Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ikiside kötü dekolte dozunda değil yanlarda açık çıplaklık gibi dekoltede bir bölgeye odaklanılır .Nişanlanmayı planladığımız bir birlikteliğim var. Dün onun arkadaş ortamında bir kokteyl vardı, erkek arkadaşım bunu çok önemsiyordu ve çok güzel olmam gerektiğini söyledi. Elbise almayı da teklif etti red ettim ben alırım diye.
giydiğim elbise beyaz olan. Bir gördü surat beş karış, ben giyinmeyi bilmiyormuşum bu nasıl elbiseymiş taşralı gibi giyinmişim, kendisi almayı teklif niye red etmişim. Bence gayet şık ve modaya uygun bir modeldi giydiğim. Ama dünden beri tartışıyoruz, efendi saygılı benim tercihlerime karışmayan adam gitti, uzlaşılamaz bir versiyonu geldi resmen. Neymiş davette onu utandırmışım. Bir daha davete çağırmazsın o zaman olur biter dedim.
Bana örnek verdiği güzel bulduğu elbisede şu siyah olan. Neymiş bütün herkes ondan gözlerini alamamış, gecenin en güzeli oymuş, aldığı iltifatların haddi hesabı yokmuş. Benim kıyafetimi kimse beğenmemiş vs bir sürü saçmalık. Ya diyorum ben o elbiseyi ya da o kadar açık başka bir elbiseyi giyemem, giymem. Neymiş ben geri kafalıymışım modadan anlamıyormuşum. Hiç bilmiyorsam glamorous, sister jane, little white lies marka falan alacakmışım. Ya baktım hepsi minili, dekolte ya da transparan saçma sapan şeyler.
Yani objektif yorum bekliyorum, gerçekten giydiğim kıyafet kötü mü ? 3 yıllık ilişkimizde ilk defa bu kadar saçma sapan bir konudan bu kadar ciddi tartışma yaşadık. Ve şuanda küsüz, ne yapmaya çalışıyor anlamadım. Gerçekten çok sinirliyim ona karşı. Kendini affettirmeye de çalışmıyor haklı olduğunu düşünüyor.
Kesinlikle katiliyorum , ben de esimin kokteylde yanimda kotu giyinmesini istemem , olay aciklik kapalilik diil kiŞimdi şöyle kokteyl için senin seçimin gerçekten olmamış canım yani üzgünüm keşle birlikte baksaydınız ortak bir şey bulurdunuz Emin’im
Diğer elbise evet biraz aşırı ama o tarz elbiseler hani biraz daha az açık vs bşr kokteyl partisi için normal zaten kokteyl elbise dediğin bukadar uzun olmaz
Erkek arkadaşına gelince belki beni şimdi linç edecek bayanlar olacakama erkek arkadaşının derdini anladım ben. Her erkek yanındaki bayan ile biraz da hava atmak ister. Özellikle sonrasında ay şunu gördün mü nasıl giyinmişti hiç yanına yakışmadı tarzı dedikodular yapıldığını bildiği için belkide bunları önlemlemek istemiştir. Yani ben bi davetiye gitsem sevgilim herkes takım elbise ile gelmesine rağmen aşortman ile gelse bende hoşlanmam. Ha bu sevgilinin tepkisi doğru olduğu anlamına gelmez ama sanırım o gün seninle göze batmak istemiş ama istediği gibi olmayınca hayal kırıklığı yaşamış bunuda sertçe dile getirmiş. Gerçekten bence bi Beymen İpekyol zara gibi yerlerde şık ve asil kokteyl elbiselere bak yanına güzel bir şık çanta saç makyaj da olursa bence daha çok göze batarsın ama bu beyaz aldığınıda birdaha giyinme :))
Beyaz elbiseye kötü dedik diye niye bu kadar sinirlendin, niye bu kadar çostun cerry ya.Sefamerveden giyinmiyorum ama siyah elbise gözüme hoş geldi yani napayim simdi.
Poposunda da dekolte yok, elbisenin o kısımları ten rengi kumaş gibi gorunuyor daha çok.
Zevk meselesi, modayi takip etmem. Davete gidilir veya gidilmez ona da birsey demiyorum ama ben hicbir ortamda giymem onu. -.- ne diyelim.
Düzeltmem zira bakınca burdan dekolteymiş gibi görünüyor
Böyle elbiselerin amacı da zaten dekolte görüntüsü, hissi yaratmak
İnsan sevgilisini teşhir etmek istemiyorsa neden şunu giy der
Ayrıca kadın elbiselerine yorum yapan onu giy bunu giy diyen erkekler de ayrıca itici. Bazen mağazalarda görüyorum yorum yapan erkek çok itici hele ki elbise seçeni hayal edemiyorummadem bu kadar iyi kadın elbisesi seçiyor kendi giysin
Adam kaynana ağızlı
Sen onlara bakma canimMune Konuyu kapatalım lütfen erkek arkadaşıma g...t diyenler falan çıkmaya başladı konu uzamadan kapansın.
Yorum yapan herkese teşekkür ederim, kıyafet ve moda konusunda kendimi geliştirmeye çalışıcağım.
Zevkler ve renkler tartisilmaz ama insan oyle bir yerlere gidiyorsa esini ön plana cikartmaktan ziyade işiyle ön plana cikmali bence o tarz bir elbise yerine daha sade ve şık bir seylere bakabilirdi beyaz elbiseye gelirsek tam bir vasatlik harikasiDemek ki gidecegi yer podyumluk bir yer olamaz mi?
Adam cok zevkliymis ben tuttum damat adayini bu konuda.
Zevkli bence
Ama konu sahibinin tarzina inancina ters ise ona da saygi duyarim giymek zorunda degil bu tarz birsey
Bayildimm.![]()
Bir de bu açıdan bakınız kızlar![]()
Bak bunda da yaniliyorsun :)Düzeltmem zira bakınca burdan dekolteymiş gibi görünüyor
Böyle elbiselerin amacı da zaten dekolte görüntüsü, hissi yaratmak
İnsan sevgilisini teşhir etmek istemiyorsa neden şunu giy der
Ayrıca kadın elbiselerine yorum yapan onu giy bunu giy diyen erkekler de ayrıca itici. Bazen mağazalarda görüyorum yorum yapan erkek çok itici hele ki elbise seçeni hayal edemiyorummadem bu kadar iyi kadın elbisesi seçiyor kendi giysin
Adam kaynana ağızlı
![]()
Bir de bu açıdan bakınız kızlar![]()
Bana başta çok fazla gelmişti ama şimdi gitgide beğendim aslında hoşmuşBayildimm.
Bu tarz elbiselerim var benim de
Valla panpacım dikkat edersen eleştirdiğim nokta hayatında davete gitmemiş insanların başkasının davet elbisesini çok sert şekilde eleştirmesi. Bence de bu davet elbisesi değil. Ama ıyk çok kötüeaaa yazanların %90ı da çekirdek çitleyen televizyon teyzeleri![]()
Sen onlara bakma canim
Super zevkli birisi bence erkek arkadasin bunu bil.
Ama sana uymazsa giyme tabii tarz seyler.
Sevgilin de saygi duymak zorunda
Herkesin size bakmasını mı istiyor boyle anladım kusura bakmayınNişanlanmayı planladığımız bir birlikteliğim var. Dün onun arkadaş ortamında bir kokteyl vardı, erkek arkadaşım bunu çok önemsiyordu ve çok güzel olmam gerektiğini söyledi. Elbise almayı da teklif etti red ettim ben alırım diye.
giydiğim elbise beyaz olan. Bir gördü surat beş karış, ben giyinmeyi bilmiyormuşum bu nasıl elbiseymiş taşralı gibi giyinmişim, kendisi almayı teklif niye red etmişim. Bence gayet şık ve modaya uygun bir modeldi giydiğim. Ama dünden beri tartışıyoruz, efendi saygılı benim tercihlerime karışmayan adam gitti, uzlaşılamaz bir versiyonu geldi resmen. Neymiş davette onu utandırmışım. Bir daha davete çağırmazsın o zaman olur biter dedim.
Bana örnek verdiği güzel bulduğu elbisede şu siyah olan. Neymiş bütün herkes ondan gözlerini alamamış, gecenin en güzeli oymuş, aldığı iltifatların haddi hesabı yokmuş. Benim kıyafetimi kimse beğenmemiş vs bir sürü saçmalık. Ya diyorum ben o elbiseyi ya da o kadar açık başka bir elbiseyi giyemem, giymem. Neymiş ben geri kafalıymışım modadan anlamıyormuşum. Hiç bilmiyorsam glamorous, sister jane, little white lies marka falan alacakmışım. Ya baktım hepsi minili, dekolte ya da transparan saçma sapan şeyler.
Yani objektif yorum bekliyorum, gerçekten giydiğim kıyafet kötü mü ? 3 yıllık ilişkimizde ilk defa bu kadar saçma sapan bir konudan bu kadar ciddi tartışma yaşadık. Ve şuanda küsüz, ne yapmaya çalışıyor anlamadım. Gerçekten çok sinirliyim ona karşı. Kendini affettirmeye de çalışmıyor haklı olduğunu düşünüyor.