Morale ihtiyacim var :( ikinci cocuk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Diyecek çok şey var ama maalesef ban yemek istemiyorum bunun icin sadece size diyecegim konu su iki kaybim var ve hala cocugum.olmuyor daha dun aldim tüp bebek tedavimde negatifle sonuçlandı gecirdigimiz ameliyatlsr mi igneler mi hormon ilaçları mi maddi manevi yaşadığımız zorluklar mi ne desem bilmiyorum ki anlatsam da anlayamazsiniz cunku siz erkek bebek derdine düşmüş iken benim gibiler sadece evlat derdine düşmüştür

mübarek herkül doğurmayı bekliyor heralde daha bebeklikten güç olacak onları koruyup kollayacak

mübarek herkül doğurmayı bekliyor heralde daha bebeklikten güç olacak onları koruyup kollayacak
valla sımdıkı kızlar yanı son 15 yılda dogan kızlara bakıyorum ozellıkle, taşı sıksa suyunu cıkarırlar, eskıden dısarı ısı erkege ev ısı kıza seklındeydı 60 yıl onceden bahsedıyorum oyuzden ıkısının yerı ayrıydı
sımdı erkek cocuk evde utu de yapar camda sıler merhametde gosterır kız cocuk evını aılesını de cekıp cevırır erkegı kızı kalmadı artık, erkeklerın yaptıgı bırcok ısı hatta yapması gereken bırcok ısı zaten kadınlar yapıyor

bana guc olsun kafası cok degısık geldı kendını koruyamayacak gucsuzlukte bırı cocugunu nasıl korusun anne dedıgın panter gıbı olur evladından koruma beklemez

aynen bende o mantığı anlayamadım zaten yoksa herkesin gönlünde bir kız bir erkek olsun veya ikiside erkek,ikiside kız olsun vardır yani ama bu kadar kızım olacak tekrar nasıl başa çıkarım oğlum olsa destek olurdu vs saçmalıkbu devirde kızda olsa erkekde olsa peşini bırakmamak lazım.kız,erkek işide kalmadı artık herkes her işi yapıyor dediğiniz gibi.

evet benim bir akrabam var.aileden yana olumsuz birşey duyunca nasıl yani ben koskoca erkek evlat verdim falan diyor tövbe yarabbim çekiyorum içinden.erkek evlat vermiş o çok yüce bir insan.

Ayyy baktım mesajlarına da belli zaten bu şahsın zihniyeti. Dekolteli kadınlara "erkekler baksın diye açıyorlar. Tecavüzcüleri izliyoruz sonra" diyen kokuşmuşlukta.
Mesaj yazan parmaklarıma acıdım.
başka bir üye de eski bir konusunu yazmış, çocuğun cinsiyeti nasıl değiştirilir diye araştırıyormuş.Allah akıl fikir versin moral değil.Neler neler söylemek geçiyor insanın içinden ama parmaklarıma yazık çok haklısınız.ne yiyip içiyolar böyle acaba.neyse..

Sizin erkek evladiniz olsaydi
Böyle zihniyetle yetişmis bir erkek gelip benim kızımla evlenecekti belki de
Düşüncesi bile korkunç..
Allah iyilerle karşılaştirsın yavrularamizi
Benim de iki kızım var elhamdülillah. Bazen ben de bunu düşünüyorum. Benim el bebek gül bebek yetiştirdiğim kızımı böyle zihniyetteki insanlardan uzak tut Rabbim diyorum. Mevzu evlilik değil. Canları sıkılıp birini öldüreyim, tekme atayım vurayım zihniyetindeki insanları kast ediyorum.

Bakın ben sağlıkçıyım inanınki çok beter durumlara şahit oluyorum yıllarca tüp bebek süreci geçirmiş kadınlarda bile bebeği kabullenemeyenler var bu çok küçük bir örnek. Yani çok isteyipte hamile kalanlar için bile %100 sevme garantisi yok. Emin olun geçici durumlar bunlar. Psikolojik durumlarda tek doğru kabul edip yargılamak doğru birşey değil.

samimi değilsiniz.zaten hala başınıza kim bilir ne gelmiş gibi yavaş yavaş aşıyorum modundasınız.çocuğun cinsiyetini değiştirmeyi (error verdim burda) ya da etek giyenin tecavüze davet edeceğini buralarda yazıyorsunuz.üstünüze çullanıınca ay hamileyim hormonlardan.yok bu kafayı yaşatan bir hormon falan.ayrıca w diye bir harfimiz yok alfabede.allah ıslah etsin inşallah, evde yetişen çocukcağıza üzüldüm.

Forumda okuyoruz ya böyle oğluna taparcasına bağlı kaynanaları (ki benim boşanma sebebim, boşanacağım) işte bu zihniyet.
Erkek olsa korurmuş da bilmem ne. Yarın evlense o çocuk, yapışacak zamk gibi oğluşum gitti diye.

Size katılıyorum ama bana göre mevzu bebeği kabullenmesi değil zihniyeti. Gebelikten önce de bu şekilde düşünüyor olması.

Benim sosyal hizmetler deneyeyimimde var yıllarca bekleyip sırf bebek yarık damak doğdu diye terkedilen bebekler var. Mükemmel hamilelik geçirenlere bebeği sevme garantisi veremezsiniz. Bu kadında kabulleniş sürecini atlatacak ve doğunca çok sevecek belki ihtimal aynı. Ne kadar yazsamda yanlış anlaşılıyorum. Konu sahibi inşallah kolay atlatırsınız süreci.

Şu yazıya o kadar üzüldüm ki. Hele bunu söyleyenin de kadın olması ne acı. Evlendik evleneli çocuk istiyoruz. Yaşımız var çünkü. Bir düşük ve bir dış gebelik yaşadım. Çektiğin sancılar, yaşadığım üzüntü, tam sevinmişken kaybetmek hep bu duyguları yaşıyorum. Her ay umutla bekleyip her seferinde hüsrana uğruyoruz. Eşim gördüğü her çocuğa iç çekerek bakıyor. Kaç tane dertdasim var aynı duyguyu paylaşan. Yazıktır günahtır hiç mi Allah korkunuz, hiç mi dilinizde şükür yok. Sizin sınavınız da Bu demek ki. Kalp kararırsa Allah şükretmeyi unuttururmuş. Hasretle, gözyaşıyla bekleyenlerin sınavı evlat hasreti. Böyle anne demeye layık olduğuna emin olmadığım birinim sınavı da isyan demek ki. Allaha dua ederken sipariş verir gibi dua etmek mi olur Allah aşkına. Bir an once iki rekat tövbe namazı kilin da rabbim o küçük sabiden buldurmasin size. Ya bir de konu açmış ya. Sen ıslah eyle yarabbi.

Size katılıyorum ama bana göre mevzu bebeği kabullenmesi değil zihniyeti. Gebelikten önce de bu şekilde düşünüyor olması.
Eski konularını okumadım bilmiyorum geçenlerde bir konu açıldı tanınan bir üyeydi kız istiyormuş erkek olur diye korkusundan yapamıyormuş o üyeyi kimse yargılamadı pohpohladı kk 8 senedir üyeyim bu ikiyüzlülük beni yoruyor bazen. Şu kadına hakaret Hatta beddua ederek kendi doğrularını diretenler daha mı masum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…