Mrb.hoşgeldnz..
Sanırım problemnz göbeğinz... az da olsa problem yapıyorsunz sanrmGöbeğinizi gizlemek için uygun kesimli elbiseler pantolon ve etekten daha iyi seçenekler. Etek ve pantolon giydiğinizde de göbek hizanızı biraz geçen hafif bol tunik ve gömleklere başvurun. Hatta erkek gömleği bile giyebilirsiniz.
Göbek kısmınıza biraz kalın kemerler takarak kombinledğnz giyslernzde göbeğinizi saklar.. Tek sorun göbekse .. göbek kısmı aşırı yapışan penye badi türü üstlerden uzak durun.. Takılarınz aksesuarlarınzla da dikkati göbekten başka bi noktaya kaydırablrsnz.. Hafif topuğu olan çizme ve ayakkabılar tercih edin boyunuzun biraz daha uzun görünmesnde fayda var..
Kahve göze kahve,mavi renk farları yakıştrıyorum.. pembe tonlarında ruj ve allık uygun.. kırmzı rujda beyaz tene gider ama yerine göre kulanın... Dudaklar çok ince ve küçükse önermm kırmızı ruju... Saçlarınızı katlı bi model kestirerekde yüzünüzü hareketlendireblrsnz
Giyim durumu: Açık yada, kapalı
Saç rengi: belirtiniz
Yüz tipi: belirtiniz
Beden: belirtiniz
Boy: belirtiniz
Vucut tipi: belirtiniz
Ten rengi: belirtiniz
Mesleğinizi: belirtinz
Merhaba,
Sade ve rahat giyinmeyi seviyorum ama biraz değişiklik yapmak istiyorum.
Bana verebilecek önerileriniz nelerdir ?
Haziran'da düğünüm olacak acaba bana ne tarz gelinlikler yakışır ?
Giyim durumu: Açık
Saç rengi: Koyu kahverengi
Yüz tipi: Hafif ters üçgen
Beden: 34-36
Boy: 160 cm
Kilo: 48
Vucut tipi: İnce ve narinim. Minyon sayılırım ama bacak boyum uzun. Hatlarım dolgun ama kol ve bacaklarım oldukça ince.
Kol ve bacaklarımın inceliğini nasıl kamufle edebilirim ? Bir de göbek bölgemde hafif kalınlaşma var.
Ten rengi: Beyaz
öncelikle açtığın konu için seni tebrik ediyorum canım,faydalı olmak adına uğraştığın için
bende giyinmeyi çok ama çok seviyorum.önceden tarzım yoktu ama güzel giyindiğim söylenirdi yavaş yavaş tarz oluşturmak adına farklı şeyler denemeye başladım beğenide topladı ama daha yolun başındayım,senind önerilerini almak beni çok mutlu eder
giyim durumu:tesettürlü
yüz tipi:yuvarlak(minyon tipli olduğum için yüzümde yaşımı saklıyor: ))
beden:38
boy:1.58
vücut tipi:armut(belim ince,basen yok ama kalçam toplu)
ten rengi:buğday
meslek:üniversite 3. sınıf öğrencisiyim,yaşım 20.
şimdiden teşkkürler,merakla bekliyorum tavsiyelerini: )))
mrb cnm hoşgeldn
cnm tesettürlü giyim için bi çok mağazalar açıldı seçenekler çoğaldı... Eğer maddi durumunz biraz iyiyse çok güzel kombinler yapablrsnzz... tesettür giyimde şık olmak için biraz kalite giyinmek gerekir.. Kaliteli görünmeye ağırlık verin.. Giysilerinizi krem, bej, lacivert ve gri gibi ağır renklerden seçin. Bu renkler kıyafetleri kaliteli gösterir. Giysilerinizin üzerinde çok fazla süs püs, yazı ve desen olmasın. Mümkün olduğunca abartıdan kaçınıp sadeliğe yönelin. Modayı yakından takip enin.. modanın sunduğu renklere uygun giyinin.. Mesela bu yıl pasmina şallar çok moda bence eşarp takan birisiysenz pasmina şallara ağırlık verin.. Bi de az da olsa muhakkkak topuklu ayakkabı kullanın boyunuz ne kadar uzun görünürse giysileri o kadar iyi taşırsnz.. Çok iddalı renkleri tesettürlü bayanlara yakştrmıorum.. aksesuarlarınzda tutunda giyslernz hepsi kaliteli ve şık olsun.. aksesuarlarınz hiç bi zmn kıyafetlernzin önüne geçmesn.. mesela 200 tl ye kombinleyp aldığınz bi giysiye 250 tl gibi uçurum rakamlar ödeyerek aldığnz bi ayakkabı asla giymeyinyaşınıza göre giyinmeyi de ihmal etmeyn..
teşekkür ederim canım: )
eşarp takmayı 7 ay önce bıraktım.lazer kesim şallara,ince ipek şallara yöneldim.
renk olarak zümrüt yeşili,vişne çürüğü,mürdüm favorum tabi birde vizon...
bu renkleri kombinliyorum çoğunlukla ve çok hoşuma gidiyor.
mümkün mertebede kaliteli giyinmeye çalışıyorum.armineyiikayrayı ve setrmsi özellikle beğeniyorum.
topuklu ayakkabıysa vazgeçilmezim
kıyafettüe hareketi sevmiyorum,genelde elbiselerimde,eteklerim ve üst kıyafetlerimde düz renktir.
bi kaç kıayfetimi paylaşayım
Eki Görüntüle 347769 Eki Görüntüle 347786 Eki Görüntüle 347787 Eki Görüntüle 347788 Eki Görüntüle 347789 Eki Görüntüle 347791 Eki Görüntüle 347792 Eki Görüntüle 347794 Eki Görüntüle 347795 Eki Görüntüle 347798 Eki Görüntüle 347799 Eki Görüntüle 347801 Eki Görüntüle 347802 Eki Görüntüle 347804 Eki Görüntüle 347785 Eki Görüntüle 347784 Eki Görüntüle 347783 Eki Görüntüle 347770 Eki Görüntüle 347771 Eki Görüntüle 347772 Eki Görüntüle 347773 Eki Görüntüle 347774 Eki Görüntüle 347775 Eki Görüntüle 347776 Eki Görüntüle 347777 Eki Görüntüle 347778 Eki Görüntüle 347779 Eki Görüntüle 347780 Eki Görüntüle 347781 Eki Görüntüle 347782 Eki Görüntüle 347805
işte bunlarda benim bazı şalllarım,kıyafet ve çanta ayakkabı kombinlerim: )
bişey sormak istiyorum.ben nasipse 3,5 ay sonra evleniyorum.balayı için 5 yıldızlı bi otele gideceğiz.sence rahatıma yönelikmi yoksa bulunduğum ortamın şıklığına uygun kıyafetler mi götürmeliyim?
6 günlük bi tatil olacak.sence yanıma ne almalıyım,en çok memnun kalacağım kombinler hangileri olur?
ben hardal rengi ve zümrüt yeşili maksi etek almak istiyorum(yüksek bel,dar A tipi etekler),içine ise şık beyaz gömlek.
ve buna uygun şallar.
bunun dışında ne önerirsin?elbise olarak ya da etek..(pantolon giymeyi sevmiyorum bu arada)
GOLDFLAY cnm buraya dah aonce de yazmıstım ama olculerımı tam bılemedıgım ıcın bugun olctum senden bılgı almak ıstedıgım tek konu ben neyımarmut mu kum mu ne
göğüs: gogus ucum84 altı75 80A takıyorum
kalca :96
bel:76 kı ben ınce sanıyodum :26:
bıoy ve kılomu yazmısıtm onceden ama hatırmazsın belkı cnm yıne yazıyorum boy170 kılo55 cnm belkı daha da fazla olabılır hıc olcmedım onu da ama en son 53 falandım olmusumdur 55 sımdıden tesekkur ederım cnmsadece ne oldugumu ogrenmek ıstıyorum :) ben bu forumdakı hesaplamalara baktım bel kalca oranına armut tıp cıktı ama benım omuzlarım genıstır armut tıpınde dar olmuyo mu omuz kafam karısık o yuzden (((((((
ufak tefeğim daha uzun görünmek istiorum.armut tipiyim 156 boy 51 kilo.kalçam gögüs var.kot giyinmekten sıkıldım.
Çok merak edıyorum tavsıyelerınızi, teşekkur ederım daha sımdıden
Giyim durumu: Açık
Saç rengi: siyah
Yüz tipi: oval
Beden: 36
Boy: 1.62 kilom :51
Vucut tipi: armut gıbıyım dıyebılırız :) belım 60cm. kalçam 80
Ten rengi: esmer
Mesleğinizi: öğretmen
cnm mrbarmut olman için belinn biraz daha ince olması gerekiodu 65 falan.. ve gögüslrinn biraz daha küçük olması ve dediğin gibi omuzlarınn dar olması gerekiodu cnm o yüzden armut ve kum saati olmadığın kesin senin ölçülerinde benimkine benzio sadece boyun benden 2 cm uzun kilo olarakta benden 3-4 kilo zayıfsn cnm bel kaviisn belirgin değilse dikdörtgen vücut tipine giriosun bel çevrenden kilo almaya meyillysen ve göbek de varsa elma cnm sen dikdörtgenle elma karışımısn cnm bu arada belinin ölçüsünü göbek deliğinn biraz üzerinden aldın dimi
aynen ole cnm yok belım var kıvrım var ama gobegım de kucuk ayva gobek ama bıraz daha kılo alırsam ayvayı gecıcek :) dıkdortgen oldugumu sanmıyorum cnm ya belım var ama dedıgım gıbı 75 cok kalın gıbı de degıl anlamadım kı sırtım genıs ondan mı kı cunku benım goguslerım de kucuk bence 75 gıbı duruyo ama sırtımdan kaynaklanıyo sanırım 80A takıyorum dedıgın gıbı cnm gobek delıgının ustunden olctum galıba elmayımmmm :)
cnm göbek ve bel çevresinden kilo almaya meyilliysen elmasındır o zamn..
cnm göbek ve bel çevresinden kilo almaya meyilliysen elmasındır o zamn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?