- 5 Haziran 2016
- 12
- 1
- 1
- 32
Canım ben pek takip edemedim ama sen mol gebelikten ne kadar sonra hamile kaldın bu arada Allahım sağlıkla sihatle kucağına almayi nasip etsin inşallahArkadaşlar selam. Uzun zamandır giremiyorum. Bu hafta doktora gittim. Çok şükür kalp atışlarını da duyduk. Doktor iyi gidiyor dedi ama inşallah devamı da sağlıkla gelir ve sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi. Ben iki haftadır sürekli uyku halindeyim. Çalışıyorum daha da zor oluyor. İnsanın içinden sürekli acaba bugün Nasıl diye geçiyor. Doktor 4 hafta sonra gel dedi ama ben özellikle rica ettim 2-3 haftada bir görmek istiyorum diye. İnşallah tüm sürecimiz sağlıkla geçer. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sizler nasılsınız? İnşallah iyi gidiyordur herşey. Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah bizleri bebeklerimize ve sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Haberleşelim arada da olsa. Öpüyorum.
Ayy ne güzel Allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıcakla kaç haftaliksin bide hamilelikten ne kadar önce başladın folik asite
Arkadaşlar selam. Uzun zamandır giremiyorum. Bu hafta doktora gittim. Çok şükür kalp atışlarını da duyduk. Doktor iyi gidiyor dedi ama inşallah devamı da sağlıkla gelir ve sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi. Ben iki haftadır sürekli uyku halindeyim. Çalışıyorum daha da zor oluyor. İnsanın içinden sürekli acaba bugün Nasıl diye geçiyor. Doktor 4 hafta sonra gel dedi ama ben özellikle rica ettim 2-3 haftada bir görmek istiyorum diye. İnşallah tüm sürecimiz sağlıkla geçer. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sizler nasılsınız? İnşallah iyi gidiyordur herşey. Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah bizleri bebeklerimize ve sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Haberleşelim arada da olsa. Öpüyorum.
Cok gecmis olsun canim. Bende komple mol gecirdim. 9 haftalikken kurtaj oldum.Kızlar iyi günler bende mol gebelik magduruyum malesef mayısın onunda 10 haftalık bebegimi aldırmak zorunda kaldım malesef pataloji sonucum parsiyel mol haftalık kan weriyorum geçen hafta werdim en son 61 di yarın bi daha wericem umarım sifirlanmis olur size merak ettiğim bişey sormak istiyorum kurtajdan sonra ne kadar korundunuz doktorları dinlemeyip 1 seneden önce hamile kalıp sağlıklı gebelik geçiren war mi biraz uzun oldu hakkınızı helal edin hepimizede geçmiş olsun
Cok sevindim canim. Annen nasil bu arada iyilesti umarim.Arkadaşlar selam. Uzun zamandır giremiyorum. Bu hafta doktora gittim. Çok şükür kalp atışlarını da duyduk. Doktor iyi gidiyor dedi ama inşallah devamı da sağlıkla gelir ve sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi. Ben iki haftadır sürekli uyku halindeyim. Çalışıyorum daha da zor oluyor. İnsanın içinden sürekli acaba bugün Nasıl diye geçiyor. Doktor 4 hafta sonra gel dedi ama ben özellikle rica ettim 2-3 haftada bir görmek istiyorum diye. İnşallah tüm sürecimiz sağlıkla geçer. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sizler nasılsınız? İnşallah iyi gidiyordur herşey. Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah bizleri bebeklerimize ve sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Haberleşelim arada da olsa. Öpüyorum.
Canim iyi olmaniza çok sevindim.İstanbul çok sicak zor geciyor .Bende 22.haftada girmiştim ayrintili ultrasona herşeyi net görülüyor orda.Tabiki orda drun hersey yolunda sağlikli bir bebek demesi dunyalara degiyor.Bizde 31.haftadayiz kismetse.Allah hepimize kolaylik versin.Saglikli doğum nasip etsin.Cok sevindim canim. Annen nasil bu arada iyilesti umarim.
Bizim de arefe gunu ultrasyon randevumuz var. Kendimiz talep etmedik simdiye dek cinsiyeti icin. 20haftalik genis capli ultrasyona girmelisin burda. Orda soyluyolar zaten. Cinsiyetinden once saglikli olmasini umit ediyoruz, ama insallah hersey yolunda gider kiz erkek farketmiyo:)
Darisi sizlere insallah cok heyecanli gun saymasi.
Sağlıkla kucağınıza alın inş. peki hamile kalmadan önce rahim filmi çekildiniz mi?Amin Teşekkürler canım. ben kötü örnek olmayayım 3 ay sonra hamile kaldım ben.
EGE MUH merhaba canım cok sevındım inş saglıkla kucagına alırsın. cesaretınden dolayı da tebrık ederım bu arada. ben cesaret etsem de esım kesınlıkle ıstemıyor 6 ay bıtsın dıyor hayırlısı inş .allahım bır daha o kotu gunleri yasatmasın kımseye. bu arada daha dun yıne kan testı verdım gecen ay 0,16 ıdı bu ay 0,32 6 aya gırıyorum ama hıc tam 0 olmadı sızın tamamen sıfır oldu mu
Canım ben pek takip edemedim ama sen mol gebelikten ne kadar sonra hamile kaldın bu arada Allahım sağlıkla sihatle kucağına almayi nasip etsin inşallah
Cok sevindim canim. Annen nasil bu arada iyilesti umarim.
Bizim de arefe gunu ultrasyon randevumuz var. Kendimiz talep etmedik simdiye dek cinsiyeti icin. 20haftalik genis capli ultrasyona girmelisin burda. Orda soyluyolar zaten. Cinsiyetinden once saglikli olmasini umit ediyoruz, ama insallah hersey yolunda gider kiz erkek farketmiyo:)
Darisi sizlere insallah cok heyecanli gun saymasi.
Mrb kizlar hepinizin iyi olmasina cok sevindim baharcim annen nasil oldu ... Uyuklaman cok normal ben hala uyukluyorum havalar cok sicak etkiliyor bizleri saglikla kalin... Arada haber verin byle guzel seyler duyalim bende 11 haftam olack yarin hayrlisyla.. Bayramdan snra ikili teste gidicem ins..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?