mol gebelikten kisa sure sonra saglikli gebelik ...

Canım senin ilk değerin kaçtı.1 ay içinde düşmesi anormal bir durum değil.Benim ilk değerim 24000 di haftasona 468 e düştü.kısmı molda süre 6 ay yada normal düşük olmuşsada 6 ay.Benim arkadaşımda 12 haftalıkken kürtaj oldu normal gebelikti.onda kan pıhtılaşması vardı.düşükten 8 ay sonra hamile kaldı.sıkma canını birşey olmaz inşallah.şimdi 6 aylık bebeği var.

canim icine korku getirme sakin!!benimde hep korktugum basima gelmistir.o nedenle hep iyi seyler getirmeye calis.ben bol bol dua ederek sikintilarimdan kurtuldum.seninle daha once de konusmustuk.bence de seninki mol gibi degil.bi garip ya.seninki pihtilasmadan kaynaklaniyor.ona bi cozum bulunmali.bak ben cok arastirdim bu mol gebeligi ve bi arastirma yazisinda mol gebeligin cogu zaman nedensiz olduguna denk geldim.aslina bakarsan belirli bi nedeni olmadan da ortaya cikabiliyor.ama seninkine baktigimizda da su ortaya cikiyor.bebek anne karnindayken;anne ile bebek arasindaki beslenmeyi saglayan kanallarda bi sorun soz konusu oldugunda da buna mol gebelik denilebiliyormus.yani senin pihtilasma sorunundan dolayi anne ile bebek arasindaki fetal dolasim bozulduysa ve kan yoluyla oraya pihti attiysa mol gebelik tanisi konulmus olabilir.bence bi doktorunla konus.degerlerin cok hizli dusmus.belki de gebelik dusunulebilir.sakin kotu dusunme

Sna benim yasadiklarimdan yola cikarak soylemem gerekirse bu kaygilar uzun zaman gitmiyor.ben psikolojik ilaclar bile kullandim ama ise yaramadi.sana tek soyleyecegim sabirli ol,Allah'a tevekkul et.bol bol dua et.ben bu şekilde rahatlayabildim ancak.Allah ol dedikten sonra elimizden hicbirsey gelmiyor.iyi dusun ki iyi olsun.ben ancak 6 ayin sonunda ve doktorumu degistirdikten sonra rahatlayabildim.ozel hastanelerde artik devletten beter olmus vallahi.bende cok gittim ozele ama adam beni hemen dogurtmak isteditehlikeli oldugunu bilmiyormus gibi.Allah'im bizlere sifa versin,gonlumuzu ferahlatsin,saglikli hayirli evlatlarimiz olsun

Bugün kürtajımın 2.haftası beta hcg 54 yarın kontrol zamanım.Allahıma sığındım İnşallah güzel haberler alıcam.Rabbim Şafi adı yüzü suyu hürmetine bana ve benim gibi olan herkese şifa versin.

Hatırlıyorum konuştuğumuzu sabah kontrolüm var iğne kullanmam gerektiği kesinleşti sonuçlar homozigot çıktı ama gebeliğe en son Ağustos'u bekle Demişti doktor Ramazan Zayi Olmasın diye ama sabır işte bakalım belki bu keZ başka bişey der :)

Homozigot ne oluyormus? gebeligini kaybetmene neden olan sey bu rahatsizlik miymis?

Homozigot ne oluyormus? gebeligini kaybetmene neden olan sey bu rahatsizlik miymis?
Bazilari tasiyici oluyo yani heterezigot onlar düsük dozlar kullaniyo ben direk pihtilasma hastasiyim yuksek ve zorunlu dozlar kullanmam gerekiyo gebelikte igne ilac falan

Merhaba ben de mol gebelik gecirdim inşallah ysrın değerim sıfırlanır ben de central hospitala gidiyorum doktorunuz kim size de mi bi sene gebelik olmamalı dedi

Evet canım tam mol gebelikti.1 yıl.benim doktorum Fatma Nur Hacıbaloğlu sen kime gidiyorsun.

Baya hızlı düşmüş benimki büyük ihtimalle ysrın sıfırlsnır gecen hsfts 5.71 di
TToplamda bır bucuk ayda sıfırlanmıs olacak

Evet canım tam mol gebelikti.1 yıl.benim doktorum Fatma Nur Hacıbaloğlu sen kime gidiyorsun.
Figen hanım her hafta sali gıtmekten yoruldum artık
Bı doktor ogrendım docent dr bulent kars rısklı gebelık uzmanı bır de ona gıdecegım
Msltepe cevızlı de minibus yolu uzerınde
Sen baska doktor yazmıssın kıme gıtmeyı dusunuyorsun

Benımkı parsiel mol
Bsna da bı yıl dedı ama ıcımdekı ses altı yedı ay bekle dıyor
Dogum kontrol hapı kullanıyorum sımdı dort ay kullanmayı duusnuyorum ama bakayım

İnşallah düşer merak etme baya düşmüş 5in altına düşünce sıfır sayılıyor.sen nezaman geçirdin.nekadarşıktı kürtaj olduğunda.Ben Fatma Nır'dan çok memnunum aslında.Çok ilgili bi doktor.Ben henüz hapa başlamadım.Açıkcası bu hafta sorup kullanmayıda düşünmüyorum.Zor hamile kalmıştım sonrasında sıkıntı yaşatmasından korkuyorum.Bende cuma günleri gidiyorum.

• Martın ilk haftasıydı 7-8haftalıktı hamilelik
  • Ben de Figen hsnımdan memnunum da bır yıl banq coook uzun gelıyor kasım gıbı tekrar dusunmek ıstıyorum hamılelıgı bı yıl sonra RİSK sıfırlanmıyor sonucta
  • Ama bana bı yıl bekle dedıkten sonra erkenden hamıle kalıp ben geldım hamıleyım demeye de yüzüm olmaz sanırım
  • Ftama hanımı da duymustum randevu alırkrn ıkısı arasında kalmıstım

doktotum bana kısmı olsaydı belki 6 ay derdik ama tam molde risk daha yüksek onun için 1 yıl kesinlikle yasak dedi.bu gebelik malesef çok riskli tekrarlama olasılığı var.ilk değerin kaçtı senin belki kısa sürede sıfırlanırsa 6 ay sonrası gebelik olabilir.

İlk deger 2600 sonra sırasıyla 300-45-13-5 küsüratı yazmadım
Benimki net bi yıl dedı
Dogum kontrol hapı kullanmayı ııstemedım ama kullanacaksın dıyınce basladım dort yadan sonra bırakmayı dusunuyorum ıkı uc ayda dıger korunma yolları sonra gebelık fıkrı var aklımda hayırlısı bakalım buarada o dedıgım doktora da bı gıtmeyı dusunuyorum burda ogrendım onu
Mol gebelık gecıren bırı ona gıdıyor sımdı ve hamıle
O da parsıyel ve ona altı ay korunmayı onermıs

Bazilari tasiyici oluyo yani heterezigot onlar düsük dozlar kullaniyo ben direk pihtilasma hastasiyim yuksek ve zorunlu dozlar kullanmam gerekiyo gebelikte igne ilac falan
Hmm gecmis olsun,allah şifa versin canim.en azindan hastaligin tedavisi var.bu sekilde dusunmek lazim.ya tedavisi olmayan bisiy olsaydi allah korusun.gebelik icin ne dedi doktorun peki.konusabildin mi bu konuda?

Canım fatmanur da bana parsiyal olsaydı 6 ay demişti.belkide dr garantiye almak istemiştir.Senin çok iyi düşmüş benim ilk 23000 sonra 467-en son 54 bu hafta bskalım ne çıkacak.Senin ilk gebeliğinmiydi.Ben okadar istiyordumki ogün aldırmamak için çok direndim.dr ciddiyetini anlatınca ikna oldum.çok zor şimdiden gün sayıyorum daha 3 hafta oldu 1 yıl nasıl geçeçek bilmiyorum.Sabırsızlığını çok iyi anlayabiliyorum.Yapacak birşey yok sadece dua edip bekliycez.Ben bu hafta sorucam neden özellikle doğum kontrol hapı diye kullanmayı hiç istemiyorum.

Bahsettiğin Dr Bülent Kars la ilgili netten araştırdımda çok olumlu şeyler yazmışlar.randevu almanın biraz güç olduğunu söylüyorlar.eğer gidersen sonucu ile seninle iletişimde olmak isterim.Ben bi başka Dr gideyim diyorum ama sonra farklı şeyler söylerlerse kafamın karışmasından korkuyorum açıkcası.Offff çok zor bir durum.Allah doğru kararlar almamızı nasip etsin.

Hmm gecmis olsun,allah şifa versin canim.en azindan hastaligin tedavisi var.bu sekilde dusunmek lazim.ya tedavisi olmayan bisiy olsaydi allah korusun.gebelik icin ne dedi doktorun peki.konusabildin mi bu konuda?
9 Ayı tamamlayalım dedi cuma günü kontrole gittiğimde harici de pek birşey demedi yani Ağustos'tan sonra her halukârda gebelik planı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…