Morale ihtiyacim var :( ikinci cocuk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben konu sahibine kızmıyorum çevre faktörü çok önemli gerçekten öyle şeyler konuşup insanı üzüyorlarki bence onlara kendini kanıtlamak gibi bir hırs oluşuyor. Benim oğlum oldu ama sülalede hiç kız bebek olmadığı için hep kız istediler erkek olunca resmen üzülmüşlerdi. Takıntılı insanlarla yaşamak zor ben anladım konu sahibini. Kaldıki her kadının içinde biraz cinsiyet seçimi oluyor doğunca elbet böyle düşünmeyecek saldırmaya gerek yok.

Cahiliye dönemi bitti sandık ama hep icimizdeler heryerde varlar . Bence doğar doğmaz toprağa gömün çünkü kız yani 2. Çok lazım değil ( ! ) Doğacak bebeginize çok üzüldüm , onun icin böyle düşünen bir annesi var yazık çok yazık

Bu kafayla lütfen ne kız ne de erkek yetiştir dicem de bi kere anne olmuşsun. Acayip sinirlendim sana ya umarım yakın zamanda olgunca düşünüp davranırsın aşırı sünepe düşünce tarzın.

Ha bu arada bir kızı olanın bir de erkek istemesi çoook normal, aksi de normal elbette. Ama yok kız dedi üzüldüm hayalimdeki maviler gittibilmem ne. Bir de kız çocuğunu yetiştirmek diye uyduruk bir kılıf kullanmışsın. Hayalindeki maviyi al da git insanları sinir etme ya.

Bacim yapmayın şunu allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, allah askina o erkek olsa büyüyüp sizi koruyacak nasil mantiktasaniz asirete mi bağlısınız koruma filan. Rabbim hayrli evlat versin

bakınız..
ben yeni evlenmişim..
evlendikten 3 ay sonra oğluma hamile kaldim.. o sirada 7 aylık hamileydim..
ve çamaşirlari yıkamişim asmişim..
eşime dedim ki
ben bu çocuğu istemedim sen istedin bi sene dursaydim vs gibi konuştum..
hemde ne büyük konuşmaydi...
o konuşmadan sonra evladimi kaybettim..
rabbim kınadığı gibi sinar.. sinadığı gibi yaşarsin...
o evlat acisindan kahroldum...
o duyguyu tattım...
böle düşünmek Rabbimin zoruna gitmiştir.. tövbe et..
Allah çok büyük verir alir. yaşatmak Allaha mahsustur..
ondan sonra hiç isyan etmedim.. 10 ay sonra kızıma hamileyim.. çok şükür elhamdullah 3 yaşında..
lütfen bu evlat.. candir o..
böle düşünmenize çok üzüldüm...

morale ihtiyacım var.. bebek istiyoruz olmuyor. Kız erkek Rabbim ne verirse çok sevmeye ve sevinmeye hazırım. Hayalimde her renk var. Yurtdışında yaşıyorum ve burada kız da olsa erkek de olsa yetiştirmek tr de yetiştirmekten daha kolay. Ve erkek çocuğa ihtiyac hissetmeyecek kadar güvenli bir hayat var burda çünkü adalet de güvenlik de olması gerektiği gibi işliyor. Son olarak etrafın lafıyla hareket etmeyecek ve eltime hasetlenip sahip olduklarında gözüm kalmayacak kadar karakterli bir insanım.

Bakın hamilesiniz sizi üzmek istemem ama bende iki kız annesiyim hemde dünya güzelleri. Hamileliklerim çok zor geçer bir akrabam Allah'a dua et erkek olsun bir daha yapmazsın dedi aslında ben bir kız daha istiyordum çaresiz bir anda"Allah'ım gönlümden geçeni biliyorsun ama erkek olsun son olsun"deyiverdim. O an çok pişman oldum hala daha düşününce pişman oluyorum. Şu an harika iki tane kızım var. Bir de örnek vermek istiyorum ben jinekolog sekreterliği yaptım. Bir hastamız kızından sonra uzun sene çocuk sahibi olamamış tekrar hamile kalıyor ve erkek çok istiyor. Bu kadının bir oğlu oldu evet ama kalbi delik, pipisi var yok arası dedi doktor. Yani isterken hayırlısını ve sağlıklısını isteyelim, Rabbim in razı gördüğüne hamdedelim. Beni şuan anlamak istemezsiniz ancak kızınız doğup, bağrınıza basınca anlarsınız. Sevgiler

Karaktersiz insan çevrenin gazına gelir ve duyduklarını önemser. Onlara kendini kanıtlamaya çalışır.. hele ki cinsiyet seçebildiğimiz bir şey değilken nasıl kanıtlayacaksan Allahın verdiği durumla. Sağlam kişilikli insanların böyle dertleri yok.

çok şey yazmak isterdim aslında ama hamilesiniz sizden çok çocuğu düşünüyorum üzülürseniz oda strese girer..

evlat evlattır kızı erkeği mi var ?
he erkek olsa pipilim oluyor diye gerine gerine gezecektiniz şimdi malesef ki kız...
şu zihtiyetin tahminen sonu ne zaman gelir acep ?..
nankörlük etmeyin allah verdiği gibi almasını da bilir diyeceğim ama çokta umrunuzda değil sanırım kız olduğu için..
etrafınızdaki insanları değiştirin demek isterdim ama önce kendinizi değiştirmeniz lazım.

bilemezsiniz 2. kızınız size hayırlı evlat olur da ileride bu fikirlerinizden utanırsınız..
(en yumuşatılmış bu kadar yazabildim.)

not:bunları 1 kızını kaybetmiş 1 erkek evladı olan anne olarak yazıyorum..

yani sen şimdi bebişi olmayanlara mutlu değilim derken havamı atıyon bacım Git abdest al Tövbe et Allah nasıl isterse öyle olur git birazda menkıbe dinle rivayetleri aç oku 8tanemiydi 9tanemiydi bi adamın kız çocugu olunca aynı senin gibi isyan etmiş muazzam bir rüya görmüş o kız çocuklarının sayesinde cennetin kapısı açılmış aç oku Singirlendim şimdi beni banlatacan bacı

Son düzenleme:
Bu kıt zihniyetinizle lütfen çocuk yetiştirmeyin.
Kalbim yüreğim acıdı bebeğinizi düşününcee. Her şeyi hissediyor özellikle de sevilmediğini istenmediğini. O bebeğin ne günahı var benimseyemeyeceğiniz. Veren Rabbim bir anda alırda buna dayanabilir misiniz? Allahım kimseye göstermesin.

Böyle saçma sapan düşüncelere takılmayın oğlunuz olup alkolik esrarkeş birisi olup sabah akşam dövseydi daha mı mutlu olurdunuz acaba sizin hayır gördüklerinizde şer, şer gördüklerinizde hayır vardır. Benim ilk çocuğum kız ikincide eşim kız olur inşaallah diye çok söyledi cilveleri nazları sevdirmeleri falan ne kadar güzel ama ikinci erkek oldu allaha şükür sağlıklı sıhhatli en önemlisi sağlıklı sohhatli ve hayırlı evlat hayırlı insan olması. Annesini doğrayan erkek evlatlar var illede erkek diye tutturur sağlıklı sıhhatli bebeğiniz kız olduğu için ağlarsanız sonra daha baika şeylere de ağlarsınız allah akıl fikir versin kızımda oğlumda var ikisinin de en ufak tırnak ucu kadar bile sevgi farkı yok rabbim hayırlı evlat hayırlı insan olmalarını nasip etsin. İki gün sonra bebeğinde şu sıkıntı olabilir bu sıkıntı olabilir diye birşey söylerse o zaman da ona ağlarsınız vicdan azabı çekerek elinizdekinin kıymetini bilin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…