- 16 Şubat 2019
- 885
- 255
- 103
- Konu Sahibi beyaz kanatli melek
-
Çok iyisiniz allah razı olsun çok geçmiş olsun allah bir daha yasatmasin sizin gibi hemcinslerim destek olması çok mutlu etti beni çok duygulandım şuan coooook teşekkürler çok güzel yüreğimiz var eminimki en kısa zamanda tekrar anne olacaksınız....❤❤❤❤Amin Allah razı olsun canım
Rica ederim ne demekbende şimdi 2.yi istiyorum 5 ay önce kürtaj oldum Allah'ın bildiği vardır çok şükür yine dedim
Yaşım 33 oldu artık o yüzden daha fazla beklemek istemiyorum Allah sağlıkla nasip etsin hepimizene zaman istersen yazabilirsin bana
Çok iyisiniz allah razı olsun çok geçmiş olsun allah bir daha yasatmasin sizin gibi hemcinslerim destek olması çok mutlu etti beni çok duygulandım şuan coooook teşekkürler çok güzel yüreğimiz var eminimki en kısa zamanda tekrar anne olacaksınız....❤❤❤❤
❤❤❤❤❤❤❤Çok teşekkür ederim Allah razı olsun
İnşÂllah hep beraber
Bugün yazdı cevap bile vermedim aslında çok sever beni ama halam cahil biraz kötü niyetli bi insan değil muhtemelen saklarsa kızarım diye düşündü öyle demiş kardeşime4 ay uzun bi süre değil canım lütfen umutsuzluğa kapılma. O ne biçim halaymış öyle, yeğeninin mutsuzluğundan zevk alırmış gibi .. benim en yakınım olsa ona söylemem bile. Ne biçim insan bunlar ya
Bencede mesafe koy zaten böyleleri haketmiyo yerinde olsam hamile kalsamda ona söylemezdim en son öğrenen kişi olurdu
Ne güzel iyi günlerde kucağınıza alırsınız işallah peki siz bu lekelenmeden kaç gün sonra test yaptınız benimde adet günümü geçtikten 2 gün sonra kahverengi akintim oldu ara ara devam etti pembe oldu sonra kahverengiye döndü çok az geldi adet oluyorum zannettim ama olmadım test yaptım çıkmadı galiba yok dedim kendi kendime zaten duzensizlikte vardı...Doktor bana kist var dedı dogum kontrol hapı verdı kıstını erıtır dıye. Almadım kullanmadım. Onun yerıne sogan kürü yapıp ıctım. 15 gun boyuncca sabah aksam tok karna. Sonra doktor ıste kan sulandırıcı vermıstı hanı olurda gebe kalırsam bebegım daha ıyı tutunsun rahmınde kan bırıksın dıye. Oyls bısey varmıs kan sulandırıcıyı dusuk olmasın dıye verırlermis adetımde duzensız dıye tarrusal ısımlı ılac verdı. İşte ben naptım önce sogan kuruyle rahmımdekı kıstı w cmden 12 mılıme dusurdum. Temızlendı sayılır. Sonra kan sulandırıcıyı hergun ıcmeye basladım. Onun yanında adet gorene kadr 1 gun durup 1gun ılsıkıye gırıyorduk. Doktor demıstı adet gorunce adetten 3 gun sonra tarrusala basla demıstı hanı adet gormezsen zaten hamılesın tarrusal kullanmaya gefdk yok cunku o adet sokturucu bebegids alır goturur dedı. Adet gorunce kullan dedı. Tamam dedm ben dedıfım gıbı adet gorene kadr ılsıkıye gırdım. Adet gormeye basladım ama kahverengı gelıyordu heralde sogan kuru ıctım ya rahmın temızlendı onlarda kist akıntısıdır dedım camurumsu gıbı ara ara kırmızı gıb gelıyordu az az gelıyor 2 3 gun surdu. Ee sımdı bu nasıl adettı normaldd 6 gun goruyorum dedm adet sokturucuyu ıcsem mı ıcmesemmı derken yerlesme kanaması oldugnu anladımıyıkı adet sokturucu ıcmedım yoksa bebegı alıp gotururdu. Smdı gebeym ama ozellıkls kan sulandırıcının rahmıme faydası oldugmu dusunuyorum. Rahmım temızlendıkten sınra bol kanla bebege yer yapmıs oldu o kan sulandırıcı Doktorunla bunu konus. Bırde genc doktorları ne biliyim oek onermıyorum ıslerıne saygım var ama bana kıst ıcın amelıyat demıstı bu gıttıgım doktor yaslıca bıseydı e bırde ne dersenız deyın eskı kafaların yontemlerı daha cok ıse yarıyor. Doktorum yaslıca oldugu ıcın boyle eskılerınde yontemlerınden bahsettı aynı ayda hamıle kaldım. 7 aydır ugrasıyorduk
Ben o lekelenmeden sonra hıc test yapmadım oluruna bırakmıstım adet olmadıgımı anlamadım bıle yanı yerlesme kanı oldugunu anlamadım.bu yerlesme olayı 23 temmuzda olıyor. Agustos 22 ye geldım baktım adet olmadım neyse bekleym 1 gun daha dedım denıze gıtmıstık yuzuyom hopluyom zıplıyom hergunde camasrımı bakıyorum ses yok. Dedm allaah hamıleyım yınede bekleyım dedım boyle boyle 4 5gun gecırdım 26 agustosya test yaptım aksam adet baya gectıkten sonra saat kacya test yaparsanız yapın sonc kesn cıkıyor. Bır baktım kopkoyu ıkı cızgı. Meger ozaman 5 6 haftalıkmısım. Yanı sen sımdı test mest yapma dıger adetını bekle ogune kadrda bos durma tabı. Bız agustosa kadr yıne bebek ıcın 2 gune bır ılsıkı oluyordu ama meger zaten hamıleymısım. Hatta esıme cizgilerı gosterınce allahh baba mı oluyom hemde ıkızmı dedi. Yok artık ne ıkızı ya nerden cıktı dedım. 2 cızgı ıkız demek degılmı demıstjNe güzel iyi günlerde kucağınıza alırsınız işallah peki siz bu lekelenmeden kaç gün sonra test yaptınız benimde adet günümü geçtikten 2 gün sonra kahverengi akintim oldu ara ara devam etti pembe oldu sonra kahverengiye döndü çok az geldi adet oluyorum zannettim ama olmadım test yaptım çıkmadı galiba yok dedim kendi kendime zaten duzensizlikte vardı...
Ne güzel iyi günlerde kucağınıza alırsınız işallah peki siz bu lekelenmeden kaç gün sonra test yaptınız benimde adet günümü geçtikten 2 gün sonra kahverengi akintim oldu ara ara devam etti pembe oldu sonra kahverengiye döndü çok az geldi adet oluyorum zannettim ama olmadım test yaptım çıkmadı galiba yok dedim kendi kendime zaten duzensizlikte vardı...
Okumadan on yargıyla yaklaşmanız enteresan ben ne diyorum siz ne yazmışsınız sevinmiyorum yada kıskandım diye bi kelime geçmedi ne içinde nede konumda okursanız zaten yorumları anlarsınız neyi kastettiğimi neyse genede sağolun güzel dileğiniz için..Konu nedir ne değildir okumadım. Zira rahatsız eden beni başlık oldu. Ablam - BİLE -....?
Rabbim sizede nasip etsin ama başkaları adına sevinmeyide unutmayın.
Çok teşekkürler güzel dilekleriniz için işallah bende çok istiyorum anne olmayı benimde evleneli 2 sene olacak işte olmayınca olmuyor dediginiz saatte dua edeceğim rica etsem sizde bana dua eder misiniz bekliyorum eğer gene olmazsa doktara gidip artık kanda bastıracağım kanda da çıkmazsa artık tedavi sürecine geçip çocuk sahibi olmak için bütün yöntemleri deneyeceğim işallah sizde sağ salim doğurursunuz allah hepimize nasip etsinBen o lekelenmeden sonra hıc test yapmadım oluruna bırakmıstım adet olmadıgımı anlamadım bıle yanı yerlesme kanı oldugunu anlamadım.bu yerlesme olayı 23 temmuzda olıyor. Agustos 22 ye geldım baktım adet olmadım neyse bekleym 1 gun daha dedım denıze gıtmıstık yuzuyom hopluyom zıplıyom hergunde camasrımı bakıyorum ses yok. Dedm allaah hamıleyım yınede bekleyım dedım boyle boyle 4 5gun gecırdım 26 agustosya test yaptım aksam adet baya gectıkten sonra saat kacya test yaparsanız yapın sonc kesn cıkıyor. Bır baktım kopkoyu ıkı cızgı. Meger ozaman 5 6 haftalıkmısım. Yanı sen sımdı test mest yapma dıger adetını bekle ogune kadrda bos durma tabı. Bız agustosa kadr yıne bebek ıcın 2 gune bır ılsıkı oluyordu ama meger zaten hamıleymısım. Hatta esıme cizgilerı gosterınce allahh baba mı oluyom hemde ıkızmı dedi. Yok artık ne ıkızı ya nerden cıktı dedım. 2 cızgı ıkız demek degılmı demıstjallahım sanada bu ay nasıp eder ınsalllah ısteyen herkese nasıp etsın. 1 yıl olmadıysa 1 yılı asmadan asılama falan dusunme eger tuplerde sorun yoksa 1 2 yılda olsa bekle asılamaydı suydu buydu ıyıce rahmı kurutuyorlar. Kendınden olacagı varsada zor oluyor oyle. Allaha sıgın. Sabah ezanında aksam ezanında mutlaka dua et. Sabah ezanı allahın dua kapısının acık oldugu saattır uykunun en tatlı oldugu saattır sger o ınsan allah ıcın en tatlı uyku saatınde uykudan feragat edıp rabbıne dua ederse ettıgı dua haram degılse tez zamanda tecellı eder. Miş. Ben o saatte uyanır aglaga sızlaya dua ederdım rabbım cok sukur verdı. Insallah sende gorursun o cızgılefı
Dualarımdasın canım ben herzaman kendıme sukreedıp olmayana nasıp etmesını dılıhorjm. Rabbım tez zmanda nasıp eder ınsallah. Ama strese gırme dahan2 yıl olmus uzme kensjnıÇok teşekkürler güzel dilekleriniz için işallah bende çok istiyorum anne olmayı benimde evleneli 2 sene olacak işte olmayınca olmuyor dediginiz saatte dua edeceğim rica etsem sizde bana dua eder misiniz bekliyorum eğer gene olmazsa doktara gidip artık kanda bastıracağım kanda da çıkmazsa artık tedavi sürecine geçip çocuk sahibi olmak için bütün yöntemleri deneyeceğim işallah sizde sağ salim doğurursunuz allah hepimize nasip etsin
Çok teşekkürler allah razı olsun dua zaten çok önemli ya bide evde yanlizim ya o yüzden galiba herkesi çok takıyorum yoksa normalde bu kadar takıntılı değilimDualarımdasın canım ben herzaman kendıme sukreedıp olmayana nasıp etmesını dılıhorjm. Rabbım tez zmanda nasıp eder ınsallah. Ama strese gırme dahan2 yıl olmus uzme kensjnı
Bunun açıklamasını yaptım okursanız neyi kastettiğimi anlarsınız ☺☺☺☺☺
32 sayfa değil aslında 2 sayfasını bile okusanız anlarsınız zaten yada son mesajlari32 sayfanın hepsini okuyamam kusura bakmayın.
Yok hiç yapmadım çok geçmiş olsun allah bir daha yasatmasin adet olursam denemeyi düşünüyorum işallahİnşallah tez zamanda hayırlı sağlıklı bebekleriniz olur. İnsanlar böyle hassas konularda düşüncesiz olabilyor. Ben 8 yıllık evliyim ilk yıllar hiç aklıma gelmedi düşünmedim bebek falan sorulara da güldüm geçtim, ama son 2,5 yıldır uğraşıyoruz bir bebeğimi kaybettim.. ve soranlara kızıyorum, kırılıyorum... ama nihayetinde anlayamamalrına veriyorum.
Ovulasyon kiti ve derece yöntemi kullanıyor musunuz? benim de adetlerim düzensiz, iki hamileliğimde ovulasyon kiti ile oldu. dereceyi ben beceremedim ama o çok daha etkili imiş.
Evet insanlar çok bencil kimse anlamıyor seni ama hassas noktanada basmayı biliyorlar allah bize sabir onlara akıl fikir versinİnşallah tez zamanda hayırlı sağlıklı bebekleriniz olur. İnsanlar böyle hassas konularda düşüncesiz olabilyor. Ben 8 yıllık evliyim ilk yıllar hiç aklıma gelmedi düşünmedim bebek falan sorulara da güldüm geçtim, ama son 2,5 yıldır uğraşıyoruz bir bebeğimi kaybettim.. ve soranlara kızıyorum, kırılıyorum... ama nihayetinde anlayamamalrına veriyorum.
Ovulasyon kiti ve derece yöntemi kullanıyor musunuz? benim de adetlerim düzensiz, iki hamileliğimde ovulasyon kiti ile oldu. dereceyi ben beceremedim ama o çok daha etkili imiş.
Evet insanlar çok bencil kimse anlamıyor seni ama hassas noktanada basmayı biliyorlar allah bize sabir onlara akıl fikir versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?