- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.965
- 1.123
masumum kitabını aç oku kabızlık konusunu amcam ele almış bu geçici yöntemleride ...miray valla biz napıcaz böle bilemiyoum yaaa bıktım bende ugraşmadktannn artık
sinameki içiyorum o bile çoke tkili olmuyor bendee
form çayı desen günde 2 tane içiyorum tık yok
keten tohumu aldım yeniden bakalım onu deniyorumm eskisi gibi fayda edecekmi bilemiyorum
bamya çiçegi varmış birde onu deniycem![]()
kitab elinde ama hala okumuyorsunya pes ...

kabızlık en iyi çözüm beslenme ... bol salata ekmek vede bakliyat yani lif ...
dün çorbana bakliyatı artırsaydın biraz belki paydası olursu . bol salata sebze ye porsiyonlarını kısma ....
proteini artır aysunun ve yoluna moral bozmadan sabret .. çok gördük canım bu durumları inana sonuda sen kazanırsın ....aplacım hoş geldin kilom artılarda ne önerirsin moralim çok bozouldu :84:
dagcım 150 call 2inmi kıs maşallah ....aebenciğim,evet ilk hafta süperdi herşey.
hala netlik yok iş meselesinde.
hergün bu saatlerde iyice geliyorlar bana.
monti devam.
sabahları sirkeye başladım yeniden.
mete çayım da devam.
spor yapasım yok,kafam hafifleyince kendimi daha hafif hissedeceğim sanırım.
biliyor musun,150. callımı yapacağıma çok heveslenmiştim.
kaç hafta oldu yapamadım.
sabahları çok erken de kalkıyorum ama yapma isteğim henüz yok.
ayyy,amma karamsar oldum ya........
neyse kızlar güzel günler bizi bekliyor inşaALLAH...........![]()
bende dün tekrar başladım daha 6.7 . saat ancak oldu .. ama artık hareketleri kolaylıkla yapıyorum tek zorlandıgım ve sayı olrak uyamadıgın kaçlça kıvırma hareketleri..

canım en kısa zamanda eski düzenine geçmen temennisi ile .

gamzem eski sayfaları okuamadım canım benim ....aebennn nerdesin sorum cevapsız kaldı ben dun tansastan tam bugday ekmeği aldım doygun marka fakat 2 çeşit vardı ben beyaz kagıt ambalajın içinde dilimlenmiş şekilde olanını aldım arkasında yüzdeyüz tam bugday unu ve ruşeym var yazıyor ama renk olarak beyazımsı cokta esmer değil üstünde entegral ekmek yazıyordiyabetiklerin kullanımına uygurdur barkodu yapıstırılmıs şekilde birde normal unonunkiler gibi poset ambalajda yine dilimlenmiş olanı vardı onun rengi biraz daha esmerdi ben acaba dogru olanımı aldım renginin beyaz ıolması tedirgin etti beni yoksa diğer ambalajlı olanımı almam gerekirdi
ekmek olyında ise entegreli almakla iyi etmişin her esmer ekmek daha iyi demek deyildir . koyu renkli olsun diye içine başka bişi katıyorlar ...boyama gibi yani... ekmegini için rahat ederek ye canım ...
bend eeve dönerken annemden hurma aldım
valla emin degilim ama snaırım yasak degildi dimi yiyebiliyordukk 6 tane yeidm valla
zilimmm bizim ev olayı tekrar çıktı orataya biliyormusunnn
bu kez keisn kararlıyız dgeiştircez![]()
hayırlı olsun banu agız tadınla inşallah ....
hurma ye ama 6 tane çokkk olmuş ....
aebencim, once hosbulduk canim
bana ikinci kitap basildiktan sonra, 2010'un kasim ayinda verdikleri cevaba tekrar goz attim, yanlis anlamis olabilir miyim, ya da ben musli'mi onlara yazarken sut yazmayi atlamis olabilir miyim diye... ama eminim, yulaf ezmesi, ruseym, ceviz, badem, kuru incir, kuru kayisi ve YAGSIZ sut, diye sormusum, cevaplari, muslin super, sadece aksamlari yeme! Sen demissin ya, cig meyve yiyeceklerle karismiyor, diye. Cig degil, kuru incir ve kuru kayisi koyuyorum musliye ve tamamen yagsiz sut...
Ama tekrar email attim biraz once onlara, bir grup hatun bu diyeti uyguladigimizi falan soyledim, kuru meyve yas meyve olayini aciklamalarini istedim, benim musliyi tekrar yazdim, bir hafta-10 gunde ancak cevap verirler, hemen sana yazarim burdan ne soylerlerse, istersen bana ozelden email adresini ver, gelen emaili sana forward ediyim, isteyen kim varsa!!! gozunuzle gorun iciniz rahat olsun diye
sakin beni yanlis anlamayin nolur, bilmislik falan yapmaya calismiyorum, cok uzulurum...
ara yemek konusunda birsey yok sitelerinde, tek tek menuleri falan aciklamiyor, bu yontemin prensiplerini, dusuk kalori diyetlerinin neden basarisiz oldugunu falan anlatiyo, kitap satisi yapiyolar, kendi urunlerini satiyolar, ekmek, makarna, recel falan ama cok pahali, 80 soru-cevap bolumu var, sen de soru sorabiliyosun email yoluyla mutlaka cevap veriyolar ama uzun suruyo.
benim ara sorunuma gelince, bu diyetten once ana-ara karmakarisik yiyodum, habire biseyler tikiniyodum, simdi cok acikirsam sizin soylediklerinizden biseyler yapmaya calisiyorum, tatli krizim durdu bile
tatlandirici konusunu da sormustum onlara; tatlandirici kesinlikle kullanilmamali, kilo almaya direk etkisi var demislerdi, bir cesit kimyasal etkisi varmis ve kotu etkiliyomus besinleri iste. ama illaki kullanmak istiyosan asla karbonhidrattan sonra alma demislerdi
sevgileeerrr![]()
güzin öncelikle aşk olsun .ne çok bilmişligi . bizleri tanıdıkça anlarsın inşallah ...

dünde dedigim gibi benim arkadaşlara öneri ve yönlendirmelerim kitap ve kendi deneyimlerim ...
uyup uymamak tabiki size kalmış ... sen seviyorsan öyle deval et misline 1.2 hafta sonra bakarız kilo verme durmuna göre degerlendiririz sonuç istedigimiz gibi olmassa düzenleme yapartız ...

tatlandırıcı konusunu aydınlattıgın içinde teşekür ederim bundan sonra o 1 taneyide bırakıyorum teşekürler ...

cevap gelincede buraya yazman yeterli canım ...
ayrıca irtibat kurman güzel takıldıgımızı sorarız bu iyi oldu ...

menülerin ve sık ara istegin geçer kan şekerin dengeye girince merak etme ....
daha yolun başındasın ... daha evvel diyet yapmadı isende kilo vermen kolay olur .. yanlız kaçamakları ve hayır demesini bil..inan sen yemek istemessen bi yolunu bulursun ne yemekler ne toplantılar gelecek önüne ilk günlerde daha güçlü olmalısınki diyete bünyen güzel cevap versin . unutmaki her bırakıp başladıgında bünyen nin kilo verme tepkisi daha az olur .. bunu ben yaşıyorum şahsen .
birde her cuma tartılıp kilo kaydediyoruz listemiz var geçen cuma y apamadım o başka .

kilonu bildirrsen perşembeden tarlılıp listeye eklerim fıstık ...