- 22 Ocak 2019
- 2.921
- 1.694
- 63
- Konu Sahibi alonedark18
-
Kız olunca ikisinin yeri aynı mı olacak sanki? Muameleyi ve değeri cinsiyete göre mi veriyorsunuz? Kız olunca yeri ayrı erkek olunca ayrı mı? Hamileliğin arkasında sığınmayın, bu tamamen sizin geri kafalılığınız.Arkadaşlar ben hormonal olarak mı böyle oldum bilmiyorum..ama yorumlarınızdan sonra kendimi çok suçlu hissettim..şimdide oturdum karnimdaki kızım için hissettiklerime ağlıyorum.ve ondan özür diliyorum ..belki pek anlaşılır yazamadım kız düşmanı gibi olmuş yazım sanki ama benimki sadece ufak bı şokdu galiba malesef biseyi çok hayal etmenin ve gerçekleşmesinin sonucuydu bu hislerim..ama ben asla kız çocuğu karşıtı değilim olamamda .kız evladı tattım ve benim anneligimi herkes takdir eder..ben evladına kiyip kreşe büyük yanına bile bırakmayıp mesleğinden vazgeçen bir anneyim..hatta onu okadar sevdim ki tek olsun benim hayatımda istedim..şimdiki erkek olsun ikisinin yeri farklı olsun dedim sadece..karnimdaki yawrumun başımın ustunde yeri var...tamam hayalim gerçek olmadı bunu yavaş yavas aşiyorum ama hayırlısı buymuş..yorumlarınızdan sonra kendimi kötü bir anne olarak hissettim..hamileyken duygularımı çok yoğun yaşıyorum ..rabbim kızlarımla güzel bir ömür yaşatsın bana...
Ağlamayın lütfen..Arkadaşlar ben hormonal olarak mı böyle oldum bilmiyorum..ama yorumlarınızdan sonra kendimi çok suçlu hissettim..şimdide oturdum karnimdaki kızım için hissettiklerime ağlıyorum.ve ondan özür diliyorum ..belki pek anlaşılır yazamadım kız düşmanı gibi olmuş yazım sanki ama benimki sadece ufak bı şokdu galiba malesef biseyi çok hayal etmenin ve gerçekleşmesinin sonucuydu bu hislerim..ama ben asla kız çocuğu karşıtı değilim olamamda .kız evladı tattım ve benim anneligimi herkes takdir eder..ben evladına kiyip kreşe büyük yanına bile bırakmayıp mesleğinden vazgeçen bir anneyim..hatta onu okadar sevdim ki tek olsun benim hayatımda istedim..şimdiki erkek olsun ikisinin yeri farklı olsun dedim sadece..karnimdaki yawrumun başımın ustunde yeri var...tamam hayalim gerçek olmadı bunu yavaş yavas aşiyorum ama hayırlısı buymuş..yorumlarınızdan sonra kendimi kötü bir anne olarak hissettim..hamileyken duygularımı çok yoğun yaşıyorum ..rabbim kızlarımla güzel bir ömür yaşatsın bana...
Kendi anası düşünmüyor böyle, dalga mı geçiyorsunuz bizimle? Zaten böylelerine erkek evlat nasip etmesin Allah, onlar büyüyüp kızlarımızın başına bela oluyorlar.Sevgili kk üyeleri;
Yorumlara baktım.
Bazıları çok ağır yazmış.
Yapmayın.
Konu sahibi hamile.
Allah korusun üzüntü ve stresten bebek etkilenmesin.
O bebeğin hakkına girmeyelim.
Üsluplara dikkat edelim lütfen..
Pardon düşüncelerimi yazmak ne zamandan beri dalga geçmek oldu???!Kendi anası düşünmüyor böyle, dalga mı geçiyorsunuz bizimle? Zaten böylelerine erkek evlat nasip etmesin Allah, onlar büyüyüp kızlarımızın başına bela oluyorlar.
Konu sahibi zaten fazlasiyla üzülüp agliyormuş kızı olacağı için,biraz da yorumlara ağlasın.Sevgili kk üyeleri;
Yorumlara baktım.
Bazıları çok ağır yazmış.
Yapmayın.
Konu sahibi hamile.
Allah korusun üzüntü ve stresten bebek etkilenmesin.
O bebeğin hakkına girmeyelim.
Üsluplara dikkat edelim lütfen..
Bu arada erkek bebek tutturmak ne demek oyun mu bu?
Aminnn.Denilecek çok şey var ama hamile olduğu için derinlere girmek istemedim. :/ay ne güldüm Allah da sizi güldürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?