- 31 Temmuz 2018
- 1.043
- 1.128
- 83
- 30
- Konu Sahibi FiltrekahvesevenKleopatra
-
Şöyle de bir şey var. Mesela bu konu benim olsaydı size ne diye bir cevap yapıştırırdımSanırım adınızı ve profilinizi tanınmamak için değiştirdiniz ama bı önce ki konunuz hemen aşağıda
Az sonra özel harekat olan inisteye ne oldu diye sorarlar
İyi ki sizin degilmis,yapışıp kalacaktimŞöyle de bir şey var. Mesela bu konu benim olsaydı size ne diye bir cevap yapıştırırdım
Ben hemen kestirip atmak istemiyorum şans vermek istiyorum .. zaten buradaki üyelerin çoğu hemen boşa hemen ayrıl tarzında neredeyse sıkıntılı tüm ilişkilerde öyle mesajlar atıyorlar yani bu bir gerçek.. Bu mesajları atanların acaba ne tarz ilişkileri var nokta !..
Öncelikle anlayışlı yaklaşımın için çok teşekkür ediyorum canımHayır sırf evlenmiş olmak için evlenmek istemiyorum .. Ben bu çocuktan halinden tavrından gerçekten hoşlanıyorum ve hoşlandım ayrıca burada sorun ettiğim her şeyi tek tek kendisiyle de konuştum bana aşabileceğimizi söyledi yapamayız edemeyiz tarzında bir şey olmadı ..Zaten hemen yarın evlenmiyoruz yani görüşmeye muhabbetimize devam ediyoruz biliyorsun karşılıklı anlayış olmadan hiçbir şey yürümez zaten ve mükemmeli aradığımız sürece de yalnız kalacağız çünkü ben de mükemmel değilim hiçbir erkek de mükemmel değil... Ben hemen kestirip atmak istemiyorum şans vermek istiyorum .. zaten buradaki üyelerin çoğu hemen boşa hemen ayrıl tarzında neredeyse sıkıntılı tüm ilişkilerde öyle mesajlar atıyorlar yani bu bir gerçek.. Bu mesajları atanların acaba ne tarz ilişkileri var nokta !..
Biz aynı köylüyüz fakat eşimler köyde oturmuyordu arada düğünlere gelirlerdi bende çok fazla hatırlamıyorum kendisini.Annesi düğünde görüp beğeniyo oğluna gösteriyor beni hemde yengeme söylüyorlar bende beğeniyodum kendisini tip olarak.Sonra annesi numaramı istedi yengemden oğlu istemiş gibi sanırım kendisi istemişti oğluda kendini ağırdan alan tiplerden.Kızlar sorumu özellikle eşleriyle görücü usulü tanışanlara soruyorum.. benim bir tanıdığım aracı oldu bir çocukla tanıştım aynı yaştayız bir süredir görüşüyoruz ve birbirimizden baya hoşlandık açıkçası o yüzden gelecek planları yapmak istiyoruz ..Ama birazda zamana yayıp karşı tarafı iyice tanımakta istiyorum ... tanıştınız, elektrik aldıktan sonra yolunuza nasıl devam ettiniz birbirinizden hoşlandığınız kafa yapınız uyuyor anlaşabildiğinize inandınız... peki sonraki süreç nasıl ilerledi sizin için..? yani ne zaman yüzük taktınız düğün tarihini ne zaman konuştunuz..?? yani kısacası ne kadar zaman içerisinde evlendiniz ve bunları açık açık konuştunuz mu ..?? Ve hiç çekinmeden özel konularda açık açık sormam gereken şeyler neler ?! Bilmiyorum kafam çok karışık .. evlenmeden önce samimiyetiniz ne ölçüde oldu? elele tutuştunuz mu öpüştünız mı yakınlaşmanız ne derecede oldu ?... Yol yordam konusunda tecrübeli olanların tavsiyelerini bekliyorum ..!?
Yengemin arkadaşının oğluydu yengem sayesinde tanıştık daha ilk gördüğümde ben bu adamla evlenirim dedim, tanıştık 1 ay sonra söz yaptık 5 ay sonrada düğün toplam 6 ay sürdü ve asla pişman değilim aramızda öyle bir elektrik varki hiçbir akrabamızı görücü usulü olduğuna inandıramadık siz çok önceden tanışıyodunuz kesin dediler, 2 yıl oldu evleneli hala kimseyi inandıramıyoruz görücü usulü olduğunaKızlar sorumu özellikle eşleriyle görücü usulü tanışanlara soruyorum.. benim bir tanıdığım aracı oldu bir çocukla tanıştım aynı yaştayız bir süredir görüşüyoruz ve birbirimizden baya hoşlandık açıkçası o yüzden gelecek planları yapmak istiyoruz ..Ama birazda zamana yayıp karşı tarafı iyice tanımakta istiyorum ... tanıştınız, elektrik aldıktan sonra yolunuza nasıl devam ettiniz birbirinizden hoşlandığınız kafa yapınız uyuyor anlaşabildiğinize inandınız... peki sonraki süreç nasıl ilerledi sizin için..? yani ne zaman yüzük taktınız düğün tarihini ne zaman konuştunuz..?? yani kısacası ne kadar zaman içerisinde evlendiniz ve bunları açık açık konuştunuz mu ..?? Ve hiç çekinmeden özel konularda açık açık sormam gereken şeyler neler ?! Bilmiyorum kafam çok karışık .. evlenmeden önce samimiyetiniz ne ölçüde oldu? elele tutuştunuz mu öpüştünız mı yakınlaşmanız ne derecede oldu ?... Yol yordam konusunda tecrübeli olanların tavsiyelerini bekliyorum ..!?
İnsanların eski konularına bakmak geçmişini karıştırmak gibi oluyor yani kimseyi ilgilendirmez. Konu ne ise ona yorum yapılır genelde, yapılmalı.İyi ki sizin degilmis,yapışıp kalacaktim
Ben ona dedim ki hiçbir şekilde aileleri karıştırmak istemiyorum dedim ...mümkün mertebe hiçbir işimize karışmasını istiyorum... benim ailem zaten karışmaz da onunkinde karışmasını istemiyorum ..5 yıl görüşüp evlenince de
5 ay görüşüp evlenince de
kaderini kısmetini yaşıyorsunuz
çok uzatmayın laçkalaşmasın aileler derim
Ne güzel yazmışsınız ya ağzınıza sağlıkİnsanların eski konularına bakmak geçmişini karıştırmak gibi oluyor yani kimseyi ilgilendirmez. Konu ne ise ona yorum yapılır genelde, yapılmalı.
gorucu usulu digerine gore daha saglikli oluyor diyebilirim gerek cevrem gerek kendim ayni sekilde gorucu usulu ile evlendik 6 ay icinde sozlendik ve 6 ay sonra dugunumuz oldu... su an cok mutluyuz cok seviyorum esimi ve 8 yillik evliyim ama burada dikkat etmen gereken husus tanisma suresinde cok iyi tanisman usulunce herseyi konus derimKızlar sorumu özellikle eşleriyle görücü usulü tanışanlara soruyorum.. benim bir tanıdığım aracı oldu bir çocukla tanıştım aynı yaştayız bir süredir görüşüyoruz ve birbirimizden baya hoşlandık açıkçası o yüzden gelecek planları yapmak istiyoruz ..Ama birazda zamana yayıp karşı tarafı iyice tanımakta istiyorum ... tanıştınız, elektrik aldıktan sonra yolunuza nasıl devam ettiniz birbirinizden hoşlandığınız kafa yapınız uyuyor anlaşabildiğinize inandınız... peki sonraki süreç nasıl ilerledi sizin için..? yani ne zaman yüzük taktınız düğün tarihini ne zaman konuştunuz..?? yani kısacası ne kadar zaman içerisinde evlendiniz ve bunları açık açık konuştunuz mu ..?? Ve hiç çekinmeden özel konularda açık açık sormam gereken şeyler neler ?! Bilmiyorum kafam çok karışık .. evlenmeden önce samimiyetiniz ne ölçüde oldu? elele tutuştunuz mu öpüştünız mı yakınlaşmanız ne derecede oldu ?... Yol yordam konusunda tecrübeli olanların tavsiyelerini bekliyorum ..!?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?