Moralim çok bozuk ablam bile hamile bende tik yok

Stres te çok büyük etken unutmayın.

Benim olması imkansız daha 1 senelik evliyim tüp bebek denedim öyle acılı öyle korkunç geçtiki denemem bir daha deniyemem diyorum kısmette yok muş

Dönüş yaparsanız memnun olurum.Rabbim sizede nasip eder stresi bırakın dua edin vererek vermeyerek imtihan etme Rabbim diye dediğini yapın lütfen Allah yardım edecek İnşAllah
Çok teşekkürler ilginiz için yapmaya çalışacağım işallah amin ederim zaten ediyorum allahım herkese nasip etsin evlat sahibi olmayı ne kadar güzel yorum yapmışsınız çok teşekkürler tekrardan ilginiz ve alakanız için adetim gecikti biraz bi umut belki vardır diye yapmayayım şuan ama adet olunca mutlaka deneyecegimm

Ya onuda denedim bir ara ama tekrar deneyeyim bu arada daha adet olmadım olunca deneyeyim çokteşekkürler ilginiz için bu arada sizinde hamileliğiniz hayırlı olsun
ben tsk ederım rabbım herkese gönlüne göre versin bunu kesınlıkde dene cünkü doktora gıttık esımle bana olmaz dedı pove over kıstmisim büyük ihtilham dedı tedavı dedıler 4 doktora cıktım 4 de aynısınnı dedı soganın faydasını ben gordum.rabbım isteten herkese nasıp etsın

Çok teşekkürler deneyeceğim allah herkese nasip etsin ❤❤❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…