- 3 Nisan 2014
- 36.431
- 148.917
- 798
budur deyip sessizce takipte olacagim buralar karisacak gibi :))
e karışsın bir zahmet. yanımızda alışverişe çıkan kocalarımıza kadar dil uzatıldı.
ne teşhircilikleri ne g.vatlıkları kaldı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
budur deyip sessizce takipte olacagim buralar karisacak gibi :))
Iyi de bu elbise transparan diil kiMilena ama transparanlik ya da ten rengi astar falan vucudun diger bolgelerinde hos durabilir. Yakada, sirtta ve belin yan kisimlarinda hos duruyor. Ama popoda transparan detaylari olan elbise icin ayni seyi diyemeyecegim. Yine de tabi bulunduklari konuma ve ortama gore bunu da tasiyabilecek insanlar var. Hollywooddan biri giyince yadirgamayiz. Ama bi erkek yanindaki kadinin ozellikle bu sekilde giyinmesini istiyorsa, ozguven sorunlari vardir. Ortamda yalnizca kavalyesine edilen iltifatlarla var olan biri oldugunu dusunurum. Ben bir toplumda kendi degerlerimle var olmak isterim, yanimdaki kisinin varligiyla degil. Teshirci degilse eger o erkek, agir ozguven sorunu vardir bence. Konu sahibinin nisanlisinin da ozguven sorunlari oldugunu dusunuyorum.
O degil ki zaten.Ben o fotograftakinin siz olduğuna inanmadım reklam katalogdaki bir fotoğraf gibi duruyor.
Cok sasiracaginiz bir bilgi verecegim size, kadinlar tipki yetiskin erkekler gibi yardim almadan kendi kendilerine giyinebiliyorlar.
Topa tutulman gonlum razi gelmedi, kostum hemenAhhaaa seviyorum seni
Bayan yazmış önerdiği sitelerdeki hep dekolteli bilmem ne tarz diye.modern bir davette adamin beğendiği elbiseden yola çıkarak fantezi dunyasina gecis yapip öngörüde bulunabildiniz ya helal olsun :)