- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
- Konu Sahibi alonedark18
-
Aldirip kurtulacagi bebek,yani evlat. Kanser değil,ben değil aldırıp kurtulacak. Biraz dikkatli konuşun Allah aşkına. Ben korkuyorum siz böyle yazarken siz nasil korkuyorsunuz anlamadım. Gerçi inancınızı bilmeden yazdım .
Şaka mı bu? Evladın cinsiyetimi olur? Pipisi yok diye evladı benimsememek ne demek?! O elalem kendi doğurduğu erkekleri tepesine çıkarıp, her hakkı oğullarına verdiği için, o çok kıymetli pipililer milletin kızının canını yakıyor, tecavüz ediyor hanımefendi! Biraz hayırlı evlat isteyin!! Gerçekten böyle düşünen bir kadın, bir anne olduğuna inanamıyorum. “Oğlum bize güç verir” kadar saçma sapan bir düşünce asla duymadım. Ayrıca erkek “tutturunca” ne olacak madalyamı takacaklar. Ne kadar iğrenç bir düşünce!!
Kişinin sayfasına gidip ya da isminin üstüne gidip Gözardı Et i tıklayın.Benim arkadaşım 3 kez düşük yaptı. Çocuğu olsun diye yaptırmadığı iğne içmediği ilaç kalmadı. Her düşük yaptığında ağlamaktan hastaneyi yıktılar. Senin derdin ise sadece oğlan olsun. Ne şükür var, ne Allah in emanetine sahip çıkma derdin var. Okudukça midem bulanıyor. Bu nasıl engelleniyor konu yada yorumlar bilen varsa söylerse sevinirim
Hamilelik psikolojisi farklı neler yaşıyor bilemeyiz ben hep oğlum olsun istediğim için söylenenler üzmedi beni bazı insanların birşeylerin farkına varabilmesi için bir süreçten geçmesi gerekir merak etmeyin doğunca sokağa atmayacak anneliğine insanlığına hakaret etmeye gerek yokKaraktersiz insan çevrenin gazına gelir ve duyduklarını önemser. Onlara kendini kanıtlamaya çalışır.. hele ki cinsiyet seçebildiğimiz bir şey değilken nasıl kanıtlayacaksan Allahın verdiği durumla. Sağlam kişilikli insanların böyle dertleri yok.
Saplandı.Moral verelim yani birde bu saçma düşüncenize, zihniyetinize, pes! Evlat hasreti çekenlerin kalbine ok gibi saplanmıştır bu konu. Karnınızda ki bebeğe çok üzüldüm sizin gibi düşünen bir annesi olacak.
Az ötede oyna kardeşim bu zihniyetle uğraşacak vaktim yok. Sokağa atmamak tek annelik zaten. Kız erkek mavi renk heves eltimle si.ik yarıştırıyorum kafasının tek yapabildiği annelik sokağa atmamak diye avunup oturalım.Hamilelik psikolojisi farklı neler yaşıyor bilemeyiz ben hep oğlum olsun istediğim için söylenenler üzmedi beni bazı insanların birşeylerin farkına varabilmesi için bir süreçten geçmesi gerekir merak etmeyin doğunca sokağa atmayacak anneliğine insanlığına hakaret etmeye gerek yok
Zaten sizde sadece bu uslupla konuabiliyorsunuz cok donanımlısınız belli :) alıntılamayın sakınAz ötede oyna kardeşim bu zihniyetle uğraşacak vaktim yok. Sokağa atmamak tek annelik zaten. Kız erkek mavi renk heves eltimle si.ik yarıştırıyorum kafasının tek yapabildiği annelik sokağa atmamak diye avunup oturalım.
Konu sahibinin duygudurumunu çok iyi anlamışsınız.Hamilelik psikolojisi farklı neler yaşıyor bilemeyiz ben hep oğlum olsun istediğim için söylenenler üzmedi beni bazı insanların birşeylerin farkına varabilmesi için bir süreçten geçmesi gerekir merak etmeyin doğunca sokağa atmayacak anneliğine insanlığına hakaret etmeye gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?