- 20 Haziran 2016
- 164
- 87
- 18
- 40
- Konu Sahibi zodyak2411
-
Görüşmemek biraz ağır bir daha olursa ki inşallah olmaz ama annesine söyleyin annesi takmasa o zaman görüşme bence de
Yapma etme dedi ama çokta ciddi bir uyarı göremedim ben. Sizce bu beni kötü bir anne yapar mı?Çocuğun annesinin tepkisini merak ettim ben ... Yani çocuklar oynarken bu tarz olaylar olabiliyor annesi kızına yaptığının yanlış olduğunu anlatıp olaya dahil olduysa sorun yok bence fakat umursamıyorsa görüşmeyin derim çocuğunuzdan kıymetli değiller sonuçta
Yapma etme dedi ama çokta ciddi bir uyarı göremedim ben. Sizce bu beni kötü bir anne yapar mı?
kizin annesi ne yapiyor peki bu aradaSlm hanımlar,
Bugün günümüz vardı. Komşumun 4 yaşında bir kızı var. Benim oğlum 2 yaşında.
Bu kız çok şımarık. Tek çocuk ve tüm ilgili üstünde. Oğlumla ilk karşılaşmalarında bir başka komşumdaydık. Annesi bu kızı bu komşumuza bırakmış. Anlık bir boşlukta oğluma bağırdı ben çocuğumun ağlama sesine yanlarına koştum. Annesi yanında olmayınca birşey diyemedim. Ama çok üzüldüm.
Bugün bendeydik. Evde 10 kişi var. Sürekli çocukların yanlarına gidip yoklamaya çalıştım. İki arada bir derede oğlumun ağlama sesine odaya koştum. Ne göreyim, çocuk yere kapaklanmış.
Diğer bir kız çocuğu bu kızın çocuğumu ittiğini söyledi. Evimde misafir oldukları için çocuğu sadece uyarabildim.
Kızım yapma böyle şeyler dedim ama canım çok yanıyor. Oğlumu koruyamadığımı ve kötü bir anne olduğumu hissediyorum.
Bu insanlarla bir daha görüşmeme kararı aldım.
Abartıyor muyum sizce?
Ay yapmayın lütfen mutlaka anne olarak insanın içi parçalanır ama dedigim annesi umursamaz biriyse bence de hiç görüşmeçok üzgünüm. Bildiğin hüngür hüngür ağlayasım var.
Asla yapmam ama evde çok kişi olunca kimsede ilgilenmeyince sık sık kontrol etmeme rağmen böyle oldu. O kadar üzgünüm ki şu anda2 yasinda ki bi cocugu baska cocuklarla ayni odaya koyarak yapmissiniz yanlisi.. O cocukta kucuk ne yapacagini bilemezsiniz. Kazayla da olabilirsi ayni durum.
Çocuğa tavır aldığımı nereden çıkardınız ki? Ben kendi çocuğum zarar görmesin diye bir araya gelmemeyi düşünüyorum.Evet abartıyorsun. Onlar daha çocuk. Eğer çocuğun vurma huyları varsa ikisine başka başka oyunlar kurdurursun, ilgilerini farklı yöne çekmeye çalışırsın,ikisini yanyana getirmemeye çalışırsın ya da annesini uyarırsın. Ama daha kendini bilmeyen 4 yaşında bir çocuğun davranışı için aileye ceza kesmezsin. Kaldı ki belki kazara oldu, bunu da bilemezsin. Hepimizin çocuğu var. Evde kuzu gibi olan çocuk bazen dışarda delirebiliyor, bazen tavır alıyor, bazen kimseyle oynamayıp kendi başına oynamayı seçiyor. Onlar daha kendini bulmaya çalışan yavrular. Küçücük çocuğa tavır almanı doğru bulmadım.
Bana hata yaptığında kızabilirsin falan dedi. Çocuğada yapma etme dedi ama çokta içten gelmedi. Özür falan da diletmedi.kizin annesi ne yapiyor peki bu arada
Bana hata yaptığında kızabilirsin falan dedi. Çocuğada yapma etme dedi ama çokta içten gelmedi. Özür falan da diletmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?