Modern giyinmeyi bilmiyormuşum

Herkesin size bakmasını mı istiyor boyle anladım kusura bakmayın

Beğenilmemi istiyor, sanırım daha çok yanındaki kızda giyinmesini hiç bilmiyor diyen birkaç kişi olmuş ondan kaynaklı bu tepkisi.

Milana22 Milana22 ve sana da yazık o zaman teşhirci kocalarınız var :KK53:

şaka gibi bazı yorumlar.

Ya burda benim kocama neler deniyor zaten , adama desem simdi o da agzini acacak o yuzden demiyorum sonra bana surekli neden kk da takiliyosun ne sacma bir yer orasi diyor
Ben bazen kendimi burda uzaydan gelmis gibi hissediyorum

Ikisi de cok kotü.tesetturlu olmayan kisiler icin cok guzel elbiseler var.duz renk kalem diz alti kalp yaka bi elbise giyseydiniz şık bir aksesuar taksaydiniz cok havali olabilirdiniz.

Beyaz olani hic begenmedim biraz gunluk gibi geldi ama ben gunluk te almazdim siyah olanda cok kotu asiri acik itici bir dekoltesi var digerleri ne giymisti nasil bir davet bu

Elbisenin arkasındaki olay biraz ağır kaçmış, Türk insanına fazla bence :KK70:
Ama cidden güzel elbiseymiş
Transparan değil ten rengi gibi geldi bana da

davette giyilen transparan değildi, ten rengiydi. Transparan olsa bana giy dese şimdiye çoktan ayrılmıştık...

Ya burda benim kocama neler deniyor zaten , adama desem simdi o da agzini acacak o yuzden demiyorum sonra bana surekli neden kk da takiliyosun ne sacma bir yer orasi diyor
Ben bazen kendimi burda uzaydan gelmis gibi hissediyorum

şu elbisenin içinde ten rengi kumaşı olduğunu anlamayacak kadar olaydan uzak olup abuk subuk ithamlar yapılmış birde.
konu sahibesinin siniri bozulmasa eğlenceli konu oldu aslında:)

Erkek olsam hayatta giydirmem yanımdaki kadına, giydireni de anlamıyorum. Değişik bir psikoloji... Ama bence erkek arkadaşınızın sizin kıyafetinizden dolayı sizden utanması da fena
Cok sasiracaginiz bir bilgi verecegim size, kadinlar tipki yetiskin erkekler gibi yardim almadan kendi kendilerine giyinebiliyorlar.

Beğenilmemi istiyor, sanırım daha çok yanındaki kızda giyinmesini hiç bilmiyor diyen birkaç kişi olmuş ondan kaynaklı bu tepkisi.
Ya kimin haddine öyle yorumlar yapmak gerçekten ağızlarının payını verip susturamamış mi evet bencede beyaz elbise çok kötü ama bu kimsenin böyle yorumlar yapabilmesi anlamına gelmiyor .

Üzmek kırmak değil amacım ama ikiside birbirinden çirkin.

Siyah olanın boyu modeli bir tık daha başarılı.

Beyaz elbiseyle kırlarda koşup piknik yapılır. Ya da deniz havuz sonrası giyerim benim fikrim.

davette giyilen transparan değildi, ten rengiydi. Transparan olsa bana giy dese şimdiye çoktan ayrılmıştık...
konu kapanmadan yazayim..bence mevzuyu daha fazla uzatmayin gecmis gitmis, sevgilinizin hakaret icerikli konustugunu dusunmuyorum. benim onem verdigim bir davette esim ozensiz giyinseydi bende laf soylerdim normal bu.. yardim alin ve bundan cekinmeyin. sevgiliniz daha bilgili bu konularda heralde biraz daha onun fikirlerine onem verin. kisa giyinmeyi sevmiyorsaniz cok şık yirtmac vs detayi olan elbiselerde bulabilirsiniz..

ben esim olmadan alisverise cikmiyorum mesela, o cok daha iyi gozlemliyor ustumde nasil durdu bana gitti mi gitmedi mi vs.
fikir almaktan cekinmeyin..

Valla panpacım dikkat edersen eleştirdiğim nokta hayatında davete gitmemiş insanların başkasının davet elbisesini çok sert şekilde eleştirmesi. Bence de bu davet elbisesi değil. Ama ıyk çok kötüeaaa yazanların %90ı da çekirdek çitleyen televizyon teyzeleri:bicak:
Cherry beni şaşırtıyosun sakin ol panpa:KK53:

Back
X