Her doktor farklı diyo galiba benimde Kısmi Mol ama 9 ay dediler bana da hemde değerlerim bi ayda sıfıra inmişti... Bülent Beyin kendi muayenehanesi mi yoksa devlete mi bağlı? Gidecek olursan bilgilendirir misin bende deneyeyim olmadıİlk deger 2600 sonra sırasıyla 300-45-13-5 küsüratı yazmadım
Benimki net bi yıl dedı
Dogum kontrol hapı kullanmayı ııstemedım ama kullanacaksın dıyınce basladım dort yadan sonra bırakmayı dusunuyorum ıkı uc ayda dıger korunma yolları sonra gebelık fıkrı var aklımda hayırlısı bakalım buarada o dedıgım doktora da bı gıtmeyı dusunuyorum burda ogrendım onu
Mol gebelık gecıren bırı ona gıdıyor sımdı ve hamıle
O da parsıyel ve ona altı ay korunmayı onermıs
Gülen ya da güven tip merkezi cevizli maltepede minibüs yolu üzerinde gidersem burdan yazarımHer doktor farklı diyo galiba benimde Kısmi Mol ama 9 ay dediler bana da hemde değerlerim bi ayda sıfıra inmişti... Bülent Beyin kendi muayenehanesi mi yoksa devlete mi bağlı? Gidecek olursan bilgilendirir misin bende deneyeyim olmadı
peki Allah razı olsunGülen ya da güven tip merkezi cevizli maltepede minibüs yolu üzerinde gidersem burdan yazarım
Allah hayirlisini nasip etsin.saglikli bebislerimiz olsun,bizde saglikli olalim artik:/9 Ayı tamamlayalım dedi cuma günü kontrole gittiğimde harici de pek birşey demedi yani Ağustos'tan sonra her halukârda gebelik planı
Merhaba.doktotum bana kısmı olsaydı belki 6 ay derdik ama tam molde risk daha yüksek onun için 1 yıl kesinlikle yasak dedi.bu gebelik malesef çok riskli tekrarlama olasılığı var.ilk değerin kaçtı senin belki kısa sürede sıfırlanırsa 6 ay sonrası gebelik olabilir.
Merhaba.
ben de complet mol gecirdim. Ama doktorum degerler sifirlansin 6 ay bekle diyo. Parsiyel ve complet arasindaki farkin hamilelik esnasinda oldugunu ( birisinde bebek de var, digerinde ise sadece plesenta) soyledi.
kanim iki ayri hastahede test ediliyo. Birisi ilk 31 iken diger hastahane 9 bulmus degeri.
bakalim bu hafta Allah büyük.
dogum kontrol hapini nerdeyse sart kosuyolar cünkü en az 6 ay dolmadan tekrar eden gebeligi riskli buluyolar.
ben burda okuyorum formlarda, 4-5ay sonra cesaret edenler olmus.
Allah tüm isteyenlere versin hayirli saglikli evlatlar.
Merhaba.
ben de complet mol gecirdim. Ama doktorum degerler sifirlansin 6 ay bekle diyo. Parsiyel ve complet arasindaki farkin hamilelik esnasinda oldugunu ( birisinde bebek de var, digerinde ise sadece plesenta) soyledi.
kanim iki ayri hastahede test ediliyo. Birisi ilk 31 iken diger hastahane 9 bulmus degeri.
bakalim bu hafta Allah büyük.
dogum kontrol hapini nerdeyse sart kosuyolar cünkü en az 6 ay dolmadan tekrar eden gebeligi riskli buluyolar.
ben burda okuyorum formlarda, 4-5ay sonra cesaret edenler olmus.
Allah tüm isteyenlere versin hayirli saglikli evlatlar.
Aslinda ben ege uni.de kurtaj oldum orada dosyam herseyim ama hicbusekilde hangi mol oldugunu soylemedi onkoloji doktoru.. Esimde medical hastanesine gitmemi soyluyo orada daha iyi ilgilenilio gercekdende ilk mol oldugumda egede kurtaj oldukdan sonra medikale gittim doktor ona muayene gitmesem bile aramami falab istedi degerlerim icin. arada kaldim egede ki onkolji doktoru okadar ilgisiz ki anlatamam bisi soruosun gecistirio he he dio resmen bende buradaki diger topiklerde okudum bazi bayan arkadaslarimiz nasilsa 1 yil sonrada olma ihtimaline karsin korunmamayi tercih ediyorlar bende aacaba diyorum korunmasammi cunku bi bebegim olsun cok istiyorum 1 yil cok uzun geliyo oof cok karisik kafam tam nisan ayindan beri atlatmisdim piskolojim iyidi su siralar yine bi tuhaf oldum burdaki okuduklarimda kafami karistirdi 2 ay sonra korunmayi birakanlar gibi dusunuyorum bende ama eminde degilim :/ ooof oof ne yapacagimi hic bilmiyorumPatolojiye gondermedimi kurtajda alinan materyali benimde parsiyel yani kismi mol bende patoloji sonucunda ogrendim ben universite hastanesine gidiyorum bana demedi doktorum korun diye once ben sordum sonra koruncaksin bir yil bebek yok dedi ama ben guveniyorum doktoruma once ozel hastaneye gtmistim onlar o kadar guven vermemisti bana burdaki doktorlarim iyi senin degerlerinde dusmus aslinda onemli olan bundan sonra yukselmemesi cnm tabi icine sinmediyse git baska bi doktora hatta gidebilirsen universiteye git en iyisi bence
Canim bende senin gibi sabirsizim beklemek istemiyorum ..sen ne zman kurtaj olmusdunMerhaba arkadaslar.Dun Bulent Kars'a gittim ben sormadan 6 ay korunup sonra bebek dusunebilirsin dedi.kendi dr umda 1 yil diyor.Degerler sifirlandiktan sonra 6 ay tabi.benim degerlerim 1 ay icinde sifirlanmisti .Ben 1 yilbeklemiycem.ekim ayinda korunmayi birakmayi düsunuyorum.Dogum kontrol ilacini Eylul sonuna kadar kullanmaliymisim.Rahim ve yumartaliklari toparlanmasi icin kullanmak gerekiyormys.Bazi testler verdi onlarida yaptirip kontrole gidicem.Dr kesinlikle cok onemli seni rahatmali guven vermeli ben bunu gercekten aldim Bulent beyden.Eger istanbuldaysan kesinlikle tavsiye ederim.
Allah hepimize tez zamanda güzel haberler almayi nadip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?