mol gebelikten kisa sure sonra saglikli gebelik ...

Arkadaşlar selam. Uzun zamandır giremiyorum. Bu hafta doktora gittim. Çok şükür kalp atışlarını da duyduk. Doktor iyi gidiyor dedi ama inşallah devamı da sağlıkla gelir ve sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi. Ben iki haftadır sürekli uyku halindeyim. Çalışıyorum daha da zor oluyor. İnsanın içinden sürekli acaba bugün Nasıl diye geçiyor. Doktor 4 hafta sonra gel dedi ama ben özellikle rica ettim 2-3 haftada bir görmek istiyorum diye. İnşallah tüm sürecimiz sağlıkla geçer. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sizler nasılsınız? İnşallah iyi gidiyordur herşey. Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah bizleri bebeklerimize ve sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Haberleşelim arada da olsa. Öpüyorum.

Canım ben pek takip edemedim ama sen mol gebelikten ne kadar sonra hamile kaldın bu arada Allahım sağlıkla sihatle kucağına almayi nasip etsin inşallah

Ayy ne güzel Allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıcakla kaç haftaliksin bide hamilelikten ne kadar önce başladın folik asite

Merhaba canım bende 1 yıl öne haziranda mol gebelikden dolayı bebeğimi kaybettim. Şimdi tekrar bebek düşünüyorum dr 1 yıl beklememi söylemişti bekleme sürem doldu şükür. Bende 2 ay önceden başladım folik asite halada içiyorum. Rabbim tekrar yaşatmasın

Rabbim hayırlısı ile kucağınada almayı nasip eder inşallah canım

Cok gecmis olsun canim. Bende komple mol gecirdim. 9 haftalikken kurtaj oldum.
Kurtajdan tam birbucuk ay sonra kan degerlerim sifirlandi. Sonrasinda 3 hafta daha emin olmak icin haftalik kan verdim.
Doktorum tekrar yukselmediginden emin olduktan sonra 6 ay korunmami soyledi.
Turkiyedeki doktorlar 1 sene icin israr ediyor ama burda 6ayi yeterli buluyorlar. Doktorum hep cesaret verdi bana. Hollandada yasiyorum bu arada.
4 ay suresince hap kullandim dogum kontrol icin, kalan iki ayi da kendim korundum. Hapin kimyasal etkileri vucudumdan atilsin istedim.
Doktorum bu 6 ay sonunda kontrol edip izin verdi. Cok sukur Rabbime bir kez adet gorup hamile kaldim. Yarin 19.haftamiza giriyoruz nasipse.
Cok korktum cok agladim tekrarlar diye. Sakin korkma Allah buyuk. Dua et bol bol, cok saglikli dengeli beslenmeye calis ve stresten uzak kal.
Anliycan toplamda 9 ay surdu yeniden hamile kalmam.1 temmuzda kurtaj oldum, 23 subat son adet tarihimdi.
Rabbim acil sifalar versin, isteyen herkese yasatsin bu mutlulugu. Bize de saglikla tamamlamak hayirli evlatlar edinmek nasip eylesin. Amin.

Cok sevindim canim. Annen nasil bu arada iyilesti umarim.
Bizim de arefe gunu ultrasyon randevumuz var. Kendimiz talep etmedik simdiye dek cinsiyeti icin. 20haftalik genis capli ultrasyona girmelisin burda. Orda soyluyolar zaten. Cinsiyetinden once saglikli olmasini umit ediyoruz, ama insallah hersey yolunda gider kiz erkek farketmiyo:)
Darisi sizlere insallah cok heyecanli gun saymasi.

Canim iyi olmaniza çok sevindim.İstanbul çok sicak zor geciyor .Bende 22.haftada girmiştim ayrintili ultrasona herşeyi net görülüyor orda.Tabiki orda drun hersey yolunda sağlikli bir bebek demesi dunyalara degiyor.Bizde 31.haftadayiz kismetse.Allah hepimize kolaylik versin.Saglikli doğum nasip etsin.

Mrb kizlar hepinizin iyi olmasina cok sevindim baharcim annen nasil oldu ... Uyuklaman cok normal ben hala uyukluyorum havalar cok sicak etkiliyor bizleri saglikla kalin... Arada haber verin byle guzel seyler duyalim bende 11 haftam olack yarin hayrlisyla.. Bayramdan snra ikili teste gidicem ins..

bende mol gebelik geçirdim ve bidaha bebeğim olmayacak diye çok korktum ama çok şükür yine hamileyim. mol gebelik geçirenler moralini bozmasın çok sık rastlanan bir durum bu ama yine hamile kalıyorsunuz.

EGE MUH merhaba canım cok sevındım inş saglıkla kucagına alırsın. cesaretınden dolayı da tebrık ederım bu arada. ben cesaret etsem de esım kesınlıkle ıstemıyor 6 ay bıtsın dıyor hayırlısı inş .allahım bır daha o kotu gunleri yasatmasın kımseye. bu arada daha dun yıne kan testı verdım gecen ay 0,16 ıdı bu ay 0,32 6 aya gırıyorum ama hıc tam 0 olmadı sızın tamamen sıfır oldu mu

Merhaba geçmiş olsun, bende mol gebelik geçirdim gecen sene tamamen sıfır olmuyor. 1 yıl bekledim henüz hamile değilim hayırlısı olur inşallah hakkımızda

Canım ben pek takip edemedim ama sen mol gebelikten ne kadar sonra hamile kaldın bu arada Allahım sağlıkla sihatle kucağına almayi nasip etsin inşallah

Ben uzun zamandır giremedim kusura bakma. Mol gebelikten 10 ay sonra hamile kaldım ve şuanda Allah'a şükürler olsun ki iyi gidiyor her şey. İnşallah devamı da sağlıkla gelir ve inşallah bekleyen herkesin de sağlıklı hamilelik süreçleri olur.

Canım merhaba. Giremedim uzun zamandır dönemedim hiç kimseye kusura bakmayın. Çok şükür annem iyileşti ancak tabii hala çelik korse takıyor. bu süreçte ben evimi taşıdım o yüzen interneti taşımak falan anca oldu ancak yazabiliyorum. 1 ay kadar zaman geçmiş inşallah iyisindir. Nasılsın? Nasıl gidiyor? cinsiyette belli olmuştur inşallah Rabbim şu hamilelik süreçlerini sağlıkla bitirip sağlıklı doğumlar ve bebeklerimizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. ben de ikili teste girdim 13. haftamdayım çok şükür şuanda herşey yolunda diyor doktor. ultasonda minik harekelerini görmek dünyaya değiyor. ikili testim de tamamen iyi çıkarsa gün saymaya devam inşallah..

Canım çok teşekkürler daha iyi annem ama iyileşme süreci devam ediyor. bu arada uzunca zaman geçmiş. ikili test nasıl geçti şimdi bebişin sağlıkla büyümüştür inşallah. nasılsın? nasıl gidiyor? ben 13. haftamdayım ikili teste yeni girdim sonuçları bekliyorum inşallah her şey yolundadır. rabbim herkese sağlıklı hamilelikler ve bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alıp sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah ve isteyen herkese de hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin. Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…