Moralim çok bozuk ablam bile hamile bende tik yok

Çok haklısınız ama iste takmıyordum ilk.zamn şuan biraz taktım....Tabiki insanların soruları hiç bitmez. Herşeyi sorarlar

İlk evlendiğim sene bir yıl boyunca ben gittim Dr A,hep bişey yok bekleyin deyip durdular.Sonra birinin aklına geldi eşin bir üroloji ye gitsin demek,o zaman da cahillik işte biz de hiç akıl edemedik.Ve sonuç olarak eşimde büyük sorunlar çıktı.O yüzden tavsiyem zaman kaybetmeyin eşiniz de görünsün Dr A.İlla kadında problem olacak diye bişey yok sonuçta.

Konuyu okuyunca acim depresti.Benimde ilk cocugmdu 7 hattalikken dustu daha iki gün once.Rabbimden hayirlisni isteyin o verecektir umidinizi kaybetmeyin.Zaten bir sorununuzda yokmuş.Rabbim gönlünüze gore versin

Çok geçmiş olsun benimde olmuyordu..9 aylık evliyken Bu ayda yoktur dedim hamileymişim.. Ama 6 haftalıken bebeğimin kalbi durmuştu.. 3 aylıkken kürtaj oldum Arife günü.. Kurban Bayramımı hastanede geçirdim... Hem fiziksel hem psikolojik olarak çok zor rabbim yardımcımız olsun.. B beyaz kanatli melek Konu sağibine de şunu diyeyim sabret zamanı er ya da geç gelecek sabret her gününe şükret bir hastalığının olmadığına özellikle.. Bende herkese korunduğumu söylüyordum ama ablama değil ablam benim en büyük yardımcım.. Ablanla dertleş ablana açık açık söyle.. sen böyle içinde çok büyük bir sırmış gibi tutarsan eğer sana çok büyük sıkıntı olur üzülürsün bu sefer başka hastalıklar çıkar ALLAH korusun... Bir de Birşey sormak istiyorum eşiniz de muayene oldu mu?

inan bana sorular bitmez.
bizim gibi oya b'ka burnunu sokmayı marifet sanan toplumlarda bu böyledir
hamile kalırsın cinsiyeti ne derler cinsiyet beğenmezler.
doğurursun suyun var mı yok mu emmiyor mu emmiyor mu soruları baslar.
büyür bebek 2. 'yi sorarlar.
yani bitmezzz

Çok haklısınız ama iste takmıyordum ilk.zamn şuan biraz taktım....Tabiki insanların soruları hiç bitmez. Herşeyi sorarlar
Yine takmayın
Bizim toplumda maalesef illaki evlenince çocuk yapılacak algısı var yapmayınca hemen soru yağmuru acıma
Yakın bi tanıdığım 3 senelik evli 28 yaşında hiç de çocuk düşünmüyo soranlara yaşım genç çalışıyorum çocuğa bakamam deyip kapatıyo milletin çenesini eşide aynısı

Allah hayırlısını nasip etsin insallah Halkimizin sordugu ,kendilerini hic ilgilendirmeyen o sorulara sinir oluyorum.1 yıllik adet düzensizligi icin doktorunuz ne dedi? Neden kaynakliymis arastirdi mi? Bir de , eşiniz de doktora göründü mü? Saglıklarla nasip olsun insallah .

Cocuk istemiyorum, dusunmuyoruz yalanina kimse inanmiyor ozellikle 1 sene bitmişae soyleyeyim, yine de sorular gelebilir. Kimse kolay kolay cocugum olmuyor diyemiyor cunku, herkes istemiyoruz diyor nedense...

Biz gercekten cocuk dusunmuyoruz ve istemiyoruz ama arkamizdan cocuklari olmuyor diye konusuyorlarmis cunku cogunluk yalan soyluyor. İnsanlari neden bu kadar ilgilendiriyor gerci onu da anlamadim ama...

Benim ilk gebeliğim evlendikten 5 sene sonra oldu ancak 8 haftalıkken kalbi durdu, 2 sene sonra yine hamile kaldım ama bebeğimde kalp anomalisi vardı, direkt yoğun bakıma alındı, hiç kucağıma alamadım, doğduktan 1 ay sonra da melek oldu, 2 sene sonra da şimdi 8 aylık olan bebeğimi kucaģıma aldım. Hep tevekkül ettik, eşim de ben de bütün kontrollerimizi yaptırdık hatta eşimde varikosel varmış, hamile kalmayı etkiliyormuş, ameliyat oldu ve gerisini Allah a bıraktık. Sen de eşinde gerekli kontrolleri yaptırın, gerisi nasip deyin ve rahat olun. Hiçbir şey zamanından önce olmaz.

Dedim ama üstüme çok geliyorlar herkes soruyor hatta bugün komşunun gelini hamile sende neden yok dedi ilk geceden hamile kalmış bende yok neden doğurmuyorsun diye topa tuttu
Geçenlerde üyenin birine yaşlı teyze " Niye çocuk yapmıyorsun" diye sormuş. O da " kocam içime boşalmıyor" demiş. Bence 10 numara bir cevap.

Ayrıca falancanın filancanın gelininden size ne?
Yarış mı yapıyorsunuz?

Insanlar oyle ıste. Bence olana kadar bu yalana devam et yoksa ardı arkası kesılmez bu olayı kurcalayanların. Bız bılınclı ıstemıyoruz demeye devam edın hazır degılım deyın ama sakın olmuyor demeyın. Ben 5sene bekledım hayatımı kararttı ınsanlar. Yok sorun sende mı yok esınde mı onu ıc bunu ye su doktora gıt. Insanların agzını yorgan ıgnesıyle dıkmek ıstedım. Sonra kendılıgınden hamıle kaldım. Ama onu da 4ay cogu ınsana soylemedık sadece cok yakınlarımız aılemız. Ve bır an once doktora gıdıp adetlerını duzenle. Sakın uzulup stres yapma senı strese sokan herkesten uzak durabılırsın bu yalanla. Bız ıstemıyoruz daha anne olmaya hazır degılım cok buyuk sorumluluk vs dersen en azından fazla yuklenmezler dıye dusunuyorum. Insanlar haddını malesef bılmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…