Modern görücü usulüyle Tanıştırıldığım erkek

Gerek var mı sence bir daha o baş ağrısına, olacak olsa olurdu gayet kabaymış ayrıca ziv ziv ziv o nedir, insan bir de ee sen neler yaparsın nelerden hoşlanırsın vs diye sorar

1/ Siz hitabını sadece büyüklere kullanıyor olabilir. Bu o kadar beni rahatsız etmezdi. Bende bi süre siz derim yaşıtlara ama bu bana direkt saygıyla bağlantılı gelmiyor.
2/ Özel sektör ve kamu arasında iş yükünde farklılık var. Dolayısıyla körelme evet yaşayabilirdi. Yada kariyer hırsı varsa özeli tercih etmiş olabilir, yükselme ihtimalinden dolayı. Bunu kompleks olarak görmenizin nedeni kamuda olduğunuz için içten içe ondan üstün görmeniz olabilir. Ben bir kompleks göremedim. Benim tanıdığım mühendis arkadaşlarımdan biri yurt dışı temelli bir şirkette dolar üstünden maaş aldığı için devlete geçmek istemiyor, daha çok kazanıyor çünkü niye kompleks yapsın. Burada siz biraz abartmışsınız bence.
3/ Sürekli konuşan bir erkek evet yorucu olabilir bu konuda size hak verdim. Ama heyecandan da insan bazen saçma sapan çok konuşabiliyor. Ben mesela öyle çok rezil oldum. Kimseyi tanımadan kalabalık ortama girdiğimde yani. Bu adam da belki sizi gördü etkilendi ve heyecanını göstermemek için çabası diline vurmuş olabilir. Bunu ikinci bir görüşte anlarsınız.
Bence bir şans daha vereblirsiniz ama önyargısız gidin.Şu an ağzıyla kuş tutsa beğenmezsiniz önyargıyla.

pek ince düşünceli biri değil galiba, tanımak istemiyorsan zorlama bence

sızı hıc konusturmamıs hep kendını anlatmıs olması nasıl bı adam oldugunu yeterınde gosterıyor
bence bosuna onla zaman kaybetmeyın derım
zaten ılgınızıde cekmemıs
hayırlısı olsun

Amanın çok konuşan, sürekli kendini anlatan karşısindakine söz hakkı tanimayan, kısacası dinlemeyi bilmeyen bir erkekten hiç hoşlanmam. Boşver hayatım seni merak eden seni dinleyen bir erkek çıkar karşına elbet.

1.madden için soyluyorum kesınlıkle haklısın ınsan sanımı oldugu kışiye sen dıye hıtap eder sız demesı ıcın daha zamanı vardı.3.maddene gelın ce adam hoslandıgı seylerı soylemek ıstemıs ha hep havadan sudan konustuysa sen yonlendırecektın onu benım konusmama fırsat olmuyor dıye atacaktın kendını ortaya artı heycan da vardır adam da sacmalamıs olabılır. Memurlara gelınce okadar rahat oldukları soylenemez ama öZeldekı kadar da zorluk cekmezler fakat senıde dusunerek bukadar açık konusmamalıydı ve körelme dıye bırsey yoktur calışan vardır çalısmayan ınsan vardır bu özel dede gecerlı kamu da da .Bence bu kısıyle bastAn anlasamamıssın kendını hoc ıfade etmemıssın sessız kalıp durmussun gıbı mudahale edıp fıkırlerını dıle getırseydın daha ıyı olurdu .hıc karsı cıkıs yapmamıssın kı oglan tekrar gorusmek ıstemıs senınle .acık olsaydın en azından neden reddedılecegını bılecektı.

2. Kez görüşmek içinden geliyorsa görüş ama gelmiyorsa görüşme. Yani sırf iyilik olsun diye gorusmen sadece onu ve seni bir kez daha oyalaman ve vakit kaybi anlamına gelir.

Onu düşünme kendini düşün. Ama sonradan aklımda kalacağına bir kez daha goruseyim diye de düşünürsen görüş bence yani aklında kalmasın

Bence patavatsiz biraz. Nerede ne konuşacağını bilmeli, sizi kötü hissettirecek şeyler söylememeye özen göstermeliydi. Evlenince kim bilir neler der, sinirinizi bozar. Ben olsam belki ikinci gorusmeyi de kabul ederdim daha iyi tartmak için, yine öyleyse bosverirdim giderdi.

haha çok patavatsız
ve sizi tavlamak için yok dağa çıktım yok çadırda kaldım demiş
her şey ters tepmiş

1. saygisiz ve fazla curetkar.
2. sizden asagi kalmadigini sizi ezerek gostermeye calisiyor.
3. fazla hava basiyor (bu beni pek rahatsiz etmedi ama cok da hos degil tabii ki).

sallayin degmez. ilerledikce mesele karmasiklasacak, daha cok dusunup daha cok uzuleceksiniz.

Bişey dikkatimi çekti benim. Herkes kamuya girmek için bi yerlerini yirtiyor amiyane tabirle ama o yok korelmemek için girmemiş bilmem ne ! Bence bu tamamen bahane. Yeterli puan alamamistir.

Sanki görüşmeyi teklif eden senmissin gibi geldi
Niye bu kadar yokuş yapiyosun ki eleştirdiğin birçok nokta varken düşüncelerin de net olman lazımdı
Bence 2. görüşmeye gitmemen isabet olur
Ayrıca devlette işler o şekilde yuruse bile senin karşında devlette çalışan bi bayan var bu şekilde dillendirmesini kabaca buldum ben olsam alinirdim öyle olsa bile nezaketen soylenmemeli her insan bir degildir belki karsindaki çok hassas biri
O develete girebilmek için insanlar neler yapiyo devlettekilere tembel demiş ama o:devlete girebilmek içinde 80 alsan bile atanamiyosun yani tembellikde değil kolaylikta

1. Bu tarz görüşmelerde senli benli konuşulmasından yanayım. Ancak izin alsa daha hoş olurdu.
2. Kamu sektörü mühendisi köreltiyor bu bir gerçek.
3. İnsan ilk buluşmada heyecandan fazla konuşabiliyor. Ama bu adamın çok heyecanlı değil biraz çenesi düşük olduğunu sezdim :)

1. Maddeyle ilgili olarak haklısınız bence de ilk kez gorusulen bir insanla senli benli konuşulmaz.

2. Madde de ise adam haklı bence. Devlette calisanlarda gerçekten bir rehavet var. Bu her sektörde böyle ama eğitim, sağlık v.s mühendislikte de böyle. Çünkü yeniliğe açık ve takip ediyor olmak gerekli. Ama siz birazdan üsluptan rahatsız oldunuz sanırım ve ayrıca sizin devlette çalıştığınızı bildiği için sizi tenzih ederek konuşması da gerekirdi nezaket gereğigereği

3. Maddeyi hatırlamıyorum☺

Hayırlısı olsun

Bence sizli bizi konuşmak biraz rahatsız edici ve gergin olurdu, yaşıtsınız ve profesyonel bir ortamda değilsiniz sonuçta.

2. Maddeye bozulmuş olabilirsiniz, normal, ama genel geçer söylenmiş birşey sizinle alakalı değil.

3. Madde de adam sevdiği şeylerden Bahsetmiş, hava atma olarak görmüyorum bunu. Dinlemeye tahammül edemeyecek bir moddayken, konuşmaya, kendinizi anlatmaya vs. Hiç hâliniz yoktur bence. Ortadaki sohbetin su gibi akmayan, doğallıktan uzak bir sohbet olmasının, adamın anlattıklarının gözünüze batmasının sebebi bu olabilir.

Modunuzun iyi olduğu bir vakit ikinci bir buluşma ayarlamaktan zarar gelmez bence. Daha az gergin olursunuz ikinizde belki daha iyi vakit geçirirsiniz.

2. maddeye ben de katılıyorum devlette mühendislik olmaz gerçekten çalışma gibi bir niyetin varsa. Adam kompleksli değil.

Bişey dikkatimi çekti benim. Herkes kamuya girmek için bi yerlerini yirtiyor amiyane tabirle ama o yok korelmemek için girmemiş bilmem ne ! Bence bu tamamen bahane. Yeterli puan alamamistir.

Alakası yok. Ben de mühendisim bedava verseler devlete girmem. Yaptığım iş hem heyecanlı, bol aksiyonlu, sofistike , yaratıcılık gerektiren bir iş. Özel sektörde çok değişik , güzel işler var donanımlı insanlar için. Bir kere bile kpssye niyetim olmadı, nasıl bir sınavdır onu bile bilmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…