• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

miray valla biz napıcaz böle bilemiyoum yaaa bıktım bende ugraşmadktannn artık
sinameki içiyorum o bile çoke tkili olmuyor bendee
form çayı desen günde 2 tane içiyorum tık yok
keten tohumu aldım yeniden bakalım onu deniyorumm eskisi gibi fayda edecekmi bilemiyorum

bamya çiçegi varmış birde onu deniycem:(
masumum kitabını aç oku kabızlık konusunu amcam ele almış bu geçici yöntemleride ...
kitab elinde ama hala okumuyorsunya pes ...:6:.
kabızlık en iyi çözüm beslenme ... bol salata ekmek vede bakliyat yani lif ...
dün çorbana bakliyatı artırsaydın biraz belki paydası olursu . bol salata sebze ye porsiyonlarını kısma ....
aplacım hoş geldin kilom artılarda ne önerirsin moralim çok bozouldu :84:
proteini artır aysunun ve yoluna moral bozmadan sabret .. çok gördük canım bu durumları inana sonuda sen kazanırsın ....
aebenciğim,evet ilk hafta süperdi herşey.
hala netlik yok iş meselesinde.
hergün bu saatlerde iyice geliyorlar bana.:14:

monti devam.
sabahları sirkeye başladım yeniden.
mete çayım da devam.

spor yapasım yok,kafam hafifleyince kendimi daha hafif hissedeceğim sanırım.

biliyor musun,150. callımı yapacağıma çok heveslenmiştim.
kaç hafta oldu yapamadım.

sabahları çok erken de kalkıyorum ama yapma isteğim henüz yok.

ayyy,amma karamsar oldum ya........

neyse kızlar güzel günler bizi bekliyor inşaALLAH...........:71:
dagcım 150 call 2inmi kıs maşallah ....
bende dün tekrar başladım daha 6.7 . saat ancak oldu .. ama artık hareketleri kolaylıkla yapıyorum tek zorlandıgım ve sayı olrak uyamadıgın kaçlça kıvırma hareketleri..:37:..
canım en kısa zamanda eski düzenine geçmen temennisi ile .:16:
aebennn nerdesin sorum cevapsız kaldı ben dun tansastan tam bugday ekmeği aldım doygun marka fakat 2 çeşit vardı ben beyaz kagıt ambalajın içinde dilimlenmiş şekilde olanını aldım arkasında yüzdeyüz tam bugday unu ve ruşeym var yazıyor ama renk olarak beyazımsı cokta esmer değil üstünde entegral ekmek yazıyor :50:diyabetiklerin kullanımına uygurdur barkodu yapıstırılmıs şekilde birde normal unonunkiler gibi poset ambalajda yine dilimlenmiş olanı vardı onun rengi biraz daha esmerdi ben acaba dogru olanımı aldım renginin beyaz ıolması tedirgin etti beni yoksa diğer ambalajlı olanımı almam gerekirdi
gamzem eski sayfaları okuamadım canım benim ....

ekmek olyında ise entegreli almakla iyi etmişin her esmer ekmek daha iyi demek deyildir . koyu renkli olsun diye içine başka bişi katıyorlar ...boyama gibi yani... ekmegini için rahat ederek ye canım ...
bend eeve dönerken annemden hurma aldım
valla emin degilim ama snaırım yasak degildi dimi yiyebiliyordukk 6 tane yeidm valla:(

zilimmm bizim ev olayı tekrar çıktı orataya biliyormusunnn
bu kez keisn kararlıyız dgeiştircez:64::64:

hayırlı olsun banu agız tadınla inşallah ....

hurma ye ama 6 tane çokkk olmuş ....

aebencim, once hosbulduk canim:16:
bana ikinci kitap basildiktan sonra, 2010'un kasim ayinda verdikleri cevaba tekrar goz attim, yanlis anlamis olabilir miyim, ya da ben musli'mi onlara yazarken sut yazmayi atlamis olabilir miyim diye... ama eminim, yulaf ezmesi, ruseym, ceviz, badem, kuru incir, kuru kayisi ve YAGSIZ sut, diye sormusum, cevaplari, muslin super, sadece aksamlari yeme! Sen demissin ya, cig meyve yiyeceklerle karismiyor, diye. Cig degil, kuru incir ve kuru kayisi koyuyorum musliye ve tamamen yagsiz sut...
Ama tekrar email attim biraz once onlara, bir grup hatun bu diyeti uyguladigimizi falan soyledim, kuru meyve yas meyve olayini aciklamalarini istedim, benim musliyi tekrar yazdim, bir hafta-10 gunde ancak cevap verirler, hemen sana yazarim burdan ne soylerlerse, istersen bana ozelden email adresini ver, gelen emaili sana forward ediyim, isteyen kim varsa!!! gozunuzle gorun iciniz rahat olsun diye:61:

sakin beni yanlis anlamayin nolur, bilmislik falan yapmaya calismiyorum, cok uzulurum...

ara yemek konusunda birsey yok sitelerinde, tek tek menuleri falan aciklamiyor, bu yontemin prensiplerini, dusuk kalori diyetlerinin neden basarisiz oldugunu falan anlatiyo, kitap satisi yapiyolar, kendi urunlerini satiyolar, ekmek, makarna, recel falan ama cok pahali, 80 soru-cevap bolumu var, sen de soru sorabiliyosun email yoluyla mutlaka cevap veriyolar ama uzun suruyo.
benim ara sorunuma gelince, bu diyetten once ana-ara karmakarisik yiyodum, habire biseyler tikiniyodum, simdi cok acikirsam sizin soylediklerinizden biseyler yapmaya calisiyorum, tatli krizim durdu bile:46:
tatlandirici konusunu da sormustum onlara; tatlandirici kesinlikle kullanilmamali, kilo almaya direk etkisi var demislerdi, bir cesit kimyasal etkisi varmis ve kotu etkiliyomus besinleri iste. ama illaki kullanmak istiyosan asla karbonhidrattan sonra alma demislerdi
sevgileeerrr :61:

güzin öncelikle aşk olsun .ne çok bilmişligi . bizleri tanıdıkça anlarsın inşallah ...:16:.

dünde dedigim gibi benim arkadaşlara öneri ve yönlendirmelerim kitap ve kendi deneyimlerim ...
uyup uymamak tabiki size kalmış ... sen seviyorsan öyle deval et misline 1.2 hafta sonra bakarız kilo verme durmuna göre degerlendiririz sonuç istedigimiz gibi olmassa düzenleme yapartız ...:29:..

tatlandırıcı konusunu aydınlattıgın içinde teşekür ederim bundan sonra o 1 taneyide bırakıyorum teşekürler ...:61: gördügün gibi ögrenmenin ve bilginin sonu yok . hepimiz birbirimize yardımcı oldugmuz için burdayız yoksa ben 1.aşamda deyilim .burda olmamızın sebebi sizlersiniz ... .

cevap gelincede buraya yazman yeterli canım ...
ayrıca irtibat kurman güzel takıldıgımızı sorarız bu iyi oldu ...:9:..

menülerin ve sık ara istegin geçer kan şekerin dengeye girince merak etme ....
daha yolun başındasın ... daha evvel diyet yapmadı isende kilo vermen kolay olur .. yanlız kaçamakları ve hayır demesini bil..inan sen yemek istemessen bi yolunu bulursun ne yemekler ne toplantılar gelecek önüne ilk günlerde daha güçlü olmalısınki diyete bünyen güzel cevap versin . unutmaki her bırakıp başladıgında bünyen nin kilo verme tepkisi daha az olur .. bunu ben yaşıyorum şahsen .

birde her cuma tartılıp kilo kaydediyoruz listemiz var geçen cuma y apamadım o başka .:37:

kilonu bildirrsen perşembeden tarlılıp listeye eklerim fıstık ...

abla
benim kabızlık artık kronikleşti
salatama yedigimm meyvelerin sebzeleirn lifli olmasına dikkat ediyorum amaaa hala sıkıntı yaşıyorum

zilimm
ben keten tohumunu tekrardan kullanmaya başaldım ama bu kez
dövülmemiş olanı aldım sabahları aç karnına içiyorum

monti iiçin bi sıkıntı olmaz degilmi aben ablam?

aynen öle safinaz...benin oğlum çok hafif bir hastalık atlattı biliyorsun geçen hafta dünyam başıma yıkıldı.ilk hasta olmasıydı ne yapacağımızı şaşırdık.babası dr.olduğu halde o kadar çaresiz kaldıki ...eşimi o halde görmek bile beni bitirdi valla..hangisine üzüleceğimi şaşırdım.oğlum ağlar eşimin gözler dolar...niye düşmüyor ateşi diye koca adam ağladı resmen....birde beni düşün onları o halde gördükçe....annem durun bakalım yolun başı daha neler göreceksiniz diyor ama anlatamıyor bize:))

ben minadex aldım iştahı için...bağışıklığıda güçlendiriyormuş...istersen dene cnm.bizde iştah için etkisi oldu valla...bildiğiniz gibi oğlumun yemek yememe gibi bir sorunu var dişler çıkmaya başladığından bu yana..ama maşallah diyeyim(dilimi ısırayım birde :60: ) güzel yemeğe başladı...denemediysen dene derim cnm....

ziligurticim sorunumun ne oldugunu buldum, aksam eve geldikten sonra surekli biseyler yemek istiyorum :14: duramiyoruuuuummm :14:
güzicin akşam açıkmalarının başlıca sebebi ögün atlamakdır senin öyleni atladıgın gibi ...
akşam ne yersen doymassın içine öküz kaçmış gibii o öküzü iyi tanırım .:9:..
o yüzden dışarda bile olsam ögün saatini geçirmem ...
akşam açıkmanın bir sabebide sabah karnını bol lifli gıdalar doyurmaman olabilir. ekmek, yulaf ezmesı gibi...
sabah müsli ne kadar yiyorsun ?
aeben aplaya monti yaparken ayran çorbası yapabiliyormuyuz dekosmu ne ben hiç yapmadım ama yapsam diye düşünuyorum
ben şu an monti yapmıyorum aysunum ...
ayranı yeni alınmış kilolarda vede kilo durmalarında çok sık yapmamak kaydıyle izin veriyoruz . sonuçda dengeli bir yemek .
yogurt ..salatalık ve baklagil ...

moral olacaksa 1 günlügüne yap .. baskülde suda olsa iniş oluyor .

masumcum keten tohumu montiye aykırı değldir cnm.ama oda kesin bir çözüm değil...sen dediğimi yapmaya çalış cnm...her sabah aynı saatlerde git wc'ye otur..gelsin gelmesin kendini gelmişte gitmişsin gibi şartla..işe yarayacak bak cnm kısa bir süre sonra.bir hafta on gün belki boş boş oturup çıkarsın ama sonrasında rahatlar çıkarsın.gerçekten cnm bir dene .denemekten zarar gelmez..ama yapamayacağım zaten diye girme wc'e ..olacak diye git...kesin fayda göreceksin bak...denemekten bişey olmaz...:72: zafer senin olacak inan bana...:54:

merhaba monti fistiklari kilo verenleri utluyorum safis kuzuna gecmis olsun canim.zilim sanada gecmis olsun bomba olayini ilk televizyonda duydum ilk aklima gelen zilimde kibristaydi onun ucagiolmasin oldu.komik olan asilsiz ihbar haberini duyduktan sonra söyle düsünüyorum uzun bacakli citir güzel bir hatun görürsem kesin zilidir diye televizyonun icine düscektim.ben bu aralar cok mutsuzum kilom 72 vurdu.sürekli zayiflamam lazim diye dusunuyorum ve mutsuz huzursuz oluyorum.

aben ablaaa şimdi ben pazar sabahı 68.5 gördümm ama bu kaçamklardan mı yoksa 4 gün wc ye çıkmamamktanm mı bilemedimm

detoks yaptım ve 67.2 çıktım salı sabahı wc yede çıktım tabii
aslınd akaçamkata neydi biliyormusun

cuma akşam
2 kurabiyee
c.tesi
1 minik dlm mozaik pasta
ama aralarda atışrırtmmm tabiii

neyse artıkın önümüzdeki maçlara bakıcazz birazda kafam dolu bu aralar diyete veremiyorum kendimi:37::37:
kilo artışında her iki etkeninde rolu var banu hem kabızlıgın hemde kaçamagın .....
bu haftaki kilon iyi bence sevin ...:34:
Ablaların sultanııııııı :16: :16: çok özledim seni yaaaawwwww :30:

sağol ablacım geçmedi valla sekiz tane ilaç kullanıyoruz yavruma yine hasta yine hasta deliricem yakında vallaaaa :14: :14: :14:

evet ablacım eşim bu hafta gündüzcü idi lakin biz ikimizde artı çıkmayalım aynı kalalım yeter derken (yılbaşı gecesi malum kaçamaklı idi :1: )
ikimizde vermişiz ve çok şaşırdık :1: :1:

valla sanırım çözdük abla çözdükte hala kocama anlatamadığım bazı şeyler var
mesela diyorki her öğünde neden salata ve süt ürünü bunu bana anlaşılır dilde müsait olduğunda yazarsan sevinirim
daha saçma sorularıda varda saçma olduğu için ya<zmıyorum buraya :1:

bebeler üstüne titredikçe hasta oluyorlar kıslar bunu böyle bilin ...:37:.

sorular çok koly safişim . önümüzdeki hafta sınavdada böyle sorlular çikar inşallah ....:9:

her ögünde salata ve yogur ne işe yarar..?.
yedigimiz ögündeki yagların emilmesivede gl endeksin düşmesi için iki silahdır bunlar ..
süt ürünlerinde bolca kalsuyum vardır ve bu yaglarım bagırsakta emilmesini engeller ...
bu konuyla ilgili bir iki senevvel bi belgesel izlemiztim çok ilginç ti ve zaman ve imkan hazırlanarak yapılmış bir deney vardı orda .1 adamın aylarca dışkısından yag ayrıştırıyorlardı .bi dönem hit süt üeünü yemiyorsu yemeklerinde ... 2 dönem her ögünde aynı şeyleri yedigi halde yanında mutlaka bir yagsız süt ürünü tüketiyordu .
sonuç okdar barizdiki adamın 2 dönemde dışkısından ayrılan yarların mikteri inanılmadı .
süt ürünü yedigi zamanki yag atolımı nerdeyse 3 katıydı . yani bagırsaklarda yag emilmiyor süt ürünlerinin içindeki kalsuyum sayesinde ...

aynı durum lif içinde geçerli hatta daha başka nice yaraları var bu lislerin ... en iyi lif kaynagı ne sebze . baklagil ...aynı şeyi buda yapıyor gl endeksi dşürüyor yagları depo ettirmiyor ayrıca yag emilimine kısıtlıyor ....

baya uzun bir açıklama oldu sanırım zamanım olmamasına ragmen soru soruldumu cevap verip bilgilemdirmeden edemiyorum huyum kurusun ...:9:..

benim oglanın arkadaşları gelecek plesteyşın oynayacaklarmış okuldan direk eve gelecekler bugün etütleride yok 2.5 da evde olurlart ..oyuzden ben kaçtım ...:16:.
bu hafta listeleri yapıcam inşallah ..:3:

Son düzenleme:
masumcum keten tohumu montiye aykırı değldir cnm.ama oda kesin bir çözüm değil...sen dediğimi yapmaya çalış cnm...her sabah aynı saatlerde git wc'ye otur..gelsin gelmesin kendini gelmişte gitmişsin gibi şartla..işe yarayacak bak cnm kısa bir süre sonra.bir hafta on gün belki boş boş oturup çıkarsın ama sonrasında rahatlar çıkarsın.gerçekten cnm bir dene .denemekten zarar gelmez..ama yapamayacağım zaten diye girme wc'e ..olacak diye git...kesin fayda göreceksin bak...denemekten bişey olmaz...:72: zafer senin olacak inan bana...:54:
:29:.........
bencede işe yara banu dene ne kaybedersin ....

zilim mucuks ...

ay ışıgım ne diyetle ne diyetsiz dimi..:26:.
neden 2 aşama yapmıyorsun kuzum en azından fazla kilo almassın ...:31:

:29:.........
bencede işe yara banu dene ne kaybedersin ....

zilim mucuks ...

ay ışıgım ne diyetle ne diyetsiz dimi..:26:.
neden 2 aşama yapmıyorsun kuzum en azından fazla kilo almassın ...:31:

offffffffff valla kisir bir döngu icindeyim tek bir sey biliyorum bu durumdan cokkkkkkkkkk mutsuzum.

bebeleri uyutup geldimmmm
aben abla ve zilim ev dilekleirniz için tşk ederimmm
inşş olur yeni ev hayalleri kurmaya başaldım bileee
geniş bir ev istiyorum 3 oda 2 banyo

aben ablam metroy biliyosun dimiii
oradaki bloklardan bakıyoruzzz site olsun istyoruzz bakalım kısmett
bu evden taşınırkende üzülcem amaa artık sıgamıyorum burayaaa

degişik bişiyler deneyim bend ebu haftaaa
beşibiryerde içeyim 1 haftaa

ben geri döndüm acilen temizlenmeye arınmaya ve montinin beni tekrar kanatlarının altına almasına ihtiyacım var :(

diyar hoşgeldin bacım detoks yap heman arınn tüm kötülüklerden ve diyete adepte ol

bebeleri uyutup geldimmmm
aben abla ve zilim ev dilekleirniz için tşk ederimmm
inşş olur yeni ev hayalleri kurmaya başaldım bileee
geniş bir ev istiyorum 3 oda 2 banyo

aben ablam metroy biliyosun dimiii
oradaki bloklardan bakıyoruzzz site olsun istyoruzz bakalım kısmett
bu evden taşınırkende üzülcem amaa artık sıgamıyorum burayaaa

masumcuğum inşallah yeni ev hayallerin gerçek olur canım .benimde tek hayalim yatak odasının içinde banyom olması ... Ebeveyn banyolu ve ilerde çocuğum olursa allah kısmet ederse çocuğumun odasının olmasını istiyorum . şuanki evim 2 oda bir salon tek banyo tuvalet ve ben kaynanamla oturuyorum . Ve bu durumda çocuğumun odası malsef olmuyor . Allah bana istediğim gibi bir ev nasip eder inşallah

naz cnm inş seninde istedigin gibi bir evin olur benimde 2 oda biri salonun içinde bu kötü bir durum
tek banyo ama mutfak çok geniş 2 kanepe tv varr

ama ben artık çocuklara oda yapcam 2.5 yaş az degil yani
o sebeple burayı satıp geniş bir eve çıkmak

k.valdenle mi oturuyosun valla allah yardımcın olsun minicik bir ev ve k.valde:(

naz cnm inş seninde istedigin gibi bir evin olur benimde 2 oda biri salonun içinde bu kötü bir durum
tek banyo ama mutfak çok geniş 2 kanepe tv varr

ama ben artık çocuklara oda yapcam 2.5 yaş az degil yani
o sebeple burayı satıp geniş bir eve çıkmak

k.valdenle mi oturuyosun valla allah yardımcın olsun minicik bir ev ve k.valde:(

amin canım inşallah allahtan önce sağlık ve sıhhat diliyorum sonrasında benim için hayırlı olacaksa ayrı bir eve oda olması büyük ve 2 banyosu olan bir diliyorum. çocuk olunca 2 oda gerçekten az geliyor. Allah gönlüne göre bir ev nasip etsin inşallah canım

ben yine döndüm aslında hiç kopmadım gibi takipteyim sizi
ama kilo veremiyorum yaaa offfff
haftasonunu hem istiyorum tatil için
ama yemek düzenim de bozuluyor:((

dersim bitti ben geldiiiiim...

önce yalnızım'cım canım benim şu diyet işine bi tam giremedin canımıniçi yaw.toparla kendini...yoksam gene gider binerim kıbrıs uçağına,kendim patlatırım uçağı.bu sefer ana haberde görürsünüz kopan 120 cm'lik bacaklarımı tarla orasında kopuk kopuk :60::60: (töbe töbe ,aman allah korusun)

sonraaa...(diyar sıra sende şinmdi sıkı dur bacım):60::60:
bacım nerelerdesin sen yahu?karabatak gibisin,bi varsın bi yok??ne iş anlayalım yaniiii....???:51:
yapış 4 elle montine bakalım...yeter bu kadar teneffüs..ders zili çaldı..hadi montiye devam canım....

naz'cım...taze gelinimiz,topiğimizin çıtır gelini.....allah kolaylık versin kayınvalide işi zor iştir..bende yok kayınvalide ammmaaa uzun bir süre vardı 2 yıldır yok...birlikte hiç oturmadık,hatta uzaktıkta...ama uzaktan bile olsa tatsız edecekse yeter yani illa yakın olmasına gerek yok...netleşen bir tatsızlık yaşamadık ama küçük olan ben olduğum ve her denilenileni yuttuğum içindi..eşimde herşeyin farkındaydı ama anası sonuçta ne diyecektiki...ben kardeşinden yaşadığımı anasından bile yaşamamıştım orası ayrı dava tabii:63: ev büyükte olsa aynı evde ııı ıııh...olmuyor ev ev ütüne..kayınpeder yok sanırım.o yüzden kayınvalide senin üstüne kaldı galiba anladığım kadarıyle...başka çocuğu yokmu kadının...?iyiki çalışıyorsun birde tüm gün evde olsan hiç çekemessin..
çocuk olunca en az 4 oda şart oluyor .önceki evimizde 4 oda varken bile sığamıyorduk,şimdi rahatladık şükür...

masumcum şimdi senin kafanda neler kaynıyordur kimbilir?çok zor işler ev işleri..bi an önce netlik kazansada rahatlasan...ama burdan uzak kalacaksın bir dönem ev taşırken ve net bağlanana kadar..össsliycez seni kuzumm.....:38:

dersim bitti ben geldiiiiim...

önce yalnızım'cım canım benim şu diyet işine bi tam giremedin canımıniçi yaw.toparla kendini...yoksam gene gider binerim kıbrıs uçağına,kendim patlatırım uçağı.bu sefer ana haberde görürsünüz kopan 120 cm'lik bacaklarımı tarla orasında kopuk kopuk :60::60: (töbe töbe ,aman allah korusun)

sonraaa...(diyar sıra sende şinmdi sıkı dur bacım):60::60:
Bacım nerelerdesin sen yahu?karabatak gibisin,bi varsın bi yok??ne iş anlayalım yaniiii....???:51:
Yapış 4 elle montine bakalım...yeter bu kadar teneffüs..ders zili çaldı..hadi montiye devam canım....

Naz'cım...taze gelinimiz,topiğimizin çıtır gelini.....allah kolaylık versin kayınvalide işi zor iştir..bende yok kayınvalide ammmaaa uzun bir süre vardı 2 yıldır yok...birlikte hiç oturmadık,hatta uzaktıkta...ama uzaktan bile olsa tatsız edecekse yeter yani illa yakın olmasına gerek yok...netleşen bir tatsızlık yaşamadık ama küçük olan ben olduğum ve her denilenileni yuttuğum içindi..eşimde herşeyin farkındaydı ama anası sonuçta ne diyecektiki...ben kardeşinden yaşadığımı anasından bile yaşamamıştım orası ayrı dava tabii:63: Ev büyükte olsa aynı evde ııı ıııh...olmuyor ev ev ütüne..kayınpeder yok sanırım.o yüzden kayınvalide senin üstüne kaldı galiba anladığım kadarıyle...başka çocuğu yokmu kadının...?iyiki çalışıyorsun birde tüm gün evde olsan hiç çekemessin..
çocuk olunca en az 4 oda şart oluyor .önceki evimizde 4 oda varken bile sığamıyorduk,şimdi rahatladık şükür...

Masumcum şimdi senin kafanda neler kaynıyordur kimbilir?çok zor işler ev işleri..bi an önce netlik kazansada rahatlasan...ama burdan uzak kalacaksın bir dönem ev taşırken ve net bağlanana kadar..össsliycez seni kuzumm.....:38:

haklısın ziliciğim ev ev üstüne olmuyor bunu çok iyi anlayanlardanım . Bide gelen giden yatıya kalan çok olunca hiç olmuyor . Eşim 3 kardeş 1 ablası birde abisi var ikiside evli diğer oğlu ankarada oturuyor diğer gelinleriyle araları iyi değil gelin zamanında bunları evlerinden kovmuş onun için oraya öyle gitmiyor . Kızı bize yakın oturuyor oda nerdeyse haftanın 3 günü bizde zaten .... Herkesle her zaman mesafemi koruyoruyorum ben kimseyle yüz göz olmadım şimdiye kadar . Eşimşimin başının etini yemekle yetiniyorum :9::9::14::14:

Back
X