Morale ihtiyacim var :( ikinci cocuk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de hep son model arabalar hayal ettim ,lüks evler yaz kış tatiller ama olmadi diye ağlayıp napicam moral verin demiyorum kimseye .
Allah akıl, fikir vicdan versin .Büyük kızınız da farkında ki o da erkek istiyor .

Sen sakamısın

nasil bir ruh hali icindesiniz acaba biz kıçımızı yirtalim evladimiz olsun diye cebimizdeki son kurusuna kadar cocuk olsun diye ugrasalim . Sizin boyle bir sansiniz varken (cocuk yapma yetisi gibi ) . Nedeenn erkek olmadi diye uzuluyorsunuz . Yyyaaazziiikkkk yaziiikkkk cok yazziiikkk . Allah baska dert vermesin .. erkek olsaydi bebeginiz eminim ki kayirirdiniz diger evladinizdan .. halinize sukredeceginize dediginiz seye bakin ..

Siz şimdi kendinize anne mi diyorsunuz? Cahillik bu, buna şükretmeyi bilmiyorsunuz. İnsanlar ne kadar dua ediyor evladım olsun diye haberiniz varmı? Teselliye ihtiyacı varmış... Daha da beter olun inşallah.

Bunlari kendine dert edene kadar cocugu olmayan aileleri düsün derim. Allah dagina göre kar yagdirir derler. Oturup bi sükür etmeyi denesen. Millet arar eline gecmez senin dediklerine bak bir de!!!!

Aslinda saçma cinsiyetçiligin, cahilliğin, cevre/elalem derdin insanı kendinden, hatta kendi evladindan ne kadar uzaklastirabileceginin en güzel örneği olmuş bu. O kadar duygusuz ki aslında, daha önce düşük yaşadığı halde tüm o sacmaliklar daha ağır basıyor. Ot gelip ot gitmemek lazım. Insallah tez vakit aklınızı başınıza alıp kendinizi geliştirmeye başlarsınız. Ha şöyle birşey de var: benim iki oğlum var elalem bana "Bir tane daha yap. Bu sefer kız olsun" diyor. Onlara mi kalmış açaba yorum yapmak?!

Yazık vallahi cokkkk yazık o kadar evlat acısı çeken varken siz cinsiyet için okdar üzülürken Allah sizin gibileri b... Versin kendinize gelin Allaha karşı gelmek bu acıyorum sabiye sizin gibi bir annesi olcak anne demeye dilim varmıyor ama bu

Bence bu yazını hemem sil böle saçma bişey mi olur yaa Sana söylenicek şey çok ta
....

Allah çocuğu olmayan herkese çifter çifter versin ..
Daha bide sadaka verir gibi en sonda bize dua mı ettin kız sen
sen bize dua etme ilk önce git kalbini temizle çok pis tüylerim diken diken oldu Ama Rabbim sana bu yazdıklarının Sillesini çok fena çarpar suratına

cahiliye döneminden mi geldin acaba ? 29 yaşında olup su tarz seyleri düşünebilecek kadar nasıl cahil kalmayı başarabildin?
bazı kadınlar çocuğumuz olsun diye kendilerini paralarken böylelerinin kalkıp erkek olsun,kız olsun diye cinsiyet belirlemeleri olmayınca isyan etmeleri lüks.
onu sana verenin zoruna gitmesin yoksa hasret kalırsın,pişman olursun da bulamazsın!
az fikirli olalım!

bence konu sahibi bu yazilanlari 2-3 kere falan oku idrak edene kadar bastan sonuna kadae oku .. oku ki ne kadar sacmaladigini .bazilarinin mumla aradığı sizin emeksiz sahip oldugunuz evlat nimetinin farkina varin ..

Yazdığın hiçbir cümlenin akılla bağdaşan bir tarafı yok, o kısmı geçiyorum zaten de;

Yapmayın Allah aşkına ya buraya her türlü insan üye ve bu yazdıklarınızı okuyor. Her biri birer melek olan engelli ve ya hastalıkla mücadele eden evlat anneleri okuyor bu yazdıklarınızı. Her gün onlarca konu açılıyor, çocuğumuz olmuyor diye ağlayan üyelerle dolu bu platform.

Siz ise gelmiş Allahın bize verdiği en kıymetli emanete “hediye” muamelesi yapıyorsunuz. İyi madem fişini atmadıysanız götürün iade edin, beğendiğinizi alın.

İki kız Harika bence ama siz takmışsınız erkeğe

Oglan olunca ne oluyor anlamadim
Sizi dunyaya direk mi dikiyor mesala bir 100 sene daha fazla yasarim diyemi oglan istiyorsunuz
Size ne faydasi olacak
Benim anneannem de oglanciydi kizlarinin elinde vefat etti oglu gelipte diriltmedi yani
Hersey Allahtan gelir Allaha gider
Oglan olsada sonumuz bir karis toprak kiz olsada ayni
Onemli olan arkandan kufur ettirmeden gitmen
Oglu olup anasini babasini doven cok evlat var
Ortam kotuyse cocuklarina sahip cikacaksin herzaman dua ederim oglanda olsa kizda olsa Rabbim evlatlarimi iyi insanlarla karsilastirsin
Evlatlarimiz once Allaha sonra bize emanet

Valla yorum yapmak bile istemedim ne demek ya 2 kızla ne yapıcam etraf kötü falan kızlara mukayet olunması korunması gereken varlıklar olarak bakmak nasıl bir bakış açısı yaa. Onlar kendilerini korumayı bilirler Allah aşkına yani yok erkek tutturmak falan hanımefendi çocuk istediğimiz cinsiyette olsun diye yapılmaz kardeş istersin bir çocuk daha istersin hem erkek çocuk size neden nasıl güç versin kız evladı bu kadar nasıl değersizleştiriyorsunuz sizde bir kadınken üstelik. Belki erkek olacaktı ama hayırsız olacaktı dışarıdan eve gelmeyecekti ne biliyorsunuz oğlum var ama kızım olmasını isterdim yani size yoldaş yardımcı olacaklar yazık bu devirde bu düşünceler hemde millet ne dermiş diye ne diyeyim o kadar evlat sahibi olmak isteyen varken

bir kızım var yeniden anne olmak istesem yine kız evlat isterim... erkek olupta ne olacak ki?????
herşeyden önce sağlıklı olsun tabiki ama kıza kız en güzel uyum...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…