mor kose almayi düşünüyorum toz derdi olur mu?

pamukkiz

gun dogmadan neler dogar
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2013
1.224
656
323
Merhabalar Evet hanimlar sorum bu mor kose alicam arkadaslarom cok toz oluyor diyolar kullanan var mi aranızda vazmi geceyim bu renkten ama cok istiyorummmmmmm

Merhabalar Evet hanimlar sorum bu mor kose alicam arkadaslarom cok toz oluyor diyolar kullanan var mi aranızda vazmi geceyim bu renkten ama cok istiyorummmmmmm

Koltuklarima cok severek mor ortu aldim en ufak tozu dahi gosterdi kaldirdim mecburen

Bende çok severim mor rengi. Gelin evime almayi çok istedim ama sırf bu sebepten dolayı vazgeçtim

köşe derken?
Bir de nasıl toz oluyor?

Mor korse diye okudum başlığı; nasıl becerdim bilmiyorım :D
Bence o kadar toz olmaz,siyah deri filan olsa neyse de mor yani...

Sent from my iPhone using Tapatalk

benim köşem mor. baya toz topluyor malesef. birde benim köşe takımı kadıfe kumaşlı ondan da olabilir. kadife kumaş tercih etme.

Açık renk tercih etme bence... Benim koltuklarım gri çok memlunum evlenırken krem almıştım çok kullanışsızdı yüzünü kaplattırmak zorunda kaldım
Su acıdanda düşünmek lazım cocuk olunca koyu renk koltuk daha rahat oluyor...

benim köşe takımım mor hemde en koyusundan mobilyalarımz evimize geleli 1ayı geçti üzeri örtülü olmamasına rağmen toz falan olmadı mor rengi kullanan arkadaşımda toz sıkıntısından bahsetmedi canım düğünün ne zaman benmkinden sonraysa kullanmaya başladığımda yazarım sana..:37: :9::9:

döşeme kumaşına bağlı bence. benim ki morla cırtlak pembe arası bi renk felaket tozlanıyo. örtüsüz asla kullanmıyorum. misafir gelince kaldırıyorum

benimde mor.koyu mürdüm gibi bir ton. toz olmuyor. çok kullanışlı.

Son düzenleme:
mor korse ye bir de ben varım :1::1::1:

benim mor köşe takımım var, hem de oturma odasında hem de bebekli evde hiiiç te toz olmadı. kumaşından kaynaklanır daha çok toz göstermesi bence. ona göre bir kumaş seçin istediğiniz rengi alın, içinizde kalmasın.

sakııııııııın yapma o hatayı siyah ve mordan uzak dur bende var ikisindende oturası gelmiyor insanın tozdan bide öyle süpürüncede geçmiyor kolay kolay nemli bi bezle silmen lazım yani benden söylemesi

benimde mor köşe koltuğum var. evet dediğin gibi tozu belli ediyor ama ben onu çok seviyorum :16:

Bende moru cok istiyordum olmadi. kose gri, kirlentler mor. Ama o ufacik kirlentlerle bile ugrasmak zor geliyor. topluyor tozu.

renkle alakası yok. kumaşla ilgili. kadife kumaşlarda sıkıntı olabiliyor ;)

Back
X