- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
- Konu Sahibi alonedark18
-
Bu yorum konuya olan duygularıma tercüman oldu gerçekten.aklı olan buraya yani bdv lik konu açmaz zaten,yorumlar baştan sona aynı.hep aynı kelimeler.ama konu sahipleri bilmiyorlar garibim.darbe yiye yiye öğreniyorlarEski konularını okumadım bilmiyorum geçenlerde bir konu açıldı tanınan bir üyeydi kız istiyormuş erkek olur diye korkusundan yapamıyormuş o üyeyi kimse yargılamadı pohpohladı kk 8 senedir üyeyim bu ikiyüzlülük beni yoruyor bazen. Şu kadına hakaret Hatta beddua ederek kendi doğrularını diretenler daha mı masum?
Amin inşallahGülme krizine girdim yaaa. Sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün
Eski konularını okumadım bilmiyorum geçenlerde bir konu açıldı tanınan bir üyeydi kız istiyormuş erkek olur diye korkusundan yapamıyormuş o üyeyi kimse yargılamadı pohpohladı kk 8 senedir üyeyim bu ikiyüzlülük beni yoruyor bazen. Şu kadına hakaret Hatta beddua ederek kendi doğrularını diretenler daha mı masum?
Eski konularını ben de bilmiyorum. Bu konuda yazdığı şeyler anlık düşünceleri değil. Cümleleri çok rahatsız edici.Eski konularını okumadım bilmiyorum geçenlerde bir konu açıldı tanınan bir üyeydi kız istiyormuş erkek olur diye korkusundan yapamıyormuş o üyeyi kimse yargılamadı pohpohladı kk 8 senedir üyeyim bu ikiyüzlülük beni yoruyor bazen. Şu kadına hakaret Hatta beddua ederek kendi doğrularını diretenler daha mı masum?
Sevgili kk üyeleri;
Yorumlara baktım.
Bazıları çok ağır yazmış.
Yapmayın.
Konu sahibi hamile.
Allah korusun üzüntü ve stresten bebek etkilenmesin.
O bebeğin hakkına girmeyelim.
Üsluplara dikkat edelim lütfen..
Herkesin çocugu tabi ki kendine kiymetli ama ne bileyim yaa çok zormuş kız evladı yetistirmek sanki özenle yetiştirip büyüt karşına ya bir hödük çikarsa :/ erkek evlat için de gecerli gerçi.anne olmak hepten zorBenim de iki kızım var elhamdülillah. Bazen ben de bunu düşünüyorum. Benim el bebek gül bebek yetiştirdiğim kızımı böyle zihniyetteki insanlardan uzak tut Rabbim diyorum. Mevzu evlilik değil. Canları sıkılıp birini öldüreyim, tekme atayım vurayım zihniyetindeki insanları kast ediyorum.
bu zamanda cocuk yetıstırırken cınsıyet zorlugu mu kaldı kızı erkegı kalmadı hangı cınsıyet olursa olsun zor kımseye guven kalmadı cunku
konu sahıbı sız cocugunuz erkek olunca ağam paşam erkeksın elının kiri dıyecek bırıne benzıyorsunuz esınız gıdınce el kadar bebekten erkek gucu erkeklık bekledıgınıze gore ...bence bır uzmana gıdın sız psikolojık destek sart
bır kızım oldu bırde oglum olsun dıyebılırsınız bunda bırsey yokta ...vah ben sımdı ne yapacam eltımın hem kızı hem oglu var ne guzel dersenız ben ıkı kıza nasıl yetıcem yetısıcem dersenız sızden suphe ederım erkekle kızın arasındakı tek fark pipi ? kıza yetısemeyıp erkege nasıl yetıseceksınız onu anlamadım farkı ne , nasılsa erkek dıye sokaga mı salcaktınız el kadar bebegı anlamadım
Bakın ben sağlıkçıyım inanınki çok beter durumlara şahit oluyorum yıllarca tüp bebek süreci geçirmiş kadınlarda bile bebeği kabullenemeyenler var bu çok küçük bir örnek. Yani çok isteyipte hamile kalanlar için bile %100 sevme garantisi yok. Emin olun geçici durumlar bunlar. Psikolojik durumlarda tek doğru kabul edip yargılamak doğru birşey değil.
By ne iğrenç bir zihniyet burnumun direği sızladı o kadar nefret ettim yazdıklarinizdan ve. Üzüldüm...bende 4 Kız çocuğuyum ...annem bana hep ayrı bir kötü davranmıştır sebebinin erkek olmadığım için olduğunu düşünüyorum ..çünkü bende kız oldum diye çevre baskısı yemiş ve dedem yüzüme dahi bakmamış oysaki çocukluğumu bilenler porselen bebek gibiydin derler ...annemin bana karşı olan öfkesini çok sonra anladım daha 1 yıl oldu belki ..sizin dusuncelerinizden tiksiniyorum
Arkadaşlar ben hormonal olarak mı böyle oldum bilmiyorum..ama yorumlarınızdan sonra kendimi çok suçlu hissettim..şimdide oturdum karnimdaki kızım için hissettiklerime ağlıyorum.ve ondan özür diliyorum ..belki pek anlaşılır yazamadım kız düşmanı gibi olmuş yazım sanki ama benimki sadece ufak bı şokdu galiba malesef biseyi çok hayal etmenin ve gerçekleşmesinin sonucuydu bu hislerim..ama ben asla kız çocuğu karşıtı değilim olamamda .kız evladı tattım ve benim anneligimi herkes takdir eder..ben evladına kiyip kreşe büyük yanına bile bırakmayıp mesleğinden vazgeçen bir anneyim..hatta onu okadar sevdim ki tek olsun benim hayatımda istedim..şimdiki erkek olsun ikisinin yeri farklı olsun dedim sadece..karnimdaki yawrumun başımın ustunde yeri var...tamam hayalim gerçek olmadı bunu yavaş yavas aşiyorum ama hayırlısı buymuş..yorumlarınızdan sonra kendimi kötü bir anne olarak hissettim..hamileyken duygularımı çok yoğun yaşıyorum ..rabbim kızlarımla güzel bir ömür yaşatsın bana...
var canim ben o sekilde okudumİçerik silinmiş, alıntı yok mu?
Ara sayfalarda var ikinci üçüncü ya daİçerik silinmiş, alıntı yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?