- 16 Şubat 2019
- 885
- 255
- 103
- Konu Sahibi beyaz kanatli melek
-
Burdada iyi doktor bulmak o kadar zorlu kiİyi bi doktor bul bekleyip kendini yorma..
Sordum bi yumurta tembelligi var dedi sonra yok dedi zamanla olur dedi ama malesef yok.yaniAllah hayırlısını nasip etsin insallahHalkimizin sordugu ,kendilerini hic ilgilendirmeyen o sorulara sinir oluyorum.1 yıllik adet düzensizligi icin doktorunuz ne dedi? Neden kaynakliymis arastirdi mi? Bir de , eşiniz de doktora göründü mü? Saglıklarla nasip olsun insallah .
Sordum bi yumurta tembelligi var dedi sonra yok dedi zamanla olur dedi ama malesef yok.yani çok teşekkürler işallah allah isteyen herkese versinAllah hayırlısını nasip etsin insallahHalkimizin sordugu ,kendilerini hic ilgilendirmeyen o sorulara sinir oluyorum.1 yıllik adet düzensizligi icin doktorunuz ne dedi? Neden kaynakliymis arastirdi mi? Bir de , eşiniz de doktora göründü mü? Saglıklarla nasip olsun insallah .
Hiç korunmamamıza rağmen beş yıl bebek sahıbı olamadık gıtmedıgımız doktor uygulamadıgımız kür kalmadı. En son adetimi de görüp doktora gittim kistlerim gitti mi diye tesadüfen hamıle oldugumu ogrendım. Adet olmusum ama hamıleymısım megerse. Cok sasırdık ve mutlu olduk tabı esımle. Oyle bır kanama sonrası gebe oldugunu ogrenmek nasıl bır duygu en ıyı ceken anlar. Bız artık esımle kendımızden umıdı kesıp tatıle gıderız evı tadılat yaptırırız falan demıstık. Hep bebek ıcın sevıstıgımız ıcın ve olmayacagına da kanaat getırdıgımız ıcın o ay baya bı saldık kendımızı hep eglencelı ortamlardaydık düğün arkadas grubumuz kuzenler yurtdısındanPeki nasıl bu düşünceyi kafanızdan attınız darısı bize işallah....
Çok teşekkürler güzel dilekleriniz için işallah olmaz bi sıkıntı öyle diyorum artık ne yapayım elimden bişey gelmiyorİnşallah ikinizin de sorun çıkmaz da hayırlısıyla kavuşursunuz yavrunuza.Bu Dr işlerine başlandığı zaman kesinlikle iki tarafta gitmesi gerekiyor.Varsa bir sorun ona göre tedavi şekli belirlenir en azından.Bu arada çevrede susmayan insanlara karşı istemiyoruz demeye devam edin çünkü olmuyor dediğiniz anda hiç susmazlar.Umarım herşey gönlünüzce olur.
normalde 1 sene olmadiginda tedaviye baslarlar2 sene olacak
Aynı şeyler bndede var herkese aynı yalanı söylüyorum tedavi görüyorumKızlar moralim çok bozuk ablamla konuştum geçen hamileyim dedi onun adına sevindim ama moralim çok bozuldu sende varmı bişey diye sordu yok dedim kızdı falan neden yapmiyon diyo korunuyoruz yalanını söyledim ama halbuki öyle bişey yok hiç korumadık öyle deyip kapattım telefonu moralim çok bozuldu herkes bu çocuk meselesi yüzünden üstüme çok geliyor artık bunalıma girdim ne yapayım kızlar ne önerirsiniz kafamı nasıl dağıtayım...
Hiç sormayın zaten kendimizi avutuyoruz bide bunlarAynı şeyler bndede var herkese aynı yalanı söylüyorum tedavi görüyorum
Gercekten insanin aklina gelmeyecek seyler basina geliyor. Rabbim kolayca bu gnleri asabilmemizi nasip etsin.Konu sahibinin de ve tum isteyenlerin hepimizin Rabbim.en kisa zamnda kucaklarini hayirli cocuklarla doldursun..Çok geçmiş olsun benimde olmuyordu..9 aylık evliyken Bu ayda yoktur dedim hamileymişim.. Ama 6 haftalıken bebeğimin kalbi durmuştu.. 3 aylıkken kürtaj oldum Arife günü.. Kurban Bayramımı hastanede geçirdim... Hem fiziksel hem psikolojik olarak çok zor rabbim yardımcımız olsun.. B beyaz kanatli melek Konu sağibine de şunu diyeyim sabret zamanı er ya da geç gelecek sabret her gününe şükret bir hastalığının olmadığına özellikle.. Bende herkese korunduğumu söylüyordum ama ablama değil ablam benim en büyük yardımcım.. Ablanla dertleş ablana açık açık söyle.. sen böyle içinde çok büyük bir sırmış gibi tutarsan eğer sana çok büyük sıkıntı olur üzülürsün bu sefer başka hastalıklar çıkar ALLAH korusun... Bir de Birşey sormak istiyorum eşiniz de muayene oldu mu?
Çok teşekkürler güzel dilekleriniz için allah razı olsun bu arada sizede çok geçmiş olsun allah bir daha yasatmasin işallah gene olurGercekten insanin aklina gelmeyecek seyler basina geliyor. Rabbim kolayca bu gnleri asabilmemizi nasip etsin.Konu sahibinin de ve tum isteyenlerin hepimizin Rabbim.en kisa zamnda kucaklarini hayirli cocuklarla doldursun..
Ya öylemi diyorsunuz çok teşekkürler moral verdiğiniz için bide eşimde çok istiyor en çokta ona üzülüyorumDoğunca görcem onları ben.Cıyak cıyak .
Gençliğimin tadını çıkarıyorum diyeceksin .
Hay Allah im ya en sinir bozucu insan tipi her türlü yaşam enerjini sömürmeye çalışanlardanBenim de 2 yıl çocuğum olmadı. Komşu teyze o kadar darlamıştı ki. "O hamile sen değil misin, bu hamile sen değil misin" Her gördüğünde sormalar. Bağıra çağıra kovmadığıma o kadar pişmanım ki. Sonra hamile kaldım. Bu yine sordu "bebek var mı" diye "var" dedim. (Safdiriğim ya, o kadar sordu herhalde çok sevinecek diye bekliyorum) Ne dese beğenirsiniz "çocuk bir sürü dert, ne yapacaktın sen çocuğu" dedi.
İnsAlalh canim benimÇok teşekkürler güzel dilekleriniz için allah razı olsun bu arada sizede çok geçmiş olsun allah bir daha yasatmasin işallah gene olur
Bu zamanlarını mumla arayacaklar .Ya öylemi diyorsunuz çok teşekkürler moral verdiğiniz için bide eşimde çok istiyor en çokta ona üzülüyorum
Evet başlığı okuyunca ben bile üzüldüm ablasının yerine.Kalbinizde burukluk olması normal benide darlıyorlar niye yapmıyorsun diye.
Ama ablamın bile oldu benim yok diye bir cümle kurman da pek hoş olmamış. Ablanın senden neyi eksik ne ima ettin iyi niyetmi art niyet mi anlayamadım.
Ya çok teşekkürler çok güzel moral verdiniz çok teşekkürler ilginiz için ve yaklaşımınız için ne güzel bi konuşma öz güvenim arttı çok teşekkürlerBu zamanlarını mumla arayacaklar .
Eşler sadece ister çocuğa bakmaz .İstesin dursun .
En az 5 yıl yapışık oluyorsun çocukla
Hayatın hiç geri dönüşü yok .Bu zamanlarının kıymetini bil .
Acelesi yok.
Tedavi şansı da çok.
Yani çirkin bi ifade olmuş. Sanırım konu sahibi üzüntüsünden öyle bir cümle kurdu herhalde.Evet başlığı okuyunca ben bile üzüldüm ablasının yerine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?