mol gebelikten kisa sure sonra saglikli gebelik ...

Benim bugün patoloji sonucum çıktı.tam mol gebelikmiş.27 marts 6 haftalıkken kürtaj oldum.bugün kan testi yaptırdım sonuç 447 .Sonuç nasıl acaba yarın doktora gidicem.beni bilgilendirirmisiniz çok korkuyorum inşallah kötü birşey değildir.

Kurtaj oldugunda degerin kacti.kurtajdan sonra dusus olduysa korkma.birde bundan sonra hcg degerlerin belirli bi duzeyde giderse ya da bir artis bir dusus gosterirse o zaman sikintili olur.tam mol gebelikten sonra gebe kalmak icin 1 sene surec veriyorlar canim.ilk gebeligin miydi?

Bizim kurtaj zamanlarimiz ayniymis.bende 21 ekimde kurtaj oldum.

Canim benim 21 ekimde 75000 di mol dendi.
22 kurtaj oldum
04.11 3500 cikti
11.11 211 betayi biraktik
ben 2 ayda yaptirdim 0.34 cikti
bu ay bir daha yaptircam
mayista muayeneye gidicem

Canim benim 21 ekimde 75000 di mol dendi.
22 kurtaj oldum
04.11 3500 cikti
11.11 211 betayi biraktik
ben 2 ayda yaptirdim 0.34 cikti
bu ay bir daha yaptircam
mayista muayeneye gidicem
Bu doktorlar cok garip.6 ay boyunca her ay sonraki 6 ayda 2 ayda bir beta hcg takibi yapilmali.cunku eger hcg platolar cizerse icerde molden kalintilar var demektir.bu takip onemli.benim doktorumda hic takip etmedk,ben her ay gidip kendim istedim;olmasi gereken buydu cunku.ama dususun gayet iyi sikinti yok gibi gozukuyor.ins guzel sonuclar almaya devam edrsin.bundan sonraki gebeliginde sorunsuz gecer ins

Inss canim sende bende butun bekleyenlerde guzel sonucc alirizz. Dr o yuzden degistirmek istiyorum zaten bakalim iyi bir dr ariyacam olmazsa heray yaptirsam simdi

Benim ilk değerim 24000 di 1 hafta sonra 447 ye düşmüştü.dr düşüş iyi dedi fakat küçük bir parça oluşmuş 6 milimlik.Onu atmam için bir ilaç verdi.6 ay herhafta değerlerime bakılacak .6 ay sonunda ayda birkere.1 yıl kedinlikle hamile kalmamam gerekiyor.Allah herkesin yardımcısı olsun.çok zor bir dönem.

Allah yardimcin olsun canim.evet cok zor bir donem gercekten.hersey yolunda gider ins.degerin bayagi guzel dusmus.bu sekilde devam eder ins.o parca kurtajdan kalan parca olabilir belki.doktor tam olaraj ne dedi o konuda

Halk dilinde böyle bilinirmiş aslında kalan parça diye ama aslunda kalan hücreler yapıyormuş bunu.Benim kürtaj sonrası hiç kananam olmadı.kanama olmadığı için vücut atamamış onu.Şimdi ilaç verdi inşallah onunla gider.bu ilaç çok sancı yapıyor ama hala kanama hala yok.

Alla alla ilgincmis.bende de 30 gunden fazla surdu kanama bitmek bilmedi.bende onda telaş yapmistim.vala ins bir an once kurtulursun inş.kanasa dert kanamasa dert.bizim sikintilarimiz bitmiyor ya.allah yardimcimiz olsun

Amin inşallah.Kanama olması çok iyi.keşke bendede olsaydı .Eğer ilaçla atamazsam tekrar kürtaj olmak zorunda kalıcam.İlaç kullanıyorum ama hala kanama yok.Rabbim yardımcımız olsun.Şimdide ya yine kürtaj olursam korkusu sardı.İlk gebeliğimdi rahime zarar gelmesinden çok korkuyorum.

Allah'in izniyle bisiy olmaz sen içini ferah tut ki hersey yolunda gitsin.kurtaj olsan da korkma.kime sorsam herkezin ilk gebeliginde bi problem var.benim de ilk gebeligimde problem oldu.simdi zamanim dolsun diye bekliyorum.takdir-i ilahi.bizim kaderimizde buymus.beterin beteri var.sen icini ferah tutarsan hersey yoluna girer bak gorursun

Amin canım sağolasın.Rabbim dert verip derman aratmasın.Allah ın izniyle bizlerde bebişlerimizi kucağımıza alalım. Sen in son durumun nedir.Çıktımı tahlil sonuçların.seninki kısmi moldü dimi yanlış hatırlamıyorsam.değerlerin kaçıncı haftada sıfırlanmıştı.

Kismi mol tanisi koyulmustu.ama patolojide normal gebelik cikmisti.benim degerlerimin sifirlanmasi 2 ayi bulmustu.hatta gecmisti.doktorlar sifirlanmazsa igne vuracakti ama cok sukur sifirlandi.yeni patoloji sonucum bugun cikmis olmali ama genetik testim 17nisanda cikacak.malesef tel ile hastaneye ulasamiyorum.o nedenle ogrenemiyorum da.doktor butun sonuclarin ciktiginda gel ona gore degerlendirme yapariz demisti.en merak ettigim konularin basinda patoloji geliyor.acaba normal gebelik cikan sonucum simdi mol mu cikacak.bi de genetik testim var tabi.daha beklemedeyim malesef.

İnşallah iyi haberler alırsın canım.hangi hastaneye gidiyorsun.memnunmusun doktorundan.

İnşallah iyi haberler alırsın canım.hangi hastaneye gidiyorsun.memnunmusun doktorundan.
Inş canim saolasin.ben kocaeli umuttepe arastirma hastanesine gidiyorum.doktorum cok iyi.daha bir aydir gidiyorum bisiy diyemem ama her anlattigimi bikmadan dinledi.beni kaygilarimdan kurtaracak testleri yapti.bi de cok anlayisli ve kibar bi doktor.umarim boyle de devam eder.sen nereye gidiyorsun doktora

Çok ilginç benim Bebeğim alındığında 10 haftalıktı 12 Kasım'da kürtaj oldum îlk hcg Aralık'ta bakıldı 4.1 di aylardır da 0.1 çıkıyo sizinkine bakınca beni hiç de Mol gibi gelmiyo... 5 ay oldu Kısmi demişlerdi ama gebelikte pıhtılaşmadan dolayı iğne kullandığımdan Ramazan'ın geçmesini bekliycem iki kez kaybettim 1.5 yıllık Evliyim 3. Ye dayanabilir miyim bilmiyorum. Sanki yine olsa yine başına birşey gelecekmiş gibi... Çok korkuyorum....

Ben Central hospital özel bir hastaneye gidiyorum.Doktorum çok ilgili ama bı haftaki çıkacak sonuca göre başka bir dra da göstermek istiyorum sonuçları.Bugün test yaptırıcam inşallah düşmüştür.Bakalım yarın ne diyecek çok kaygılıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…