- 16 Şubat 2019
- 885
- 255
- 103
- Konu Sahibi beyaz kanatli melek
-
+1Doktora gittinzmi
Evet gittim bişey yok bekleyin dedi bekliyorum ama sonuç yokDoktora gittinzmi
Kaç aydır bekliyorsunuz ve yumurtlamanızı takip ediyormusunuz?Evet gittim bişey yok bekleyin dedi bekliyorum ama sonuç yok
Dedim ama üstüme çok geliyorlar herkes soruyor hatta bugün komşunun gelini hamile sende neden yok dedi ilk geceden hamile kalmış bende yok neden doğurmuyorsun diye topa tuttuŞimdilik çocuk düşünmüyoruz demeye devam et. Olmuyor dersen sorular asla bitmeyecek
2 sene oldu adetlerim çok duzensizKaç aydır bekliyorsunuz ve yumurtlamanızı takip ediyormusunuz?
Bence yeniden daha iyi bi doktora görünün adet düzensizliği zaten başlı başına sıkıntı onu çözün sonra gerisine bakın...2 sene oldu adetlerim çok duzensiz
Dedim ama üstüme çok geliyorlar herkes soruyor hatta bugün komşunun gelini hamile sende neden yok dedi ilk geceden hamile kalmış bende yok neden doğurmuyorsun diye topa tuttu
Ya düzensizlik son 1 senedir var önceden yoktu peki su adet düzensizliği için ne yapmam lazım...Bence yeniden daha iyi bi doktora görünün adet düzensizliği zaten başlı başına sıkıntı onu çözün sonra gerisine bakın...
Allah sabır versin size hiç üzülmeyin gene olur en azından oluyor onu biliyorsunuz çok teşekkürler işallah sizinde olur...Konuyu okuyunca acim depresti.Benimde ilk cocugmdu 7 hattalikken dustu daha iki gün once.Rabbimden hayirlisni isteyin o verecektir umidinizi kaybetmeyin.Zaten bir sorununuzda yokmuş.Rabbim gönlünüze gore versin
Tabiki değil ama iste bunları duydukça üzülüyorsun bazen tabiki.nasip kısmet allahın dediği olur...Insanların soruları hiç bitmez .Ben 4 yıldır evliyim çocuğum yok tedavi görüyoruz. Bu yarış değil ablanın oldu komşunun oldu..Rabbim ne zaman nasip edecekse o zaman olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?