Modern giyinmeyi bilmiyormuşum

Sevgiliniz hakli beyaz elbise kokteyl elbisesi değil. Ama bu yuzden kalbinizi kırması cidden asiri sacma. Madem direk elbise almayi teklif etti sizinle elbise secmek icin de gelebilirdi.

Ya ben hakli buldum sevgilinizi acikcasi
Sevgilime israrla ozenli ol deseydim ve corap ile terlik giyseydi kafasina micardim konusa konusa,kavga ede ede
Beyaz elbise de terlik ve corapla esdeger bence kokteyl icin
Hani tatile giderseniz efil efil olmak istersiniz okey ama ki bence elbise cirkin
Siyahi begendim gayet hos lakin konunuzda adamin tek falsosu kisa giyinmiyorum demenize ragmen bağırıp kabalasmasi
Siz kısa giyinmeyi birden kesmediniz muhtemelen 3 senedir belli bi cizgide ilerlemissinizdir
O sebepten adam haksiz sadece,diğer turlu hakli buldum ben.

Sadece diş gorunuse onem veren erkek tipi..Yandınız bunun gebeligi var
lohusaligi var..kilolu hallere falan hiç katlanamaz arkadaslarina bu bayan bizim evin temizlikcisi esim degil bile der :)

Milena ama transparanlik ya da ten rengi astar falan vucudun diger bolgelerinde hos durabilir. Yakada, sirtta ve belin yan kisimlarinda hos duruyor. Ama popoda transparan detaylari olan elbise icin ayni seyi diyemeyecegim. Yine de tabi bulunduklari konuma ve ortama gore bunu da tasiyabilecek insanlar var. Hollywooddan biri giyince yadirgamayiz. Ama bi erkek yanindaki kadinin ozellikle bu sekilde giyinmesini istiyorsa, ozguven sorunlari vardir. Ortamda yalnizca kavalyesine edilen iltifatlarla var olan biri oldugunu dusunurum. Ben bir toplumda kendi degerlerimle var olmak isterim, yanimdaki kisinin varligiyla degil. Teshirci degilse eger o erkek, agir ozguven sorunu vardir bence. Konu sahibinin nisanlisinin da ozguven sorunlari oldugunu dusunuyorum.
Iyi de bu elbise transparan diil ki

Beyazı sevmedim. Siyahı giymemi isteyen adama zaten yol veririm. Ayrıca bu lafları sırf oramı, buramı göstermek istemedim diye eden adamı da hayatımda tutmam. Ömrün çürür, tamamen fizik ve görünüş için süs gibi yanında taşır, benliğini unutursun benden demesi.

Not. Eğer bu resimde gözüken kalça kısmı dekolte ise. Yoksa giyilir yani. Çok tarz olmasa da bir albenisi yok.

BEYaz elbise ne yazık ki benimde tarzım değil yani giymeyeceğim bir elbise. AMa sizin zevkiniz bunu giymek istiyorsa en doğal hkkınız tabi. Herkes aynı şeyden hoşlanamaz ki.
Şıklık konusunda da illa şık bir elbise demek çok fazla transparan açık ve seksi olmak zorunda değil bana göre. Sadece sırt dekoltesi olup aksesuarla süslediğiniz bi elbise bence gayet şık durabilir. Ki her yerden dekolte vermek biraz avam ve varoşluk bana göre. Özellikle bir noktayı öne çıkarmak daha şık. Eğer dekolte verilmek isteniyorsa tabii.
Erkek arkadaşınızla tartışmanız umarım uzun sürmez. Büyütülecek bir mesele değil bence sizde üstelemeyin öpün barışın bitsin bu mesele :)

Elbise transparan degilse astar varsa dahada felaket bence: (

Astar olmasaydida kotu bir secim olurdu... gogus dekoltesi varsa sirt olmamali.. sirt varsa gogus olmamali..bacaklar popo gogus sirt aboo gercekten cok fazla..

Beyaz kötü, siyah çok açık. Yani bildiğin görülüyor sağ sol kalçalar. Ortadan geçen siyah kumaşın hükmü yok gibi olmasa da olurmuş yani. Bu siyahı giymeni istiyorsa anormallik vardır bence. Sen iyice düşün bu konuyu.

modern bir davette adamin beğendiği elbiseden yola çıkarak fantezi dunyasina gecis yapip öngörüde bulunabildiniz ya helal olsun :)
Bayan yazmış önerdiği sitelerdeki hep dekolteli bilmem ne tarz diye.
Siz bi erkeğin yanındaki bahan için bu kadar açık giyinmesini normal karşılayın bana normal gelmedi.arkadaşı baya baya açık giyinmesini istiyor bu mu normal?

Gogus dekoltesi yokmus.. ama alt tarafi dar ya gobek popo kotu durmus bu kizda. Belki daha zayif biri giyse guzel dururdu

Beyaz elbise kötü yya da siyah elbise cok acik diyenleri anlamiyorum o insanin goz zevkine kalmis bir sey siyah elbise acik olabilir ama sonucta sonucta kokteyl tarzi bir elbise

Anam bi kokteyle neden ceket pantolon katilamiyo bizim hatunlar:)) yaw bj gala olmustu herkes gece kiyafeti giymisti ve sadece tuba buyukustun soyledigim tarz giyinmisti.. ve inanilmaz sekilde iclerinde guzel gozukuyodu.. sade şık kaliteli.. Turk kadinlari biraz abartiya kaciyo bence genelde bundan kaybediyolar

Back
X