güzincim
ben menüne baktım ama yazmayı unutmuşumm menün ii cnm
akşamıdaa ona göre ayarlarsan süperr olarrr
tesekkur ederim canim:81:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güzincim
ben menüne baktım ama yazmayı unutmuşumm menün ii cnm
akşamıdaa ona göre ayarlarsan süperr olarrr
diyoşum cnm benim eski bir monticiden akşam yemeğinde YUMURTALI ıspanağın yanında kuru fasulye'nin yenmeyeceğini unutmanı beklemezdim bacım.yumurtayla sabah nasıl ekmek yemiyorsak kuruyuda yememeliydin cancağızım.ama senide alışma devresinde sayarsak affedilebilir dimi şekerim...
bu sabah ekmek yemeseydin bari simit kaçamağı yapacaksan...ama sabah geçti artık yediysen yedin yani....ama pazartesi tüm motivasyonunu toplamış olarak buraya bekliyoruz seni...
masum sakın keke böreğe çöreğe aldanma canım...sporada başla hadi..o zaman dahada motive olursun..pazartesi sabahtan aç tv8'i (10:30'da) bir kere yap bi daha bırakamassın valla bak...
diyette yorulmuş olan arkadaşlar; pazartesi gününü kendinize milat ilan edin ve bir kez daha start verin kendinize...toparlanıp kaldığınız yerden asılın diyetinize...![]()
güzincim kuru fasulye kh içeriyor ya cnm o sebepten proteinle yemiyoruzz
kuru fasulyenin yanında bol salata ve yogurt süper menü olur cnm
veya sebze yemegide olurr
yani ben bu durumda dunu mahfetmis oluyorumbi tuhaflik oldugunu sezmistim zaten
neyse duzeltiriz canimcim :78:
cnmm üzülme bizlerde yaptık o hatayı ilk alışma haftan diyelim
hatta ben geçenlerde unutum yemştimmm :)
bence sen başarılı olcaksın bu konuda inanıyorum ben sana![]()
diyoşum cnm benim eski bir monticiden akşam yemeğinde YUMURTALI ıspanağın yanında kuru fasulye'nin yenmeyeceğini unutmanı beklemezdim bacım.yumurtayla sabah nasıl ekmek yemiyorsak kuruyuda yememeliydin cancağızım.ama senide alışma devresinde sayarsak affedilebilir dimi şekerim...
bu sabah ekmek yemeseydin bari simit kaçamağı yapacaksan...ama sabah geçti artık yediysen yedin yani....ama pazartesi tüm motivasyonunu toplamış olarak buraya bekliyoruz seni...
masum sakın keke böreğe çöreğe aldanma canım...sporada başla hadi..o zaman dahada motive olursun..pazartesi sabahtan aç tv8'i (10:30'da) bir kere yap bi daha bırakamassın valla bak...
diyette yorulmuş olan arkadaşlar; pazartesi gününü kendinize milat ilan edin ve bir kez daha start verin kendinize...toparlanıp kaldığınız yerden asılın diyetinize...![]()
pardon güzinciğim,diyar diye aklımda kalmış ona şaşırdım bende ...senin alışma haftan olsun bu hafta masumun dediği gibi...
yumurta yada diğer proteinlerle karbonhidratı bir arada yemiyoruz.kuru fasulyenin yanında başka bir sebze yemeği yiyebilirdin.aklında kalması için şöyle söliiim cnm..ne yersen ye protein yada karbonhidrat hiç farketmez.yanında kurtarıcı olarak sebze yyebilirsin.sebze her iki gruplada serbest...salata ve süt ürünüde aynı şekilde tabii...
sen kaç kilo ile başladın diyete cnm?boyun ve kilonu bildirki haftalık çizelgene işlesin aebenim.
birde sanırım akşamları bir tek şeyle doymuyorsun yada doymayacağım kaygısı yaşıyorsun gibi geldi.mesela sadece kuru fasulye ile doymadınmı,yanında yumurtalı ıspanak yedin cnm? yada kuru fasulyeyi çok azmı yedin?
önceden ne kadar yiyiyordun porsiyonlarını?şimdi ne kadar yiyiyorsun?azaltmadan karnını doyurana kadar yersen tek çeşit yemekte yeter gibi geliyor bana ama sen kendi doyma kapasitene göre ayarla tabii cnm.
ama doymadan yemekten kalkma cnm.çünki daha sonrasında açlık krizleri yaşayıp daha geç saatlerde cıss şeyler yemekten korursun kendini karnını tam doyurarak...
* bu arada örnek verecek olursam kurufasulyeyle doymadıysan ben olsam yanına karnıbahar haşlar sarmısaklı yoğurt döker yerdim.yada brokoli(z.yağlı limonlu) böyle yapardım ...aklında bulunsun sebzeleri ister çiğ,ister pişmiş her türlü her şeyin yanında yiyebilirsin cnm...:13:
masumcum yenilme nefsine cnm.yesin kocişle çocukların poğaçayı keki....sen yaza salına salına nasıl gezeceğini düşün cnm...birde sporunu yap nolursun tatlışım.valla ben bir ayı geçti herhalde nasıl sıkılaştım anlatamam cnm.bu gün eşimle dışarı çıkacaktık,curcuna koptu
ben yeni aldığım tunik ve taytı giydim eşim gene cık cık yapmaya başladı.sırf pislik olsun diye hadi giyinde çıkalım dedi.giyindim cnm dedim suratı 5 karış oldu hem alttan alttan bakıyor hoşuna gidiyor hemde kıskançlıktan çıldırıyor ama belli etmemek için zor tutuyor kendini...yürüyecektik sözde..zoraki arabayla diye ikna etti..arabadan indik gezerkende önüne arkasına bakarken sağa sola çarpacaktı az daha
birde topuklu çizmelerimi giydim dize kadar adam çıldırdı.iki de bir hadi yoruldum eve gidelim dedi durdu..ben duymazdan gelip vitrinleri gösterip durdum
çok komiktik .....sende yaza bunların olacağını düşün ve sakın yeme o cısssları....tamammı kuşummm:13:
diyar ne yaptıki bu gün..simit mimit neler yedi acaba? elimde olsa hepinizin yanında olup yatana kadar kontrolüm altında tutacağım sizi..bu gün gezerken bile diyar simit yemese bari diye geçirdim içimden...anaaa kanıma işlediniz haa...yirim sizi beeeennn
![]()