Moralim çok bozuk beta hcg 148

Ames88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2016
226
104
103
Selam arkadaşlar bugün 5+4 olmam gerekiyor kan testi yaptırdım 148 çıktı daha önce bir kürtaj oldun bebek gelişmedi aldılar sanırım bıda gelişmiyor doktora gitmeye korkuyorum çok üzgünüm eve geldim ağlıyorum kendi kendime koydum teşhisi ( yalnış mı düşünüyorum kimseye söylemedim hemşirede söylene değer çok az dedi

benim hiç bilgim yok ama Allah gönlüne göre versin canım. üzülme ve doktora git bence

Geç döllenme olabilir. En son ne zaman test yapmıştın ve değer kaçtı?

Diğer değerler nasıl belki geç döllenme dır. 2 gun arayla kan verdinizmi. Neden hemen kötü düşünüp kötüyü çağırıyor sunuz

Geç döllenme olabilir. En son ne zaman test yapmıştın ve değer kaçtı?
Testi ilk kez yaptım bekledim yaptırmamak için daha yüksek bişey beklerken beynimden vurulmuşa döndüm iki gün sonra tekrar yaptırıcam ama çok umutsuzum

Testi ilk kez yaptım bekledim yaptırmamak için daha yüksek bişey beklerken beynimden vurulmuşa döndüm iki gün sonra tekrar yaptırıcam ama çok umutsuzum

Ah be güzelim şuan boş yere kendini de bebişini de üzüyorsun :) bal gibi de hamilesin.o hemşire halt yemiş. Git hemen bir ilik duş al sonra da ballar kaymaklar cevizler ye bebisine gıda olsun Sonra da rabbimin verdiği bu hediye için şükür namazı kıl. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...

Kıldım çok dua ettim ama bu değer beni yıktı hiç bişey yicek halim bile yok doktora gitsem bekle dicek biliyorum ama hiç umudum yok sizde dua edin kolay atlatayım

kuzum ben ılk test yaptırdıgımda adetıme 4 gun vardı degerım 65,91 di bir adet gunumde yıne yapıldı 365 e yukseldı ; sonra bı 4 gun snra daha yapıldı 1391 e yukseldı ; 6+0 da da bebısıde kalp atısınıda duydumda gordumde ; kendını strese sokma uzmede hıssedıyorlar bızlerı emın ol ;i sen ne kadar tutuncagını gelıscegını dusunursen bebeısıne de o kadar faydan olur ; hem degerınde ne varkı ne guzel deger döllenmen gec belkide

Ah cnm suan degere takilip bosuna stres yapip bebisinide etkiliyorsun cok erken bu nu dusunmek icin gelisim durmasinda hcg hemen dusuk cikmazki gec dollenme olmustur 48 saatte iki katina cikiyorsa sagliklidir kov su dusunceleri kafandan

İnşallah öyledir canım ama sağlıksız gebelik olduğunu düşünüyorum bakalım allahtan umut kesilmez neden böyle oluyor neden gelişmiyo bebeklerim allahım kimseye yaşatmasın

Boyle bi teshisi koymadan once betana baktirdiktan 2 gun sonra tekrar baktirman gerekir. Hatta drlar neredeyse 1 2 hafta beta takibi yaptirir duruma gore. Suanda kendini ve bebeğini uzmen cok yanlis. Pozitif dusunki pozitif olsun. Belkide gec dollenme oldu arkadaslarin dedigi gibi. Kendine gel. Selametle..

Ah cnm suan degere takilip bosuna stres yapip bebisinide etkiliyorsun cok erken bu nu dusunmek icin gelisim durmasinda hcg hemen dusuk cikmazki gec dollenme olmustur 48 saatte iki katina cikiyorsa sagliklidir kov su dusunceleri kafandan
İnşallah canım inşallah allahım bebekle imtihan etmesin bakalım iki gün bekliyip tekrar yaptırıcam

İnşallah öyledir canım ama sağlıksız gebelik olduğunu düşünüyorum bakalım allahtan umut kesilmez neden böyle oluyor neden gelişmiyo bebeklerim allahım kimseye yaşatmasın

bolca dua et canım . salat-ı tefrıcıyeye baslasana 4444 duasına ; ben bebegımı kucagıma saglıklı bır sekılde almak için nişyetlendım ve basladım ınsallah bıtırmek nasıp olur. sende basla bak et bır guzel nıyetını rabbım saglıklıca evladımı bana nasıp et dıye

Malesef düşünemiyorum daha diğerinin etkisi dururken bununda böyle olması yıktı beni yapıcak hiç bişey yok

geç döllenme olabilir benimde adetim 5 gün geçtikten sonra 90larda falan çıkmıştı. önemli olan değerin yüksekliği değil düzenli artması. kendini boş yere üzme 2 gün sonra tekrar kan ver test yaptır.

İnşallah canım inşallah allahım bebekle imtihan etmesin bakalım iki gün bekliyip tekrar yaptırıcam
Bak cnm hic bir insan ayni olmadigi gibi 5 parmagin5ide ayni olmadigi gibi hicbir gebelikde ayni deildir oyuzden kafandan at ve bol bol dua et
Amin duan icin benim bir kurtajim bir dusugum var ilkinin nedeni gelisim geriligi ikincinin nedeni ise gida zehirlenmesi yadaim zehirlenme kanima dahi karistigi icin bebegide kaybettim .oyuzden bol bol dua et hic bir sey ayni deildir ben hamile kalsam ilkini ikinciyi unutur bebegimide etkilmem kotu yu cagirmam sana tavsiyem kotuyu cagirma sadece dua et bebisinede iyi bak

Tamam canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…