- Konu Sahibi siyahvemavi
Dikkatimi çekti benden 10 gün önde gözüküyorsunuz ,rabbim hayırlısıyla kucağımza almak nasip etsin inşallahSelamun aleykum deyip cat diye numaranizi nasi verdiniz ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dikkatimi çekti benden 10 gün önde gözüküyorsunuz ,rabbim hayırlısıyla kucağımza almak nasip etsin inşallahSelamun aleykum deyip cat diye numaranizi nasi verdiniz ya
Ne önerirsiniz mesela görüş alanlarına girmemek için ? Bomboş bir yorum.Yanlış anlamayın ama demek ki o izlenimi almış. Yani yumuşatamadım cümleyi ama siz çok mu istekli davrandınız acaba. Bu davranışını haklı kılmaz hanzoluk etmiş ama bundan sonra moralinizin bozulmaması adına daha dikkatli olabilirsiniz kendinizi sorgulayın boşverin o odunları. Onların görüş alanına girmemenizi tavsiye ederim
Nerede yazmış her gördüğüme diye ?Her gördüğünüze göz kırpar telefon verirseniz size emmioğlu muhabbeti yapacağınızı mi zannettiniz![]()
sizin bu dediğinizle gecenin o saatinde o kızın ne işi vardı ,etek giymeseydi diyenlerle aynı oluyor yalnız ... erkek asıldı diye kadının ne suçu var yahu erkek de adam olsaymış o zaman ?Yanlış anlamayın ama demek ki o izlenimi almış. Yani yumuşatamadım cümleyi ama siz çok mu istekli davrandınız acaba. Bu davranışını haklı kılmaz hanzoluk etmiş ama bundan sonra moralinizin bozulmaması adına daha dikkatli olabilirsiniz kendinizi sorgulayın boşverin o odunları. Onların görüş alanına girmemenizi tavsiye ederim
Tanımadığınız insan her gördüğünüz insandan biridir sadeceNerede yazmış her gördüğüme diye ?
Ben böyle tesettürlü muahafazakar biriyim bazen yorumları okuyunca diyorum ki acaba ben mi fazla rahatım insanlar ne abartıyorlar bazı şeyleri . Bana da gayet normal geldi okuyunca . Ne var numara vermekte onu da anlamadım. Üniversitede asistanlık yaparken hastaların randevularını kendi cebimden ayarlıyordum . O şehrin yarısında numaram vardır yani ne olcak . En kötü engelliyorsun bitti gitti .Tipik türk insanı yorumları gelmişyok çok mu istekli göründün?yok neden tanımadığın birine telefonu verdin?hangi çağda kaldınız siz hanımlar?artık heryerden tanışılıyor hertürlü ilişki yaşanıyor.kısacası sizin yaptığınızda anormal bir durumu yok sosyal medyadan tanıştığınız bir kişide olabilirdi kendisi.niyetini baştan söylemiş bundada bir sorun yok herkes ciddi ilişki yaşamak zorunda değil tek sorun bodoslama konuya girmiş daha tanımadan etmeden belki iki muhabbet etseniz zaten sizin öyle bir niyetiniz olmadığını anlayacaktı ama o da zaman kaybı olurdu engelleyin silin gitsin sorun yok moral bozacak durumda yok.
Ya günümüzde sanki herkes muhallebicide tanisiyormus gibi yorumlar gelmiş tuhaf.
Artık sosyal medyadan tanışıyor pek çok insan birbirini görmeden numara veren bile oluyor.
Ki pek çok ciddi ilişki de çıkıyor yani buralardan.
Konu sahibi sizde bir hata yok beklentiler uyusmamis sadece o kadar.
Aslında baştan tavrını belli etmesi de güzel olmuş vaktinizi calmamis böylece bu açıdan bakın.
Sonuna kadar katılıyorum, sonuçta adam hoşlanmış bir şeyler yaşamak istemiş tarzı odur belki. Nasıl ağırdan satsın ki vermiyorsa tamam der geçer . Bir sürü arkadaşım arkadaşlık uygulamalarindan, Instagram'da tanışıp ilsiki yaşadı evlendiYa günümüzde sanki herkes muhallebicide tanisiyormus gibi yorumlar gelmiş tuhaf.
Artık sosyal medyadan tanışıyor pek çok insan birbirini görmeden numara veren bile oluyor.
Ki pek çok ciddi ilişki de çıkıyor yani buralardan.
Konu sahibi sizde bir hata yok beklentiler uyusmamis sadece o kadar.
Aslında baştan tavrını belli etmesi de güzel olmuş vaktinizi calmamis böylece bu açıdan bakın.
Selam kızlar iyi bayramlar.
Akşam birşeyler içmek için kardeşim ile yazlık bir ilçe de bir mekanda bir şeyler içmek için oturuyorduk. Karşı masamda hoş bir adam vardı ara ara bakışıyorduk derken ben lavaboya kalktım ve kendisi de arkamdan gelmiş numaramı istedi bende hayatımda biri olmaması sebebiyle kendisini de beğendiğim için verdim. Ardından mesaj attı ismini falan söyledi tanıştık. yaştır şudur budur muhabbetine girmeden seni istiyorum yazdı. Anlamadım dedim sabah seninle uyanmak istiyorum yazmış. Bende kusura bakma benlik değil dedim. Ama nasıl moralim bozuldu anlatamam kızlar. Ben beğendim çocuğu diye numaramı verdim meğerse o tek gecelik birini arıyormuş
Sizin bu önerileriniz de...Çok orijinal şeyler buluyorsunuz da biraz absürtO an moralin bozulmasaydı tabi neden olmasın diyip devam ettirirdin iyi bi otelden oda ayarla ancak oraya gelirim ben derdin git geliyorum yoldayım az kaldı vs vs yarım saat kala da ya düşündüm de çıkıp gezmek daha cazip geldi şu an
Sen otelin tadını çıkar yazabilirdin![]()
Hshdksjd olay ortam ve kişiler normal mi de işte konuya göre şerbetSizin bu önerileriniz de...Çok orijinal şeyler buluyorsunuz da biraz absürt![]()
Mesela muhattap olmamalı, olmak zorunda değil dimi? Veya ilk gördüğü kişilere numarasını çat diye vermemeli. Oturup iki muhabbet etmeden kendi adına numara dahil bilgi paylaşılaşılması GÜVENLİ DEĞİL. bomboş ise neden cevap verdiniz kendi yorumunuzu yapıp geçinNe önerirsiniz mesela görüş alanlarına girmemek için ? Bomboş bir yorum.
Ha bu arada ben o tarz yerlerde biriyle tanışmayı güvenli bulmam. Benlik değil.