Morale ihtiyacim var :( ikinci cocuk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vallahi bende yetki olsa böyle kadınlara çocuğun çsini vermem rabbim işte isyankarada rızık veriyor otur ağla bol bol kendini yerlere at oğlan doguramadin

Alıntılayanlar

Zihniyet

Herkesin gönlünde bir aslan yatar,bunu yadırgamaz kimse. Bir oğlunuz olmasını istemek en doğal hakkınız.
Ama malumunuz üzere istemekle olmuyor. Takdir eden var.
Şimdi sizin şikayetiniz kime?
Elinizde olmayan şeyler için bu kadar kahretmeseniz mi acaba?
Siz karnınızdaki için bu düşüncedeyseniz çevrenizdeki cahillere nasıl cevap verirsiniz.
Veremezsiniz.

İki kızım, bir oğlum var.
Sağlıklarına duacıyım.
Kızlarıma gelince en iyi arkadaşlarımı büyüttüğümü düşünüyorum.

Allah isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin.

Konudan dolayı ağlıyordu. Kendini kötü anne görmüş ağlamış.
Bir çocuğunu kaybetmiş. Ondan dolayı üzülüp yazdım o yazıyı.
Ayrıca bazıları çok sert yazılar yazdı. Ama bakıyorum kimse bunlar kavgada bile söylenmez. Klavye delikanlılığı yapmayın demedi. Ben ve bir iki üye biraz üsluplu yazalım dedik diye bize veryansın ediliyor.
Neyse benim onay bağımlılığım yok. Kimse burada bana hak vermese de sorun değil..

Konu sahibine yüklenme miktarını görünce acıyıp yazmıştım yoksa konu sahibinin yanlış düşünceleri tabi ki var. Düşüncelerine hak vermiyorum ama çok üstüne gidildi. Ona şaşırdım..

7 yaşında bir kızım var.yurt dışında yaşıyorum..daha önce düşük yaptım hemen sonra suan..ikinciye hamileyim ve onunda kız olduğunu öğrendim bugün..ama hep hayalimdi bir kız Bir erkek çocuk sahibi olup ikisininde tatmak daha da düşünmemek..özellikle bu ikinci için çok dua ettim hamile kalmadan önce bile birde sağlıklı hayırlı oğlumuz olsun dedim..kızımda çok istedi ..minik erkek bebekler ona hep çok sevimli gelmişti ve banada üstelik eşimde heves ediyordu.eltim yeni doğum yaptı bir kızı vardı şimdi oğlu oldu nasıl tatli ...ve bu yabancı memlekette eşim vardiyali çalıştığından oğlum büyüdükçe bize güç olur diye düşünmüştüm..doktor kız deyince istemsizce üzüldüm..eve geldim daha bi içime kapandım ağlıyorum sürekli..onu benimseyemiyorum bir türlü..biliyorum çok yanlış ama insanın elinde olmuyor başına gelmeyen anlayamaz..bide çevre faktörü var..herkes sorup duruyodu cinsiyeti bu da erkek olur ins erkeği tutturursun ins bu sefer diye yorumlar..şimdi hepsine kız diyecegim..erkek demeyi çok isterdim..hep ileriyi düşünüyorum ben iki kızla ne yapicam..kız çocukları yetiştirmesi çok özel herkesten sakınmak gerek malum etraf kötü ..simdi ikinci kıza nasıl yeticem..ya çok tuhaf şeyler hissediyorum ve asla mutlu değilim..hayalimdeki mavi giysiler birden gitti ..şimdi ilk kızımın giysilerini yeniden hazirlaya acagim nasipse tabi...heves sıfır bende ..böyle hamilelikmi olur..Allah çocuğu olmayan herkese çifter çifter versin ..

Konu sahibi bunu yazmış

Icerik silmek yasak neden sidiniz konuyu.Uyelerin yorumlarıyla az cok anladim konunuzu.Bebegi kiz diye benimseyememek ne demektir. insan bunu dusunse bile dile getirmeye allahtan korkar.Rabbim size evlat bahsetmis analik babalik duygularini tattitmis siz neden cinsiyet ayrimi yapiorsunuz.
Pelosh01 konu icin tesekkurler.
Kizi erkegimi kaldi gunumuzde erkek cocuklara bile tecavuz ediyorlar bilmem farkindamisniz.Ne demek nasil yetistirecegim,iki kizla ne yapacagim?Benimde iki kizim var gayette mutlu mesut yaşıyoruz.Sizi mantiga davet ediyorum.

Sagol bacım
Boşuna bikaç saatte 29sayfa taşlanmamış

Allah akıl fikir versin o kızlarına muhtac etmesin ne diyim

Aminnn

Ben yorum bile yapmadım zaten Allah ıslah etsin dedim sadece gerek de yok zaten satirlarca yorum yapmaya bu düşünce yapısındaki bir insana.

Ciddi misiniz? Nerede yazmış ağladığını? Bi zahmet hissetsin hanımefendi bir erkek bebek istiyor kocası vardiyalı çalışıyor diye!! O çocuk 20lere kadar ona ne fayda verecek???? Pipisinden işin kılıcı mi çıkacak düşmanlarla savaşacak?

Ben yorum bile yapmadım zaten Allah ıslah etsin dedim sadece gerek de yok zaten satirlarca yorum yapmaya bu düşünce yapısındaki bir insana.
Size demedim zaten.
Siz gayet üsluplu yazmışsınız.
Konu sahibinin düşünceleri değişecektir.

Konu silinmis ama konu sahibi uzulmeyin. Sizin icin hayirlisi bu imis. Ben de dis gebelikten sonra ogluma hamile kalmistim. Neden bilmem sanirim bana arkadas olur diye kizim olmasini istemistim. Bir de babasindan cok cekmistim, dunyaya bir erkek de ben mi getiriyorum ya babasi gibi olursa diye korkmustum. Doktor erkek deyince biraz uzulmusum. Doktor sen erkek dusmani misin demisti. Degildim de kimseye de derdimi anlatamazdim ki. Neyse iyi ki oglum olmus. Rabbim onu bana bagislasin. Simdi bana o arkadas. Rabbim tum evlatlari annelerine babalarina bagislasin. Evladin kizi erkegi yok. Artik erkek ve kiz yetistirmek arasinda ayni zorluklar var. Evlatlarimizin ayaklarina taş degmesin. Sizin icin hayirlisi kiz imis. Ne guzel size bir arkadas daha geliyor. Uzulmeyin. Lutfen kiz oldu diye onu dışlamayin. Onun sizin sevginize ve ilginize ihtiyaci var. Bizim icin hayirlisini bir tek Rabbim bilir.

Yazmış bulabilirsiniz sayfalarda.
Ben konu sahibi değilim.
Cevap konu sahibinde bende değil..

Daha yorum istemiyorum boşuna yazmayın...hormonal olarak duygularımı kontorl edemedim biran .. ama şuan büyük oranda oturup düşündüm ve şükrediyorum artık..yorum yazmayın okumuyorum..ayrıca bebeğin cinsiyetini değiştirmek isteyen diye iftira atan arkadaş basin göğe ermiştir eminim insnlari fiseklemekle yaptığında iftira Allah ıslah eglesin ..hani bul bakalimoyle bir konu yadamsjim mivar...doktor erkek. Deyip kız diyenleroluyor yada tam tersi olduğunda neler hissettiniz diye sormusumdur..adı cinsiyet değiştirmeye kalkışan üye oldu...Allah ıslah etsin yalandan elestirenleri...herkes anlamak istediğini anlayıp burda hakaret boyutuna getirdi ..noldu birbirinizin gözünde en hakaratvari yorumu yaptı diye beğen butonu rekoru mu kırdıniz...Allah'a havale ediyorum ...bir iki insan evladı beni anlamış onlarada dua ettim...boşuna yazmayın artık okumuyorum..en azından fikirlerim düzeldi esimin desteğiyle...kimseninhakaretiyle değil ..nokta.

Tatlim ama sen de az cok tahmin edebilirsin neler yazilacagini
Bir de kendi adima konusursam türkiyede kiz cocugu olmanin, erkek evladin yaninda ikinci kalmanin durumunu iyi bilirim
Neden bu kadar tepki aldigini bir empati yaparak anlayabilirsin
Hepimiz kiz evladiydik, sen böyle yazinca ben bile gücendim
Ha ben de oglum da olsun kizim da olsun isterdim tabii ki de, bu cok normal
ama istenmeyen bir kiz cocugu durumu beni ve bircok kisiyi de farkinda olmadan yaralamistir diye tahmin ediyorum
Biz yazdiklarini biliriz, senin ic dünyani degil
Kimsenin bile isteye seni incitecegini sanmiyorum, inanmak istemiyorum
Sen de en azindan beni anla diye yazdim, tabi okursun okumazsin, cevap vermezsin önemli degil
Ben bile incindim, cok hassas bir konu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…