiloda göbekte olunca ister istemez elma oluyorz
cnm ya aynen 70 olsa cok ıyı olur hanı mankenlerın 60 ya ben ole ıstemem acıkcası cok cok ınce ya bane asırı zayıuflık yakısmıyo kılo alınca yuzumden de alırım ben cunku zayıflayınca da yuzum cokuyomus ole dıyolar hep
Cnm işte elma olduğunun bi kanıtı daha bende aynı yüzümden alıp veririm bu defa yüzüm çirkin gözüküyo cnm ben sadece vücut tipiyle ilgili söyledim. yoksa şu an da sen iyisin.. kilo almamaya çalış sonra benm gibi tam bi elma olursun
kızlık seylerı gıyınce cok ıyı dahazayıf duruyorum ama yaz gelınce napcam bılmıyorumcnm ya ebru sallınını yenı dvdsı cıkmıs 21 gunluk uygulamada karın ıncelıyomus daha demeın konusmasını dınledım bakalım o hareketlerı yapmaya calıscam nette varsa
Eksik yazmışım bazı şeyleri canım şimdi düzelttim :)
Saç rengi: kahverengi ( dalgalı , orta uzunlukta )
Yüz tipi: oval
Beden: üst 38 alt 40 ( tam armut tipliyim :)
Boy: 167
kilo: 66
Vucut tipi: armut ( 91 -71-104 )
Ten rengi: buğday
Mesleğinizi: üni. öğrencisiyim
cnm ebru sallnını son cıkan dvdsınde bı buyuk bı de kucuk plates topu varmıs ben de top mop yok :) almayı da dusunmuyorum you tube dan eb ru sallıdan 21 gunde karın erıtme egserzısı dıye gırdım ebru sallı karın erıtme plates 1 ve 2 seklınde dıye gecıyo you tube da cnm ıkı bolum ordan bakıp yapmayı dusunuyorum dah atam ızlemdım onerırım ama bırazcık ızledım sadece karın erıtmeye yonelık egzersızler cıdden topa da gerek yok :)topsuz plates mis mis:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?