Moralim çok bozuk ablam bile hamile bende tik yok

Sordum bi yumurta tembelligi var dedi sonra yok dedi zamanla olur dedi ama malesef yok.yani

Sordum bi yumurta tembelligi var dedi sonra yok dedi zamanla olur dedi ama malesef yok.yani çok teşekkürler işallah allah isteyen herkese versin

Peki nasıl bu düşünceyi kafanızdan attınız darısı bize işallah....
Hiç korunmamamıza rağmen beş yıl bebek sahıbı olamadık gıtmedıgımız doktor uygulamadıgımız kür kalmadı. En son adetimi de görüp doktora gittim kistlerim gitti mi diye tesadüfen hamıle oldugumu ogrendım. Adet olmusum ama hamıleymısım megerse. Cok sasırdık ve mutlu olduk tabı esımle. Oyle bır kanama sonrası gebe oldugunu ogrenmek nasıl bır duygu en ıyı ceken anlar. Bız artık esımle kendımızden umıdı kesıp tatıle gıderız evı tadılat yaptırırız falan demıstık. Hep bebek ıcın sevıstıgımız ıcın ve olmayacagına da kanaat getırdıgımız ıcın o ay baya bı saldık kendımızı hep eglencelı ortamlardaydık düğün arkadas grubumuz kuzenler yurtdısından
geldıler gıttıler falan derken sadece bırbırımızı ıstedıgımız ıcın bırlıkte olduk nasılsa olmuyor dıye yok belınım altına yastık koy yok hemen dus alma falan hurafelerını de bır kenara bıraktık ve oldu. O ay ıkımızde bebek olayını hıc dusunmedık kısacası. Cunku adet oldugumda bıle uzulmedım aman zaten olmuyor ee hayatı bırbırımıze zından etmenın manası ne. Gezdık yedık ıctık ama o yogunluktan toplasan 5kere bırlıkte olmamısızdır o ay ıcınde meger stres gercekten en buyuk dusmanmıs

Çok teşekkürler güzel dilekleriniz için işallah olmaz bi sıkıntı öyle diyorum artık ne yapayım elimden bişey gelmiyor

Aynı şeyler bndede var herkese aynı yalanı söylüyorum tedavi görüyorum

Gercekten insanin aklina gelmeyecek seyler basina geliyor. Rabbim kolayca bu gnleri asabilmemizi nasip etsin.Konu sahibinin de ve tum isteyenlerin hepimizin Rabbim.en kisa zamnda kucaklarini hayirli cocuklarla doldursun..

Gercekten insanin aklina gelmeyecek seyler basina geliyor. Rabbim kolayca bu gnleri asabilmemizi nasip etsin.Konu sahibinin de ve tum isteyenlerin hepimizin Rabbim.en kisa zamnda kucaklarini hayirli cocuklarla doldursun..
Çok teşekkürler güzel dilekleriniz için allah razı olsun bu arada sizede çok geçmiş olsun allah bir daha yasatmasin işallah gene olur

Hay Allah im ya en sinir bozucu insan tipi her türlü yaşam enerjini sömürmeye çalışanlardan

Ya bu arada katkisi olur mu bilemiyorum ama ben yinede soyleyeyim dedim benim pkom var.Evlenmeden once sogan suyu icmistim 1 hafta kadar oda iyice temizliyor yumurtalıklari istersen bir arastir canım

Ya öylemi diyorsunuz çok teşekkürler moral verdiğiniz için bide eşimde çok istiyor en çokta ona üzülüyorum
Bu zamanlarını mumla arayacaklar .
Eşler sadece ister çocuğa bakmaz .İstesin dursun .
En az 5 yıl yapışık oluyorsun çocukla
Hayatın hiç geri dönüşü yok .Bu zamanlarının kıymetini bil .
Acelesi yok.
Tedavi şansı da çok.

Evet başlığı okuyunca ben bile üzüldüm ablasının yerine.

Ya çok teşekkürler çok güzel moral verdiniz çok teşekkürler ilginiz için ve yaklaşımınız için ne güzel bi konuşma öz güvenim arttı çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…