Moralim çok bozuk ablam bile hamile bende tik yok

Yok yarış değil sadece hani insan bazen kendini yanlız hisseder ya öyle bişey yoksa yarışmada değiliz zaten ama iste bazen takiyorsun

Cocuk doğurunca baş göğe mi eriyormus ya bi anlasam. Bence millet çocuksuz rahat insanları kıskanıyor ondan darliyor
Aslında güzel bir bakış açısı ya çocuksuz olmak bazen iyi tabiki en azından gezerken falan rahatsın ama iste yanlız olunca aklıma geliyor bide sürekli herkes sorunca acaba eksik nerde benim neden olmuyor diye çünkü bana kisirmisim gibi muamele ediyorlar

Aynen öyle beni anlamaniza çok sevindim bu arada cocugunuzuda allah bağışlasın iyi günlerde büyütün peki nasıl hamile kaldınız doktor kontrolün deki mı yoksa kendiliğinden mı oldu

Zaten eşimi ikna ettim 10 gün sonra izin alayım gidelim dedi çok üzüldüğümü görünce

Çok teşekkürler allah razı olsun gittim hemde çok ilk önce bişey yok dedi mevsimsel dedi sonra yumurta tembelligi var dedi şimdide bişey yok dediler anlamadım yani evet eşimi de ikna ettim işallah gidecegiz

Aynen öyle beni anlamaniza çok sevindim bu arada cocugunuzuda allah bağışlasın iyi günlerde büyütün peki nasıl hamile kaldınız doktor kontrolün deki mı yoksa kendiliğinden mı oldu
Kendılıgınden canım. Artık ben hamıle kalamam aman ne yapayım dedıgım an hamıle kaldım

Benim de 2 yıl çocuğum olmadı. Komşu teyze o kadar darlamıştı ki. "O hamile sen değil misin, bu hamile sen değil misin" Her gördüğünde sormalar. Bağıra çağıra kovmadığıma o kadar pişmanım ki. Sonra hamile kaldım. Bu yine sordu "bebek var mı" diye "var" dedim. (Safdiriğim ya, o kadar sordu herhalde çok sevinecek diye bekliyorum) Ne dese beğenirsiniz "çocuk bir sürü dert, ne yapacaktın sen çocuğu" dedi.

teyzenin cevabı da iyiymiş insanlar hep bi bahane arıyor

Zaten eşimi ikna ettim 10 gün sonra izin alayım gidelim dedi çok üzüldüğümü görünce
İnşallah ikinizin de sorun çıkmaz da hayırlısıyla kavuşursunuz yavrunuza.Bu Dr işlerine başlandığı zaman kesinlikle iki tarafta gitmesi gerekiyor.Varsa bir sorun ona göre tedavi şekli belirlenir en azından.Bu arada çevrede susmayan insanlara karşı istemiyoruz demeye devam edin çünkü olmuyor dediğiniz anda hiç susmazlar.Umarım herşey gönlünüzce olur.

ablanizla aranizda cok yas farki yok sanirim ya da anlayissiz biri kendisi.insanlar haddini asan sorulari her zaman sorar.siz de onlarin canini sikabilecek bi soruyla karsilik verin.bircok kiside bu taktik ise yariyor.biraz kirici oluyor ama zaten o insam benim kirilacagimi dusunuyor mu ki ben onu kirmaktan cekineyim :) bunu soyleyen komsuya onun cocugu hakkinda elestirel kinayan ya da kucumseyen tarzda birkac cumle soylemeniz yeterli.

Çok teşekkürler ilginiz için evet söylüyorum artık ama kendi akrabalarim bile soruyor korunuyoruz diye yalan söylüyorum artik

Ben 26 yaşındayım ablam 36 yaşında hamile ya insanları kırmak istemiyorum onlarda benim bu tarafımı kullanıyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…