Monoamniyotik -Monokoryonik İkiz Gebelik Geçiren Var mı?

Allah yardımcın olsun kanaman varsa istirahat etmen lazım benim 9 haftalıkken kanamam olmuştu özellikle çoğulgebelikte ilk aylarda olabiliyor iğne vuruluyormusun

merhaba meldir35.evet gün aşırı iğne vuruluyorum ve progestan tb içiyorum ama azda olsa hala devam ediyor.iş yerinde ayakta fazla ayakta kalmamaya çalışıyorum evdede yatıyorum akşamları ama çok korkuyorum onları kaybedicem diye.senin kanaman ne kadar sürmüştü?

benim kanamam 2gün sürdü ilk geldiğinde çok geldi ertesi gün azaldı sonra hafif lekelenme gibi oldu geçti ben 3 günde bir vuruluyordum iğnem proluton depottu. sonra 14.haftamda iğneleri bırakınca lekelenme oldu dr. bi iğne daha vurul dedi çok şükür sonrada olmadı bidaha

bugün bitti diyebilirim meldir çok mutluyum.progestan ampul vuruluyorum ve hapınıda kullanıorum.allahım çocuklarımızı sağ sağlım elimize almayı nasip etsin inşallah.kaç haftalıktı senin bebişler?

inş. sağsalim kavuşuşuruz haftalar ilerledikçede erken gelmelerinden korkuyo insan 25 haftalık olduk

inş. sağsalim kavuşuruz haftalar ilerledikçe erken gelmelerinde korkuyo insan 25 haftalık olduk

inş. sağsalim kavuşuruz haftalar ilerledikçe erken gelmelerinde korkuyo insan 25 haftalık olduk

evet çok haklısın o korku şimdiden var bende ama ne düşünürsek onu çağırıyoruz sanırım düşünmemek gerekiyor.ben daha yolun başındayım =) ciger gelitirici iğneyle ilgili ne düşünüosun?

ciğer geliştirici iğne kimi dr. taraftar kimi zararlı kısmından bahsetmiş ama erken doğum gibi bi risk olduğunda iğneyi yaptırmaktan yana olurum sen kaç haftalık oldun gülveikizleri

ciğer geliştirici iğne kimi dr. taraftar kimi zararlı kısmından bahsetmiş ama erken doğum gibi bi risk olduğunda iğneyi yaptırmaktan yana olurum sen kaç haftalık oldun gülveikizleri

ben 13 haftamdayım yolun başındayım henüz ama doktorlar çok negatif konuşuyorlar zor olacak,risk her hafta var gibi sürekli olumsuz konuşuyorlar.ilerleyen aylarda sorucam dr ciğer geliştiriciyi.sen şimdi hangi hastaneye gidiyosun?

egepol e gidiyorum. bizim için de doktorlar hep risklerinden bahsetti 2 tane prof a gittim yok transfizyonmuş oymuş buymuş ilk aylarım hep onun stresiyle geçti onlar korkuttukça Rabbim herşey senin elinde dedim ona bıraktım kendine stres yapmamaya çalış herşey olacağına varıyor nihayetinde bebeklerinle konuş hep olumluyu düşün

gülveikizleri nasıl gidiyor hamileliğin kanamam bittimi ?

buğlem nerlerdesin galiba doğum yaptın giremiyorsun nete merak ediyorum seni

yok meldirciğim ve zeynepciğim,henüz doğum yapmadım..ben fazla buraya girmez oldum..bire bir sorunca cevap vereyim dedim :) ilginize teşekkürler kızlar..çizelgemi filan silmiştim,bari onu geri yapayım.. :)
sizler nasılsınız..
ben 35. haftamın içindeyim,haftasonuna randevum var bakalım ne diyecek doktor..o gün tam 35.oluyorum :)

gülveikizleri nasıl gidiyor hamileliğin kanamam bittimi ?

buğlem nerlerdesin galiba doğum yaptın giremiyorsun nete merak ediyorum seni

merhaba meldir.iyi gidiyor sayılır ara ara kahverengi lekelenmeler olsada iyiyiz çok şükür.5 ocakta kontrolüm var dört gözle bekliyorum bebişlerimi görmek için =) sen ve bebeklerin nasılsınız?

merhaba meldir.iyi gidiyor sayılır ara ara kahverengi lekelenmeler olsada iyiyiz çok şükür.5 ocakta kontrolüm var dört gözle bekliyorum bebişlerimi görmek için =) sen ve bebeklerin nasılsınız?

iyiyiz çok şükür şeker yük. yapıldı en son tekmeleyip duruyorlar annelerini sen hissetmeye başladın mı bebeklerini

iyiyiz çok şükür şeker yük. yapıldı en son tekmeleyip duruyorlar annelerini sen hissetmeye başladın mı bebeklerini

nasılsın meldir bir süre giremedim nete.bugün doktora gittim bebişler çok iyi ve ikiziside erkek =) bazen seğermeler hissediyorum doktor 20 haftada diyor 4 haftam kaldı bebişlerimi hissetmeme.

[SUP][/SUP]
nasılsın meldir bir süre giremedim nete.bugün doktora gittim bebişler çok iyi ve ikiziside erkek =) bazen seğermeler hissediyorum doktor 20 haftada diyor 4 haftam kaldı bebişlerimi hissetmeme.

hayırlı olsun oğulların inş. sorunsuz doğarlar ben kızlarımla iyiyim şükür artık ağırlaştıklarını hissediyorm ayakta durmam yürümem güçleşti 30. haftaya girdim yavaş yavaş hazırlıklarımızıda bitiriyorum giysileri tmm yıkadım ütüledim inş. küveze gerek kalmadan sağlıcakla doğarlar. burayada ikimizden başka yazan yok

canım tam olarak sen kaç haftalıksın.30 a girdim demissin ama tam olarak yazarmısın.bende bugün 29+1 günlük oldum sanki günlerimiz aynıymış gibi geldi.

ewet zeynepcim ayn gibi senin çizelgen olguğu için biliyorum biz senden 1 gün öndeyiz 29+2

günlerimiz aynı sayılırmış tek fark çift tek yumurta farkı. seninkilerin gelişimi nasıl kiloları nasıl gidiyor mesela.benimle aynı haftayı bulmuşken soruyum.

günlerimiz aynı sayılırmış tek fark çift tek yumurta farkı. seninkilerin gelişimi nasıl kiloları nasıl gidiyor mesela.benimle aynı haftayı bulmuşken soruyum.

çok şükür gelişimleri güzel aralarında pek farkta yoktu bakalım p.tesi kontrolümüz var ne kadar olmuşlar öğrenicez. senin tedaviylemi oldu doğal mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…