• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Moralim bozuldu

Şu cesaret olaylarını anlamıyorum ben valla.yani karşındaki kişinin organ mafyası ya da kadın ticareti yapma olasılığı nedir ? Eee zaten gözümüz de görüyor, aklıbaşında insanlarız. Seni eve diye bir mahzene götürüp ilaçla uyutup, organlarını çalacak ya da üstüne kapıyı kilitleyip, aylarca zorla fuhuş mu yaptıracak yani ? Hayatınca kaç kişi bu tarz şeylerle karşılaşır ? Konuşmamışsınız ama mesajlarla bile anlaşılıyor valla.tehlikeli biri mi değip mi ?.Haaa ilk buluşmada ben de asla arabaya binmem eve gitmem ama. Ilk buluşmadan sonra işin rengi belli oluyor zaten.kadın milleti olarak bazılarımız ne kadar abartılı şeyler hayal ediyor.
Yok yani türlü riskler var tabi.
Ama işte kar zarar dengesi yapmak gerekiyor. Zarara çok odaklanırsan da fanusta falan yaşamak gerekiyor zarar görmemek için.

Kız vallahi pandeminin deli gibi coştuğu dönemde herifin biri maskeli suratımdan etkilendi herhalde. Markette takip edip çıkınca da evli ya da nişanlı değilsem numaramı istedi. "Muhattap" -ki doğrusu muhataptır- olmayın istediğiniz kadar, bizim gerçeğimiz belli arkadaşlar. Varlığımız ve kadın olmamız yetiyor, bunu bir kabul edelim. Görüş alanlarına girmeniz an meselesi yani. Şimdi herifin birinin takip ettiği bir kadın olmaktansa, karşılıklı etkilenip ilk günden numara alıp görüşmeye başlayan kadın olmayı tercih ederim.
Katılmıyorum kadın olmamız falan yetmiyor.bu arada maske insanın güzelliğini, yakışıklılığını saklayacak kadar büyük bir etken değil.gözler var, genel hava var, fizik var.sırf burnun ağzın kapalı diye bunlar değişmez.bu bir ülke gerçeği değil.her ülkede olan ve olması gerkeen şeyler.kimse de öyle kadın olsun yeter falan demiyor.buralarda bir sürü arkadaş sevgili bulamıyorum kimse benimle ilgilenmiyor diye konu açıyor.20 yaşında benim de yüzüme bakan yoktu. 25 yaşından sonra güzelleştim ondan sonra başıma bu tarz şeyler gelmeye başladı.önceden erkekler sokak değiştiriyordu neredeyse.bu erkekleri hayvan yerine koyan, hangi kadın gelirse atlayacağını düşünen zihniyete çok uzağım.bu arada bir kadın neden güzel olduğunu düşünüp kendini iyi hissetmek yerine her kadına yapıyorlar, kadın olmak yeter tarzı kendi kendini baltalayan bir düşünce oturtur anlamak zor.ki doğru da değil.pakistanda değiliz abartmayın.

Şu an numara vermek dünyanın en güvenli şeyi. Adam zaten iki sohbet muhabbet belli etmiş kendini bak. Beğenmezsen engelle, taciz mi ediyor uyar olmadı şaak al görüntüyü savcılığa git. İki günlük herifle başbaşa gittiğin yerde kim vurduya gitmekten iyidir.
O da doğru valla Katip.
Numara vermek bizim nesle öcü gibi gösterildi yıllarca niyeyse. Sence niye?

İşim gereği bir çok insanda numaram var. Bazen hiç tanımadığım bir insan bile x firmasından arıyorum diye arayabiliyor ya da mailimin imza kısmında numaram var çnkü iş gereği de kendi numaramı kullanıyorum fazlasıyla. Ve en fazla engeller geçerim ne sorun olacak mantığı ile baktım olaya

Selam kızlar iyi bayramlar.
Akşam birşeyler içmek için kardeşim ile yazlık bir ilçe de bir mekanda bir şeyler içmek için oturuyorduk. Karşı masamda hoş bir adam vardı ara ara bakışıyorduk derken ben lavaboya kalktım ve kendisi de arkamdan gelmiş numaramı istedi bende hayatımda biri olmaması sebebiyle kendisini de beğendiğim için verdim. Ardından mesaj attı ismini falan söyledi tanıştık. yaştır şudur budur muhabbetine girmeden seni istiyorum yazdı. Anlamadım dedim sabah seninle uyanmak istiyorum yazmış. Bende kusura bakma benlik değil dedim. Ama nasıl moralim bozuldu anlatamam kızlar. Ben beğendim çocuğu diye numaramı verdim meğerse o tek gecelik birini arıyormuş
Fakat sizin öyle bir niyetiniz olmadığına göre engelleyin bitsin gitsin. Kendinizi üzecek birşey yok. Çünkü konuşmadan niyetini anlayamazsınız ama ilk anda konuşmak mantıklı zamanınızı çalmadı en azından

Adamın yaklaşım şeklinden niyeti belliymiş zaten ya

Sadece karşılıklı istekler uymamış karşılanmamış bence. Moral bozacak bir şey yok. Bu şekilde tanışıp gayet çok mutlu yaşayan insanlar da var. Sizinki olmamış ama olabilirdi de. üzülmeyin,yenisine sağlık.

Back
X