- 16 Şubat 2019
- 885
- 255
- 103
- Konu Sahibi beyaz kanatli melek
-
Terbiyesiz insan çok ya böyle insanlara çok sinir oluyorum işte insan kalp kırmak istemiyor bide yapıdan mı bilmiyorum mesela ben kimseyi kırmak istemem oturur kendi kendine yerim aslında kendimize yapıyoruz herşeyi allah bunları bildiği gibi yapsinamiiiin...
Henüz bebek düşünmediğim kaygısız günlerimden birinde, ayağım çatlamıştı, topal topal geziyordum. 3-4 haftadır birlikte çalıştığımız, yeni tanıştığımız iş arkadaşım masada karşıma oturdu, ilaç kullanıyor musun dedi, kullanıyorum tabi çatlamış ayak, bi ton ilacım var dedim. Kadın birden onu demiyorum kız, bebeğin olsun diye ilaç kullanıyor musun dedi. o an utanmazlığına kızdım tersledim. Ama düşünüyorum, şu zaman öyle bir şey sorsa tersledikten sonra epeyi bi ağlardım da... Allah akıl fikir versin, empati yapmak için yaşamak gerekmese keşke...
Çok teşekkürler verdiğiniz bilgi için deneyeceğim artık böyle şeylere inanmazdım önceden ama artık çocuk için ne yapılması gerekirse yapacağım sizinde bu arada hayırlı olsun hamileliğiniz sağlıcakla kucağınıza alırsınız işallahAdet düzensizliği için hayıt tohumunu ezip yiyordum bi ara 3 ay kadar devam etmiştim ve gerçekten adetim düzene girmişti. Çocuk sahibi olmam da çok zor olmadı sonrasında. Oysa dr çocuğun olmayabilir demişti onun üzerine denemiştim.ben de işe yaradı paylaşmak istedim.araştırıp kullanabilirsiniz
Oğlum nisan ayında doğdu, şuan 5 aylıkÇok teşekkürler verdiğiniz bilgi için deneyeceğim artık böyle şeylere inanmazdım önceden ama artık çocuk için ne yapılması gerekirse yapacağım sizinde bu arada hayırlı olsun hamileliğiniz sağlıcakla kucağınıza alırsınız işallah
Hımm ne güzel çok teşekkürler tavsiyeniz için allah bağışlasın çocuğunuzu da iyi günlerde büyütün darısı bize olsun işallah...Oğlum nisan ayında doğdu, şuan 5 aylıkinş size de nasip olur. Belki şuan olsa inanıp uygulamazdım ama bi on sene önce falan kullanmıştım. Dr çocuğun olmayabilir diyince de korkup denemiştim açıkcası.adetimi kesinlikle düzene soktu. Ama çocukta ne kadar etkili oldu onu bilemem. Yine de inanarak uygulayın. İnternetten baktığımda taa eski çağlardan bu tarafa kullanılan bir yöntem olduğu da yazıyor.ayrıca direkt hamilelik hormonlarını etkilediği de. Hergün taze döverek, yutuyordum.
o ztn kimsenin hadine degil ama olmaz olsun yetistirdigi cocuk da agza alincak birsey degil kanimca . Baskasinin cocuguna o sekilde konusmak kimsenin haddine degil bence.Kusura bakmayin ama kimse kimseye hicbir durumda bu sekilde konusamaz. Ne munasebet yani evlilere cocuk konusunda ya da bekarlara evlilik konusunda zirt pirt baski yapan insanlar? Cocugu olup olmadigini bilmesi degil ki mesele. Belki kendisi istemiyor? Ne munasebet yorum yapmak terbiyesiz bir sekilde?
Ya doğum kontrol hapı vermişti belli bi zaman kullan diye kullandık sonra biraktim çünkü çocuk istiyorum diye öyle olunca tekrar düzensizlik başladı kardeşinize ne önermişti doktor rica etsem anlatır mısınız bide burda doktor sıkıntisi var gidemiyorum
Ya şöyle ablamın 3 cocugu korunduğu halde olmuş galiba ablamın anlatımına göre korunurken hamile kalmış ve bunuda bile dile getirdi tabiki bende üzüldüm çünkü ailede şuan sadece benim çocuğum yok tabiki keyfini çıkartmak lazım ama 2 senedir bekliyoruz o yüzden artık eşimde istiyor ve ailede dalga geçiliyor bir çocuk doğurmayı bile beceremedin dedikleri için dile getirdim yoksa allah herkese nasip etsin....B beyaz kanatli melek aslinda abla zaten yasi daha buyuk once o hamile olsun diye dusunmek daha normal degil mi.(tabi ablanizin yaklasimi tavirlari cirkin)ben ablamdan once hamile kaldigimda kendimi kotu hissetmistim o yillardir ugrasiyordu cunku.ama nasip kismet.en iyi es bile bir bebekle ne kadar ilgilenebilir.surekli emzirme alt degistirme uykusuz geceler gaz aglamalar derken en cok anne yoruluyor.cocuksuz zamanlarin kafana eseni yapabilme ozgurlugu buyuk luks.etrafa kulagi tikamak agzinin payinu vermek lazim.konu komsu kim ki.
Ya şöyle son mesajlarımı okursanız anlarsınız zaten hepsini okumanıza gerek yokKonu çok uzamış okuyamadım ama yazıcam cidden sürekli önüme çıkıyor dayanamadım .
Başlık rahatsız etti beni. Ablam bile hamile derken ? Bile derken ?
Kızlar moralim çok bozuk ablamla konuştum geçen hamileyim dedi onun adına sevindim ama moralim çok bozuldu sende varmı bişey diye sordu yok dedim kızdı falan neden yapmiyon diyo korunuyoruz yalanını söyledim ama halbuki öyle bişey yok hiç korumadık öyle deyip kapattım telefonu moralim çok bozuldu herkes bu çocuk meselesi yüzünden üstüme çok geliyor artık bunalıma girdim ne yapayım kızlar ne önerirsiniz kafamı nasıl dağıtayım...
Ya sizin gibi denedim doğruyu söylemeyi ama genede kurtulamıyorum toplum baskısından bazen çok ileri gidip utanmasalar cinselligimi bile soracaklar o yüzden uzak duruyorum artikSizi çok iyi anlıyorum.
Bu konularda artık daha açık olmaya karar verdim kendi adıma.
Olmadığını açıkça söylüyorum. Olmuyor işte, neden yalan konuşayım neden saklayayım?
Böylece sormazlar en azından.
Yok böyle düşünme olumlu düşün.Stres yapma.Canım adetlerin düzenli miKızlar moralim çok bozuk ablamla konuştum geçen hamileyim dedi onun adına sevindim ama moralim çok bozuldu sende varmı bişey diye sordu yok dedim kızdı falan neden yapmiyon diyo korunuyoruz yalanını söyledim ama halbuki öyle bişey yok hiç korumadık öyle deyip kapattım telefonu moralim çok bozuldu herkes bu çocuk meselesi yüzünden üstüme çok geliyor artık bunalıma girdim ne yapayım kızlar ne önerirsiniz kafamı nasıl dağıtayım...
bir de sogan kürünü dene bak benımde adetlerım cok düzendı sonra teyzem sogan küründen bashet 1 ay ictim bı baktım hamıle kalmıssınDedim ama üstüme çok geliyorlar herkes soruyor hatta bugün komşunun gelini hamile sende neden yok dedi ilk geceden hamile kalmış bende yok neden doğurmuyorsun diye topa tuttu
Peki herhangi bir kist var mı bakıldınız mı2 sene oldu adetlerim çok duzensiz
Bak kesinlikle tavsiye ederim soğan kürünü denemediyseniz deneyin lütfenbir de sogan kürünü dene bak benımde adetlerım cok düzendı sonra teyzem sogan küründen bashet 1 ay ictim bı baktım hamıle kalmıssın
Ya onuda denedim bir ara ama tekrar deneyeyim bu arada daha adet olmadım olunca deneyeyim çokteşekkürler ilginiz için bu arada sizinde hamileliğiniz hayırlı olsunbir de sogan kürünü dene bak benımde adetlerım cok düzendı sonra teyzem sogan küründen bashet 1 ay ictim bı baktım hamıle kalmıssın
Baktirdim evet doktora gitmiştim bişey yok dediPeki herhangi bir kist var mı bakıldınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?