Modern giyinmeyi bilmiyormuşum

Elbisenin arkasındaki olay biraz ağır kaçmış, Türk insanına fazla bence :KK70:
Ama cidden güzel elbiseymiş
Transparan değil ten rengi gibi geldi bana da

Evet bende yorumlardan ten rengi olduğunu anladim:deli:
Ve öyleyse benimde gece elbiselerim var böyle.
Gerçekte öyle o transparanlar hersey ortada gibi durmuyor kendi alttan ten rengi gözüküyor.
Bende ilk actigimda oo ne oluyoruz oldum ama:deli:
Simdi sevgiliye katılıyorum güzel elbise

Ya sırtı açık olabilir bence gayet hoş duruyor Arkadan. önden olsa anlarım göğüsler ortada olsa ama bunda bukadar sert tepki verecek bir durum göremedim harbiden

Kk hatunlari benim giydigim elbiseleri gorse kucuk dillerini yutacak herhalde :))
Bende bayildim elbiseye
Beyaz elbise bence de felaket kötü ama siyah elbiseye bayıldım. Çok seksi duruyor, üsturuplu seksi hemde bana göre:KK45:
Öyle bir davete abes kaçmayacağını düşünüyorum, transparan değil ten rengi detaylı çünkü.
Nesini teşhirci buldular anlamadım :KK14: Sadece mini.

Beyaz gerçekten kötü kusura bakmayın. Ama siyahı giymek için de ne bileyim j.lo beyonce falan olmak lazım. Sahnedeyse tabi. Bazen kıskançlıklarından bunaldığım bi kocam var ama bunu giymem için ısrar etmesi, mini etek giymemi kıskanmasından daha büyük bi sorun bence. Size kullandığı kelimeler de hoş değil sinirlenmekte haklısınız. Ama gerçekten kötüymüş elbise tekrar kusura bakmayın.

konu kapanmadan yazayim..bence mevzuyu daha fazla uzatmayin gecmis gitmis, sevgilinizin hakaret icerikli konustugunu dusunmuyorum. benim onem verdigim bir davette esim ozensiz giyinseydi bende laf soylerdim normal bu.. yardim alin ve bundan cekinmeyin. sevgiliniz daha bilgili bu konularda heralde biraz daha onun fikirlerine onem verin. kisa giyinmeyi sevmiyorsaniz cok şık yirtmac vs detayi olan elbiselerde bulabilirsiniz..

ben esim olmadan alisverise cikmiyorum mesela, o cok daha iyi gozlemliyor ustumde nasil durdu bana gitti mi gitmedi mi vs.
fikir almaktan cekinmeyin..

ay valla üşendiydim uzun uzun yazmaya.
bu mudur? budur.

Kimse için demedim ama ilk defa sizin için diyorum o kişiden size eş olmaz oldu ki evlendiniz çöl geçmeden boşanırsınız.
Normalde erkekler kapalı giyinsin ister sizin ki bi garip
Bu kadar garip hakaretten sonda ben soğurdum galiba
Allah bilir ne garip fantezi anlayışı vardır:işsiz:

Bu davet Türkiye'de değil de Amerika da oldu herhalde :kahve: siyahın kapalı yerini göremedim :skandal: beyazinda hiç gideri yok maalesef :ıslık:

@Mune Konuyu kapatalım lütfen erkek arkadaşıma g...t diyenler falan çıkmaya başladı konu uzamadan kapansın.

Yorum yapan herkese teşekkür ederim, kıyafet ve moda konusunda kendimi geliştirmeye çalışıcağım.
Sen onlara bakma cnm onların bir sevgilisi bile Yok işte burda polemik için yazıyorlar idare ediyorlar annesiyle bile kavgalı tipler gelip bize nerden biliyorsa kokteyl e gitmemiş vs diyorlar boşver he de geç aman ya sıcak başına vurmuş

Biraz cheap duruyo.. yani ucuz.. ucuz derken parayi kastetmiyorum.. cok fazla et gozukuyo ve bu rahatsiz edici oluyo. Dekoltenin bile bi siniri var guzel sayilmasi icin

Beyaz elbise epey kötü. Nereye gittiniz bilmiyorum ama yanımda biri giyse rahatsız ederdi beni de.

Siyah elbise de öyle her kokteyl de giyilmez.
Ortam, davetliler, hatta kokteylin şehri bile önemli

Instagram da davetcokelbisemyok hesabı var, oraya göz atın. Son zamanda gelinliğe döndüler ama eski paylaşımlarda düzgün elbiseler var. Tek renk ve kumaşın dikişi ile hareketlendiği...
böyle elbiseler genelde şık durur.

Bir diğer seçenek için yaşınıza da bağlı ama forever new.
400-700 arası güzel elbiseler bulursunuz...

Ya kimin haddine öyle yorumlar yapmak gerçekten ağızlarının payını verip susturamamış mi evet bencede beyaz elbise çok kötü ama bu kimsenin böyle yorumlar yapabilmesi anlamına gelmiyor .

Onun yanında yapamazlar zaten başkaları konuşmuş, bununda kulağına gelmiş. Muhtemelen başka kadınların konuşmasından ortaya çıkan bir durum.

Ya burda benim kocama neler deniyor zaten , adama desem simdi o da agzini acacak o yuzden demiyorum sonra bana surekli neden kk da takiliyosun ne sacma bir yer orasi diyor
Ben bazen kendimi burda uzaydan gelmis gibi hissediyorum
Milena ama transparanlik ya da ten rengi astar falan vucudun diger bolgelerinde hos durabilir. Yakada, sirtta ve belin yan kisimlarinda hos duruyor. Ama popoda transparan detaylari olan elbise icin ayni seyi diyemeyecegim. Yine de tabi bulunduklari konuma ve ortama gore bunu da tasiyabilecek insanlar var. Hollywooddan biri giyince yadirgamayiz. Ama bi erkek yanindaki kadinin ozellikle bu sekilde giyinmesini istiyorsa, ozguven sorunlari vardir. Ortamda yalnizca kavalyesine edilen iltifatlarla var olan biri oldugunu dusunurum. Ben bir toplumda kendi degerlerimle var olmak isterim, yanimdaki kisinin varligiyla degil. Teshirci degilse eger o erkek, agir ozguven sorunu vardir bence. Konu sahibinin nisanlisinin da ozguven sorunlari oldugunu dusunuyorum.

Kimse için demedim ama ilk defa sizin için diyorum o kişiden size eş olmaz oldu ki evlendiniz çöl geçmeden boşanırsınız.
Normalde erkekler kapalı giyinsin ister sizin ki bi garip
Bu kadar garip hakaretten sonda ben soğurdum galiba
Allah bilir ne garip fantezi anlayışı vardır:işsiz:
modern bir davette adamin beğendiği elbiseden yola çıkarak fantezi dunyasina gecis yapip öngörüde bulunabildiniz ya helal olsun :)

Bu siyah elbisenin neredeyse aynısı var bende. Yakından çok şık. Hiç de açık değil ayrıca. Öyle ki ben resmî bir törende (kaymakam, ilçe millî eğitim müdürü vb.nin olduğu bir tören) sunuculuk yaptığımda giydim bunu. Eşim almıştı bana üstelik. Arkadaşlarım bayılmıştı.

Siz açık giyinmekten hoşlanmıyorsunuz sanırım. Erkek arkadaşınız da açık giyinmenizi istiyor anladığım kadarıyla. Bu konuda ciddi çatışmalar yaşayabilirsiniz. Ya çözün ya da yolları ayırın derim naçizane.

Son düzenleme:
İrina Shaykla bizim davetin ne alakası var. Kadın övüne övüne anlatıyordu irina shayk'ın elbisesinin aynısını diktirdim diye.

Siz de sassy assy swimwear in tatil elbisesini diktirdim diye ovune ovune anlatsaydiniz ya, zira kokteylde giydiginizi soyledigini bu elbise yuzme giysileri sitesinde satilan bir plaj elbisesi :olamaz:

Back
X