• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Moralim bozuldu

Selam kızlar iyi bayramlar.
Akşam birşeyler içmek için kardeşim ile yazlık bir ilçe de bir mekanda bir şeyler içmek için oturuyorduk. Karşı masamda hoş bir adam vardı ara ara bakışıyorduk derken ben lavaboya kalktım ve kendisi de arkamdan gelmiş numaramı istedi bende hayatımda biri olmaması sebebiyle kendisini de beğendiğim için verdim. Ardından mesaj attı ismini falan söyledi tanıştık. yaştır şudur budur muhabbetine girmeden seni istiyorum yazdı. Anlamadım dedim sabah seninle uyanmak istiyorum yazmış. Bende kusura bakma benlik değil dedim. Ama nasıl moralim bozuldu anlatamam kızlar. Ben beğendim çocuğu diye numaramı verdim meğerse o tek gecelik birini arıyormuş
pardon da ne bekliyordunuz ? göz göze gelip aşk mı başlayacak o içmeye gittiğiniz mekanda :D
engelleyin ve kapatın konuyu :D

+1
Ya hakikaten çok dar kalıpları olan bir toplumuz. Ne olmuş bir meyhanede tanışıldı ise? Lafın nereye gittiğini hesapladınız mı acaba? Muhallebici olsaydı mükemmel bir koca adayı mı olacaktı yani?
Sosyal medyadan da tanışabilirdi konu sahibi, oldukça yaygın artık zaten.
Ha şu olabilirdi, direkt numara vermeyebilirdi, güvenlik açısından diyorum. Sosyal medyadan ekleşip öyle devam edebilirlerdi. Ama gerçi ha sosyal medya ha numara.
Adamın ons beklentisi de ayıp değil tabi. Ama yöntemi patır kütür, iki sohbet etse sizin aynı frekansta olmadığınızı anlardı. Bir şeyi söylemenin bin türlü şekli var, gidip en beterini seçmiş.
Bu arada ben nasıl tanıştığımı anlatırsam linçlerden linç beğenirim. :KK53: Bir günde flört, üçüncü günde manitalığa geçiş diyeyim yani.
Selam verir vermez seks yapıp ilişkiye devam eden bir sürü insan var.sizinki ne ki ? Bu işlerin hiçbir kuralı, kıstası yok.insanlar bunu artık anlamalı.bu arada birşeyler içmek deniyor, üstüne bir açıklama geldi mi konu sahibinden ? Ben çay bahçesi, kafe olarak düşündüm.alkol içiyoruz falan dememiş ki 🤷‍♀️

Eee kadın zaten vaşbaşa kalınacak buluşma teklifini reddetmiş. Bu teklife üzülüyor zaten.normal oturalım konuşalım teklifi gelse kabul edecek zaten.ilk defa görmüş olmayacak artık.herkes akrabasıyla, iş, okul arkadaşıyla evlenmiyor sonuçta
Ben böyle bir kriter var demedim. Ama hiç taninmayan birine no verilmez....

Selam verir vermez seks yapıp ilişkiye devam eden bir sürü insan var.sizinki ne ki ? Bu işlerin hiçbir kuralı, kıstası yok.insanlar bunu artık anlamalı.
:) İşimin düştüğü biriydi, numarasını kötü emellerime alet ettim. Bahaneler uydurup yürüdüm adama. :KK53: O da gözüne kestirmiş beni zaten.
Hiç sohbet etmişliğimiz de yoktu, valla gözüm kararmış herhalde son sürat koştum adama. İyi cesaretti.

Cidden çok garip. Hele hâlâ böyle düşünen kadınların olması çok garip. Dümdüz duvar gibi de dursak saçma sapan tipler gelip bulabiliyor. Sonra kadın kuyruk sallamış oluyor. Sen bir şey yapmışsındır demek ne kötü.
İnsanlar cafede, otobüste, gezide, konserde tanışıyor. Nerede bulacağız eşlerimizi telepati kurup bekleyeceğiz galiba. Konu sahibi de gayet düzgün bir mekanda görmüş anladığım kadarıyla. Adamın alnında da yazmıyor neticede ben tek gecelik bir şey arıyorum diye. Biraz konuşuruz belki bir kahve içeriz gözüyle bakmıştır kız ve vermiştir numarasını.
Kız vallahi pandeminin deli gibi coştuğu dönemde herifin biri maskeli suratımdan etkilendi herhalde. Markette takip edip çıkınca da evli ya da nişanlı değilsem numaramı istedi. "Muhattap" -ki doğrusu muhataptır- olmayın istediğiniz kadar, bizim gerçeğimiz belli arkadaşlar. Varlığımız ve kadın olmamız yetiyor, bunu bir kabul edelim. Görüş alanlarına girmeniz an meselesi yani. Şimdi herifin birinin takip ettiği bir kadın olmaktansa, karşılıklı etkilenip ilk günden numara alıp görüşmeye başlayan kadın olmayı tercih ederim.

Herkes sosyal medyadan da tanışabilirlerdi ne olmuş yani demiş normalmiş gibi. Sosyal medyada bir sebep, vesile olur, ortak bir platform olur, arada arkadaşlar vs. olur tanışırsın, konuşma flörte evrilir bu ayrı ama dan diye mesaj atıp yürüyen ya da bir mekanda direkt telefon isteyen adam bu yolda kaşarlanmıştır. Sadece bir kadında değil, birçok kadında şansını deneyen bir barzodur. Dolayısıyla böyle adamlara selam vermek bile baştan hata.

Yorumlar şaka gibi her gördüğüne numara verirsen,niye numaranı verdin, kendini ağırdan satsaydın 😂😂görende numara değilde başka bişey verdi zannetck.Beğenmissnz vermişsiniz aşırı normal ne bilcektiniz niyetini .Ne güzel en başından söylemiş vakit kaybı olmamış sizin için.Hayal kırıklığına uğramakta da son derece haklısınz .Kabul etmemişsiniz bitmiş gitmiş .İnsanlar sosyal medyadan tanisyr evleniyor burada numara verme sorgulanyr 😏

Tanışmak istyrsa başka ne yapabilirdi mesela 😏
Bir kere wcye kadar gelip no isteyen adam baştan falso
Çok tanışmak isteyen erkek masaya gelir afedersiniz oturabilir miyim müsade varsa der oturur konuşulur burda mı yaşıyorsunuz vs vs havadan sudan şuranın kahvesi çok iyi bi ara içer miyiz der kız da olur der telefonlar öyle alınır
Direkt kıstırır gibi wcde no isteyen erkek bana kalitesiz geliyor. Kıza birşey demiyorum zaten pişman olmuş ki konu açmış. Yani biri metroda yanaşıp no istese sapık diye bağrılır ama kafe olunca normal nasıl karşılandı adam ayı gibi davranmışken hiç anlamadım

Ben böyle tesettürlü muahafazakar biriyim bazen yorumları okuyunca diyorum ki acaba ben mi fazla rahatım insanlar ne abartıyorlar bazı şeyleri . Bana da gayet normal geldi okuyunca . Ne var numara vermekte onu da anlamadım. Üniversitede asistanlık yaparken hastaların randevularını kendi cebimden ayarlıyordum . O şehrin yarısında numaram vardır yani ne olcak . En kötü engelliyorsun bitti gitti .

Konuya gelirsek moral bozmaktaki konu hayalkırıklığı herhalde . Çocuğu beğenince bir etkileşim olmuş ama beklentiler uymamış. İki güne unutursunuz. Yalnız adamın direkt konuya girmesi bence de pek hoş değil.
Bende iş gereği veriyorum numara sapıklık vs olursa engeller geçerim yani bir ortamda tanışmışlar olmamış abartacak bir durum yok.ev adresi falan değil bu.

Çok tanışmak isteyen erkek masaya gelir afedersiniz oturabilir miyim müsade varsa der oturur konuşulur burda mı yaşıyorsunuz vs vs havadan sudan şuranın kahvesi çok iyi bi ara içer miyiz der kız da olur der telefonlar öyle alınır
Direkt kıstırır gibi wcde no isteyen erkek bana kalitesiz geliyor. Kıza birşey demiyorum zaten pişman olmuş ki konu açmış. Yani biri metroda yanaşıp no istese sapık diye bağrılır ama kafe olunca normal nasıl karşılandı adam ayı gibi davranmışken hiç anlamadım
Yanında kardeşi vardı sanırım biri kesin vardı kızın yani gdp masaya direkt oturcak ki üstelik başka biri daha var konuşmaya baslyck bunu kim yapar ya belki herkesin içinde ters bir tepki alacağını düşündü

Bu arada zaten niyeti bozukmus fakat o niyette olmasaydı da sizin o dediğinizi yapmak çok cesaret ister kolay kolay yaplck bişey değil

Barda cafede tanışmak normal, numara da verilebilir.

Ama tanımadığımız bu kişinin normal bir iliski arayan bir insan olma ihtimali oldugu gibi, tek gecelik iliski arayan biri olma ihtimalini de göz ardi edemeyiz. Hatta sapık bile çıkabilir.

Ondan ayıldım, bayıldım şoklara girdim gibi triplere gerek yok bence. Cunku siz o ihtimali goze almışsınız.

Mesela Avrupa'da Amerika da vs iş çıkışı bara gitmek kültürü falan var , ama Türkiye de sanki arananlar gider, bar kotu bir yer gibi de bir algi var. Sen numaranı verince o da yeşil ışık çaktın sanmış herhalde. Burada onceki yorumlarda elestirilen üye onu demek istedi sanırım hareketlerine bak diyerek.

Kisaca boşver yoluna bak.
:KK69:

Bu arada zaten niyeti bozukmus fakat o niyette olmasaydı da sizin o dediğinizi yapmak çok cesaret ister kolay kolay yaplck bişey değil
Ama karşılıklı bakışma olduğu için ters tepki almazdı konu sahibi tarafından
Ben wcye arkamdan gelip no isteyen insandan daha çok tedirgin olurum
Müsade isteyip oturabilir miyim dese buyrun derim
Hemen no isteyen insan bana ters
Sosyal medyada bile haftalarca konuştuktan sonra nomu vermiştim ben eski sevgilime
Herkesin tepkisi farklı tabi

Hanımlar lütfen tartışmayın, herkesin düşüncesi farklı eh hepimizde kendi görüşümüze göre yorum yaptığımıza göre, bu gibi konularda tek doğru çıkmaz, herkesin görüşü kendi için doğrudur.

Kız vallahi pandeminin deli gibi coştuğu dönemde herifin biri maskeli suratımdan etkilendi herhalde. Markette takip edip çıkınca da evli ya da nişanlı değilsem numaramı istedi. "Muhattap" -ki doğrusu muhataptır- olmayın istediğiniz kadar, bizim gerçeğimiz belli arkadaşlar. Varlığımız ve kadın olmamız yetiyor, bunu bir kabul edelim. Görüş alanlarına girmeniz an meselesi yani. Şimdi herifin birinin takip ettiği bir kadın olmaktansa, karşılıklı etkilenip ilk günden numara alıp görüşmeye başlayan kadın olmayı tercih ederim.
Benim bir arkadaşım markette tanışmıştı sonra aynı mahallede komşu çıkmışlar falan. Biraz konuştular sonra başka sebeplerden bitmişti sanırım.
Mesele karşına normal niyetli birinin çıkması zannımca yoksa mekânlar değişebiliyor. Adam gayet normal kızı tanımak isteyen oturup sohbet etmek isteyen biri de çıkabilirdi nereden bilsin.

:) İşimin düştüğü biriydi, numarasını kötü emellerime alet ettim. Bahaneler uydurup yürüdüm adama. :KK53: O da gözüne kestirmiş beni zaten.
Hiç sohbet etmişliğimiz de yoktu, valla gözüm kararmış herhalde son sürat koştum adama. İyi cesaretti.
Şu cesaret olaylarını anlamıyorum ben valla.yani karşındaki kişinin organ mafyası ya da kadın ticareti yapma olasılığı nedir ? Eee zaten gözümüz de görüyor, aklıbaşında insanlarız. Seni eve diye bir mahzene götürüp ilaçla uyutup, organlarını çalacak ya da üstüne kapıyı kilitleyip, aylarca zorla fuhuş mu yaptıracak yani ? Hayatınca kaç kişi bu tarz şeylerle karşılaşır ? Konuşmamışsınız ama mesajlarla bile anlaşılıyor valla.tehlikeli biri mi değip mi ?.Haaa ilk buluşmada ben de asla arabaya binmem eve gitmem ama. Ilk buluşmadan sonra işin rengi belli oluyor zaten.kadın milleti olarak bazılarımız ne kadar abartılı şeyler hayal ediyor.

Şu an numara vermek dünyanın en güvenli şeyi. Adam zaten iki sohbet muhabbet belli etmiş kendini bak. Beğenmezsen engelle, taciz mi ediyor uyar olmadı şaak al görüntüyü savcılığa git. İki günlük herifle başbaşa gittiğin yerde kim vurduya gitmekten iyidir.

Back
X