canim icine korku getirme sakin!!benimde hep korktugum basima gelmistir.o nedenle hep iyi seyler getirmeye calis.ben bol bol dua ederek sikintilarimdan kurtuldum.seninle daha once de konusmustuk.bence de seninki mol gibi degil.bi garip ya.seninki pihtilasmadan kaynaklaniyor.ona bi cozum bulunmali.bak ben cok arastirdim bu mol gebeligi ve bi arastirma yazisinda mol gebeligin cogu zaman nedensiz olduguna denk geldim.aslina bakarsan belirli bi nedeni olmadan da ortaya cikabiliyor.ama seninkine baktigimizda da su ortaya cikiyor.bebek anne karnindayken;anne ile bebek arasindaki beslenmeyi saglayan kanallarda bi sorun soz konusu oldugunda da buna mol gebelik denilebiliyormus.yani senin pihtilasma sorunundan dolayi anne ile bebek arasindaki fetal dolasim bozulduysa ve kan yoluyla oraya pihti attiysa mol gebelik tanisi konulmus olabilir.bence bi doktorunla konus.degerlerin cok hizli dusmus.belki de gebelik dusunulebilir.sakin kotu dusunmeÇok ilginç benim Bebeğim alındığında 10 haftalıktı 12 Kasım'da kürtaj oldum îlk hcg Aralık'ta bakıldı 4.1 di aylardır da 0.1 çıkıyo sizinkine bakınca beni hiç de Mol gibi gelmiyo... 5 ay oldu Kısmi demişlerdi ama gebelikte pıhtılaşmadan dolayı iğne kullandığımdan Ramazan'ın geçmesini bekliycem iki kez kaybettim 1.5 yıllık Evliyim 3. Ye dayanabilir miyim bilmiyorum. Sanki yine olsa yine başına birşey gelecekmiş gibi... Çok korkuyorum....
Sna benim yasadiklarimdan yola cikarak soylemem gerekirse bu kaygilar uzun zaman gitmiyor.ben psikolojik ilaclar bile kullandim ama ise yaramadi.sana tek soyleyecegim sabirli ol,Allah'a tevekkul et.bol bol dua et.ben bu şekilde rahatlayabildim ancak.Allah ol dedikten sonra elimizden hicbirsey gelmiyor.iyi dusun ki iyi olsun.ben ancak 6 ayin sonunda ve doktorumu degistirdikten sonra rahatlayabildim.ozel hastanelerde artik devletten beter olmus vallahi.bende cok gittim ozele ama adam beni hemen dogurtmak istediBen Central hospital özel bir hastaneye gidiyorum.Doktorum çok ilgili ama bı haftaki çıkacak sonuca göre başka bir dra da göstermek istiyorum sonuçları.Bugün test yaptırıcam inşallah düşmüştür.Bakalım yarın ne diyecek çok kaygılıyım.
Hatırlıyorum konuştuğumuzu sabah kontrolüm var iğne kullanmam gerektiği kesinleşti sonuçlar homozigot çıktı ama gebeliğe en son Ağustos'u bekle Demişti doktor Ramazan Zayi Olmasın diye ama sabır işte bakalım belki bu keZ başka bişey der :)canim icine korku getirme sakin!!benimde hep korktugum basima gelmistir.o nedenle hep iyi seyler getirmeye calis.ben bol bol dua ederek sikintilarimdan kurtuldum.seninle daha once de konusmustuk.bence de seninki mol gibi degil.bi garip ya.seninki pihtilasmadan kaynaklaniyor.ona bi cozum bulunmali.bak ben cok arastirdim bu mol gebeligi ve bi arastirma yazisinda mol gebeligin cogu zaman nedensiz olduguna denk geldim.aslina bakarsan belirli bi nedeni olmadan da ortaya cikabiliyor.ama seninkine baktigimizda da su ortaya cikiyor.bebek anne karnindayken;anne ile bebek arasindaki beslenmeyi saglayan kanallarda bi sorun soz konusu oldugunda da buna mol gebelik denilebiliyormus.yani senin pihtilasma sorunundan dolayi anne ile bebek arasindaki fetal dolasim bozulduysa ve kan yoluyla oraya pihti attiysa mol gebelik tanisi konulmus olabilir.bence bi doktorunla konus.degerlerin cok hizli dusmus.belki de gebelik dusunulebilir.sakin kotu dusunme
Homozigot ne oluyormus? gebeligini kaybetmene neden olan sey bu rahatsizlik miymis?Hatırlıyorum konuştuğumuzu sabah kontrolüm var iğne kullanmam gerektiği kesinleşti sonuçlar homozigot çıktı ama gebeliğe en son Ağustos'u bekle Demişti doktor Ramazan Zayi Olmasın diye ama sabır işte bakalım belki bu keZ başka bişey der :)
Bazilari tasiyici oluyo yani heterezigot onlar düsük dozlar kullaniyo ben direk pihtilasma hastasiyim yuksek ve zorunlu dozlar kullanmam gerekiyo gebelikte igne ilac falanHomozigot ne oluyormus? gebeligini kaybetmene neden olan sey bu rahatsizlik miymis?
Merhaba ben de mol gebelik gecirdim inşallah ysrın değerim sıfırlanır ben de central hospitala gidiyorum doktorunuz kim size de mi bi sene gebelik olmamalı dediBen Central hospital özel bir hastaneye gidiyorum.Doktorum çok ilgili ama bı haftaki çıkacak sonuca göre başka bir dra da göstermek istiyorum sonuçları.Bugün test yaptırıcam inşallah düşmüştür.Bakalım yarın ne diyecek çok kaygılıyım.
Baya hızlı düşmüş benimki büyük ihtimalle ysrın sıfırlsnır gecen hsfts 5.71 diBugün kürtajımın 2.haftası beta hcg 54 yarın kontrol zamanım.Allahıma sığındım İnşallah güzel haberler alıcam.Rabbim Şafi adı yüzü suyu hürmetine bana ve benim gibi olan herkese şifa versin.
Figen hanım her hafta sali gıtmekten yoruldum artıkEvet canım tam mol gebelikti.1 yıl.benim doktorum Fatma Nur Hacıbaloğlu sen kime gidiyorsun.
Benımkı parsiel molEvet canım tam mol gebelikti.1 yıl.benim doktorum Fatma Nur Hacıbaloğlu sen kime gidiyorsun.
Hmm gecmis olsun,allah şifa versin canim.en azindan hastaligin tedavisi var.bu sekilde dusunmek lazim.ya tedavisi olmayan bisiy olsaydi allah korusun.gebelik icin ne dedi doktorun peki.konusabildin mi bu konuda?Bazilari tasiyici oluyo yani heterezigot onlar düsük dozlar kullaniyo ben direk pihtilasma hastasiyim yuksek ve zorunlu dozlar kullanmam gerekiyo gebelikte igne ilac falan
9 Ayı tamamlayalım dedi cuma günü kontrole gittiğimde harici de pek birşey demedi yani Ağustos'tan sonra her halukârda gebelik planıHmm gecmis olsun,allah şifa versin canim.en azindan hastaligin tedavisi var.bu sekilde dusunmek lazim.ya tedavisi olmayan bisiy olsaydi allah korusun.gebelik icin ne dedi doktorun peki.konusabildin mi bu konuda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?