- 16 Şubat 2019
- 885
- 255
- 103
- Konu Sahibi beyaz kanatli melek
-
Çok teşekkürler deneyeceğim bir ara denemiştim ama 1 hafta sadece adet olunca deneyeyim olmazsaBak kesinlikle tavsiye ederim soğan kürünü denemediyseniz deneyin lütfen
Tamam ozaman soğan kürünü hemen başlayınBaktirdim evet doktora gitmiştim bişey yok dedi
Adet bitiminden iki gün sonra başlayın 15 gün sabah akşam aç karnına için şifa olsun İnşAllah Rabbim size de nasip etsin mucize gibi bu soğan kürüÇok teşekkürler deneyeceğim bir ara denemiştim ama 1 hafta sadece adet olunca deneyeyim olmazsa
Ama daha adet olmadım bu sıkıntı olur muTamam ozaman soğan kürünü hemen başlayın
Stres te çok büyük etken unutmayın.Ya şöyle ablamın 3 cocugu korunduğu halde olmuş galiba ablamın anlatımına göre korunurken hamile kalmış ve bunuda bile dile getirdi tabiki bende üzüldüm çünkü ailede şuan sadece benim çocuğum yok tabiki keyfini çıkartmak lazım ama 2 senedir bekliyoruz o yüzden artık eşimde istiyor ve ailede dalga geçiliyor bir çocuk doğurmayı bile beceremedin dedikleri için dile getirdim yoksa allah herkese nasip etsin....
cok teşekkürler amin işallah allah isteyen herkese versin ama adetim gecikti ama iste ne olur olmaz eğer olmazsam denerimAdet bitiminden iki gün sonra başlayın 15 gün sabah akşam aç karnına için şifa olsun İnşAllah Rabbim size de nasip etsin mucize gibi bu soğan kürü
Yok olmaz tabiki ama adet bitimi ikinci gün başlanırsa çok daha iyi olurAma daha adet olmadım bu sıkıntı olur mu
O zaman öyle yapayım bi adet olayımda halen olmadım bekliyorum çok teşekkürlerYok olmaz tabiki ama adet bitimi ikinci gün başlanırsa çok daha iyi olur
Dönüş yaparsanız memnun olurum.Rabbim sizede nasip eder stresi bırakın dua edin vererek vermeyerek imtihan etme Rabbim diye dediğini yapın lütfen Allah yardım edecek İnşAllahO zaman öyle yapayım bi adet olayımda halen olmadım bekliyorum çok teşekkürler
Çok teşekkürler ilginiz için yapmaya çalışacağım işallah amin ederim zaten ediyorum allahım herkese nasip etsin evlat sahibi olmayı ne kadar güzel yorum yapmışsınız çok teşekkürler tekrardan ilginiz ve alakanız için adetim gecikti biraz bi umut belki vardır diye yapmayayım şuan ama adet olunca mutlaka deneyecegimmDönüş yaparsanız memnun olurum.Rabbim sizede nasip eder stresi bırakın dua edin vererek vermeyerek imtihan etme Rabbim diye dediğini yapın lütfen Allah yardım edecek İnşAllah
Tabiki size dönüş yaparım çok teşekkürlerDönüş yaparsanız memnun olurum.Rabbim sizede nasip eder stresi bırakın dua edin vererek vermeyerek imtihan etme Rabbim diye dediğini yapın lütfen Allah yardım edecek İnşAllah
Neden korkunç geçti ki işallah olur ya sizin açınızdan üzüldüm umarım tadarsiniz anneliği...Benim olması imkansız daha 1 senelik evliyim tüp bebek denedim öyle acılı öyle korkunç geçtiki denemem bir daha deniyemem diyorum kısmette yok muş
İnşallah tabi kısmet yeni evliyken öğrendim durumumu 6 aylık evliyken yaptırdım catal iğne durumları beni çok strese soktuNeden korkunç geçti ki işallah olur ya sizin açınızdan üzüldüm umarım tadarsiniz anneliği...
Çatal iğne ne demekki ilk kez duydum umarım olur hiç üzülmeyin allah büyük ol dedikten sonra herşey olurİnşallah tabi kısmet yeni evliyken öğrendim durumumu 6 aylık evliyken yaptırdım catal iğne durumları beni çok strese soktu
Çatala çıkıp konturol yapılıyor muayne felan iğnede tüp bebdk tedavisinde ki iğnelerÇatal iğne ne demekki ilk kez duydum umarım olur hiç üzülmeyin allah büyük ol dedikten sonra herşey olur
ben tsk ederım rabbım herkese gönlüne göre versin bunu kesınlıkde dene cünkü doktora gıttık esımle bana olmaz dedı pove over kıstmisim büyük ihtilham dedı tedavı dedıler 4 doktora cıktım 4 de aynısınnı dedı soganın faydasını ben gordum.rabbım isteten herkese nasıp etsınYa onuda denedim bir ara ama tekrar deneyeyim bu arada daha adet olmadım olunca deneyeyim çokteşekkürler ilginiz için bu arada sizinde hamileliğiniz hayırlı olsun
Çok teşekkürler deneyeceğim allah herkese nasip etsin ❤❤❤❤❤ben tsk ederım rabbım herkese gönlüne göre versin bunu kesınlıkde dene cünkü doktora gıttık esımle bana olmaz dedı pove over kıstmisim büyük ihtilham dedı tedavı dedıler 4 doktora cıktım 4 de aynısınnı dedı soganın faydasını ben gordum.rabbım isteten herkese nasıp etsın
Inşallah olur allah yardımcınız olsunÇatala çıkıp konturol yapılıyor muayne felan iğnede tüp bebdk tedavisinde ki iğneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?