Moralim çok bozuk ablam bile hamile bende tik yok

beyaz kanatli melek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2019
885
255
103
Kızlar moralim çok bozuk ablamla konuştum geçen hamileyim dedi onun adına sevindim ama moralim çok bozuldu sende varmı bişey diye sordu yok dedim kızdı falan neden yapmiyon diyo korunuyoruz yalanını söyledim ama halbuki öyle bişey yok hiç korumadık öyle deyip kapattım telefonu moralim çok bozuldu herkes bu çocuk meselesi yüzünden üstüme çok geliyor artık bunalıma girdim ne yapayım kızlar ne önerirsiniz kafamı nasıl dağıtayım...

Bişey yok demiş doktor siz strese girdikçe sıkıntı olur daha zamanı var demekki
Kendilerince rahatlama cevabı olarak ne duymak istiyorlar çocuk var desen oh oh rahatladım demiycekler yine soracaklar yine aynı 2.ne zaman aman arayı uzatma
Aynısını ne zaman evleneceksin sorusu

Konuyu okuyunca acim depresti.Benimde ilk cocugmdu 7 hattalikken dustu daha iki gün once.Rabbimden hayirlisni isteyin o verecektir umidinizi kaybetmeyin.Zaten bir sorununuzda yokmuş.Rabbim gönlünüze gore versin
Allah sabır versin size hiç üzülmeyin gene olur en azından oluyor onu biliyorsunuz çok teşekkürler işallah sizinde olur...

Insanların soruları hiç bitmez .Ben 4 yıldır evliyim çocuğum yok tedavi görüyoruz. Bu yarış değil ablanın oldu komşunun oldu..Rabbim ne zaman nasip edecekse o zaman olur inşallah
Tabiki değil ama iste bunları duydukça üzülüyorsun bazen tabiki.nasip kısmet allahın dediği olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…