mol gebelikten kisa sure sonra saglikli gebelik ...

Her doktor farklı diyo galiba benimde Kısmi Mol ama 9 ay dediler bana da hemde değerlerim bi ayda sıfıra inmişti... Bülent Beyin kendi muayenehanesi mi yoksa devlete mi bağlı? Gidecek olursan bilgilendirir misin bende deneyeyim olmadı

Gülen ya da güven tip merkezi cevizli maltepede minibüs yolu üzerinde gidersem burdan yazarım

Merhaba.
ben de complet mol gecirdim. Ama doktorum degerler sifirlansin 6 ay bekle diyo. Parsiyel ve complet arasindaki farkin hamilelik esnasinda oldugunu ( birisinde bebek de var, digerinde ise sadece plesenta) soyledi.
kanim iki ayri hastahede test ediliyo. Birisi ilk 31 iken diger hastahane 9 bulmus degeri.
bakalim bu hafta Allah büyük.
dogum kontrol hapini nerdeyse sart kosuyolar cünkü en az 6 ay dolmadan tekrar eden gebeligi riskli buluyolar.
ben burda okuyorum formlarda, 4-5ay sonra cesaret edenler olmus.
Allah tüm isteyenlere versin hayirli saglikli evlatlar.

Bende iki ay once almistim guzel haberi tamamen sansti benimki uc yillak evliyim ve vajiliyim iki ay once hamile oldugumu ogrendim 5 haftalikti kalp atislari yoktu ama 9 haftaya kadar bekledik ve sonunda kurtaj dediler iliskiye girmeye korkan ben kurtaj masasina yattim bir ay once parsiyel mol dediler patolojide suan beklemedeyim dustu degerlerim bir yil dedi doktorum oysa cok sevinmistik esimle ogrenince mucize gibi biseydi ama yok simdi umarim tekrar olur ve boyle olmaz kucagima almak nasip olr herkes icin diliyorum

Her dr farkli ayni kitabi okumuyolarmi anlamiyorum ki.1 ayda degerlerim sifirlanmis olmasına ragmen 1 yil diyor.ilk adeyimle beraber dogum kontrol ilacina basladim.suan 4.kutuyu içiyorum. Yarin baska bir dr a gidicem.Bakalim o diycek.4 ay oldu benim.Insallah hersey iyidirde 6 ay yeterli der.Rabbim yardimcimiz olsun tekrarini yasatmadin insallah.

Bir yilda tekrarlama olasiligi oldugu icin gebelik yasak diyorlar hamilelik hormonuyla yukselirse farkesilmwz diye yani tamamen bizim icin bir yil beklemek zorundayiz ins bir yil sonra hersey daha guzel olur ve saglikli bebeklerimiz olur

Merhaba bende mol gebelik gecirdim fakat soyle bi sorunum var kurtajdan sonra onkoloji doktorun dedigi tek sey 1 yil boyunca korun kesinlikle.. bana ne tam mol ne kismi mol oldugunu soyledi.burdan okudukca karar verdim baska hastaneye gidicem medikali dusunuyorum.kizlar sizlere assagiya hcg biliglrrimi yazicam lutfen fikirlerinizi yazin cok caresiz durumdayim piskolojim bozuldu resmen
27 nisanda kurtaj oldum degerim 37.489du 28 nisanda 17020 ye dusdu sonra sirasiyla
5.842 -412 -52- 11- 2 sonra sifirlanmis dedi dktor sonraki degerim 0.241 bu persembede bir
sonraki degerim<0.100 cikdi kizlar lutfen yazin cok ihtiyacim var

Patolojiye gondermedimi kurtajda alinan materyali benimde parsiyel yani kismi mol bende patoloji sonucunda ogrendim ben universite hastanesine gidiyorum bana demedi doktorum korun diye once ben sordum sonra koruncaksin bir yil bebek yok dedi ama ben guveniyorum doktoruma once ozel hastaneye gtmistim onlar o kadar guven vermemisti bana burdaki doktorlarim iyi senin degerlerinde dusmus aslinda onemli olan bundan sonra yukselmemesi cnm tabi icine sinmediyse git baska bi doktora hatta gidebilirsen universiteye git en iyisi bence

Merhaba arkadaslar.Dun Bulent Kars'a gittim ben sormadan 6 ay korunup sonra bebek dusunebilirsin dedi.kendi dr umda 1 yil diyor.Degerler sifirlandiktan sonra 6 ay tabi.benim degerlerim 1 ay icinde sifirlanmisti .Ben 1 yilbeklemiycem.ekim ayinda korunmayi birakmayi düsunuyorum.Dogum kontrol ilacini Eylul sonuna kadar kullanmaliymisim.Rahim ve yumartaliklari toparlanmasi icin kullanmak gerekiyormys.Bazi testler verdi onlarida yaptirip kontrole gidicem.Dr kesinlikle cok onemli seni rahatmali guven vermeli ben bunu gercekten aldim Bulent beyden.Eger istanbuldaysan kesinlikle tavsiye ederim.

Allah hepimize tez zamanda güzel haberler almayi nadip etsin.

Son düzenleme:
Ben cok kararsizim dogum kontrol hapi kullanip kullanmamakta ama en kesin cozumde o bilmiorum napicami

Mrb kizlar yazdiklarinizi okudum bende gecen salı kurtaj oldum 11 haftalikti beyninde kist goruldu kalbi durmustu kurtajla aldilar mol gebelik olabilirmi acaba parcayi patalojiye yolladilar sali gunu cikicak sonucum

En dogrusu patlojiyi beklemen cnm gecmis olsun bu arada ins tekrat hamile kalirsin ve saglikli bir bebegn olur ama cok takmamaya calis ve moralini yuksek tut

Aslinda ben ege uni.de kurtaj oldum orada dosyam herseyim ama hicbusekilde hangi mol oldugunu soylemedi onkoloji doktoru.. Esimde medical hastanesine gitmemi soyluyo orada daha iyi ilgilenilio gercekdende ilk mol oldugumda egede kurtaj oldukdan sonra medikale gittim doktor ona muayene gitmesem bile aramami falab istedi degerlerim icin. arada kaldim egede ki onkolji doktoru okadar ilgisiz ki anlatamam bisi soruosun gecistirio he he dio resmen bende buradaki diger topiklerde okudum bazi bayan arkadaslarimiz nasilsa 1 yil sonrada olma ihtimaline karsin korunmamayi tercih ediyorlar bende aacaba diyorum korunmasammi cunku bi bebegim olsun cok istiyorum 1 yil cok uzun geliyo oof cok karisik kafam tam nisan ayindan beri atlatmisdim piskolojim iyidi su siralar yine bi tuhaf oldum burdaki okuduklarimda kafami karistirdi 2 ay sonra korunmayi birakanlar gibi dusunuyorum bende ama eminde degilim :/ ooof oof ne yapacagimi hic bilmiyorum

Canim bende senin gibi sabirsizim beklemek istemiyorum ..sen ne zman kurtaj olmusdun

Kizlar iki ay cok kisa birsure.Degerler en az1.ayda sifirlaniyor .Normal düsukte bile en az 4 ay gebelik onerilmiyor ki bizimkisi riskli gebelik.Suan sizi çok iyi anliyorum.Ben de ilk aylarımda oyleydim biranonce olsun bitsin korunmak istemiyorum diyordum.Sabredin derim inanin zaman geçiyor. Benim 5 ay oldu ozellikle ilk 2 ay ne hamile gormek nede hamile haberi almak istemiyordum.
Ilac kullanmayida ihmal etmeyin korunmak için degil rahimin kendini toparlanmasi icin gerekli.

Rabbim hepimizin yüzunu guldursun tez zamanda.Tekrarinida yasatmasin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…