moralim çok bozuk arkadaşlar

sensiz_olmazki5

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
238
0
0
İzmir
işimden ayrıldım.şuan boştayımm aşk hayatımda bir şey yok iş hayatımda yok.öylee kafam takılıyoo bir sürü şeye.gereksiz gereksiz şeylere mesela.diyorum bu dünya nasıl oluştu yok bu elbise nasıl yapılıyoo nasıl para denen şeyyy bu kadar dönüyo ortada vs vs...yani manyak oldum çıktımm..kafama takmadığım şeyyy yokkkkk.yardım edin bna(

bilirsin cnm herşey hep üst üste gelir :)

benım bu durumlar için en iyi şarkımdı :))[video=youtube;WJ7uUSOov1g]http://www.youtube.com/watch?v=WJ7uUSOov1g[/video]

takma kafana düzelir hersey.. geçici durumlar bunlar

Son düzenleme:
yaşım 2o cnm.evet geçiş dönemii bendekide.daha atlamatamadık pek bu dönemleri.22 ye kadar sürüyor şuan inan çok sıkıntılıyımmm

cnm belirli süresi yok aslında :)

can sıkıntısı, aşksızlık, işsizlik,, arkadaşsızlık
ve sıkıcı bır ev hayatı..

aılen karısmıyorsa eğer, çık gez arkadaslarınla
inan ki bırazcık rahatlarsın..

tecrübe konusuyor burda

uğraşacak birşeyiniz olmadığı için zaten herşeye takılı kalıyorsunuz..kendinize yeni bir uğraş bulun,ücretsiz kurslar var onlara katılın.birazıcık sosyalleşmek size iyi gelecektir..

arkadaşlarım çokk canım.ama ben istemiyorum galiba şu aralar.garip garip şeylere takılıyo aklım.kafamdan atamıyorum.insan düşünür mü ya mesela para nasıl icat edildi gibi saçma şeylerrrr:ss

herşeyden bunalıyorum.çabuk sıkılıyorum.bir yere odaklanamıyorum.sürekli sıkılıyorum.hiçbir şeyden zevk alamıyorum.aklımda bir kaç şey var ama harekete geçiremiyorum( ne yapsam olmuyoo.gene çalışırken iyiydi aklıma bir şey gelmiyo iş yoğunluğundan şimdi hepten çöktümm ve iş lazım çalışmam lazım.onuda istemiyorum ne yapıcamm bennn

madem dünya nasıl oluştu para nasıl icat edildi vs gibi şeyleri merak ediyosun araştır öğren bunlarla ilgili kitaplar yazılar oku saçma değil bence hem kafan meşgul olur hem genel kültürün artar

madem dünya nasıl oluştu para nasıl icat edildi vs gibi şeyleri merak ediyosun araştır öğren bunlarla ilgili kitaplar yazılar oku saçma değil bence hem kafan meşgul olur hem genel kültürün artar

yok yani saçma derken oku kasdetmedim onları düşünürken içime sıkıntı giriyor.biliyorum o soruların cevabını genede kafama takılıyoooo saçma bir şyler var ortada yani

Bazen insan bi boşluğa düşüyor. Aynı şu an bende öyle bir dönemdeyim.. Kafam içinde sorular bi değişik bi boşluk hiçbirşeye mana veremiyorum.. Işten bunaldım.. özel hayatım desen ne yaşadığımı bi ben bi allah bilir. Gerçi şu an kimse yok hayatımda kolay kolayda kimseyi sokamam . çok zor severim zor alışırım bir insana.. Iş hayatımdan da bunaldım. Adalet desen hiç yok.. Ama yinede dosta düşmana karşı kendimi bırakmamaya çalışıyorum.. Yüzüm hep gülsede içim ağlıyo o ayrı tabi..
Sende canım kendini sıkma . Farklı şeylerle ilgilen. Sevdiğin sporlar filan varsa mesela dikkatini onlara yönelt. Sevdiğin şeyleri yap.. Mesela örgü, yüzmek, alışveriş, pasta yemek işleriikitap okumak vs.

Tatlım yaşın daha küçük eşte işte bulabılırsın merak etme takma kafanı benım işim eşim ve çocugum olmasına ragmen onları bende dusunuyorum merak etme başka şeylere yönel okul ücretsiz kurslar bak yaz denıze gıt sınemaya gıt arkadaslarınla gez evde el işi yap tabı bunları yaparkende iş ve aşk aramayı ihmal etme kader kısmet bu işler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…