Testi ilk kez yaptım bekledim yaptırmamak için daha yüksek bişey beklerken beynimden vurulmuşa döndümGeç döllenme olabilir. En son ne zaman test yapmıştın ve değer kaçtı?
Diğer gebeliğimde 3 gün geçtiğinde yapmştm onda bile 800 lü bi değerdiDiğer değerler nasıl belki geç döllenme dır. 2 gun arayla kan verdinizmi. Neden hemen kötü düşünüp kötüyü çağırıyor sunuz
Testi ilk kez yaptım bekledim yaptırmamak için daha yüksek bişey beklerken beynimden vurulmuşa döndümiki gün sonra tekrar yaptırıcam ama çok umutsuzum
Ama belli olmaz ki belki geç döllenme olmuştur içini ferah tut lütfen. Allah gönlüne göre versinDiğer gebeliğimde 3 gün geçtiğinde yapmştm onda bile 800 lü bi değerdi
Kıldım çok dua ettim ama bu değer beni yıktı hiç bişey yicek halim bile yok doktora gitsem bekle dicek biliyorum ama hiç umudum yok sizde dua edin kolay atlatayımAh be güzelim şuan boş yere kendini de bebişini de üzüyorsun :) bal gibi de hamilesin.o hemşire halt yemiş. Git hemen bir ilik duş al sonra da ballar kaymaklar cevizler ye bebisine gıda olsunSonra da rabbimin verdiği bu hediye için şükür namazı kıl. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...
Diğerinide öyle demişkerdi :Ama belli olmaz ki belki geç döllenme olmuştur içini ferah tut lütfen. Allah gönlüne göre versin
İnşallah öyledir canım ama sağlıksız gebelik olduğunu düşünüyorum bakalım allahtan umut kesilmez neden böyle oluyor neden gelişmiyo bebeklerim allahım kimseye yaşatmasınkuzum ben ılk test yaptırdıgımda adetıme 4 gun vardı degerım 65,91 di bir adet gunumde yıne yapıldı 365 e yukseldı ; sonra bı 4 gun snra daha yapıldı 1391 e yukseldı ; 6+0 da da bebısıde kalp atısınıda duydumda gordumde ; kendını strese sokma uzmede hıssedıyorlar bızlerı emın ol ;i sen ne kadar tutuncagını gelıscegını dusunursen bebeısıne de o kadar faydan olur ; hem degerınde ne varkı ne guzel deger döllenmen gec belkide
Selam arkadaşlar bugün 5+4 olmam gerekiyor kan testi yaptırdım 148 çıktı daha önce bir kürtaj oldun bebek gelişmedi aldılar sanırım bıda gelişmiyor doktora gitmeye korkuyorum çok üzgünüm eve geldim ağlıyorum kendi kendime koydum teşhisi( yalnış mı düşünüyorum kimseye söylemedim hemşirede söylene değer çok az dedi
İnşallah canım inşallah allahım bebekle imtihan etmesin bakalım iki gün bekliyip tekrar yaptırıcamAh cnm suan degere takilip bosuna stres yapip bebisinide etkiliyorsun cok erken bu nu dusunmek icin gelisim durmasinda hcg hemen dusuk cikmazki gec dollenme olmustur 48 saatte iki katina cikiyorsa sagliklidir kov su dusunceleri kafandan
İnşallah öyledir canım ama sağlıksız gebelik olduğunu düşünüyorum bakalım allahtan umut kesilmez neden böyle oluyor neden gelişmiyo bebeklerim allahım kimseye yaşatmasın
Malesef düşünemiyorum daha diğerinin etkisi dururken bununda böyle olması yıktı beni yapıcak hiç bişey yokBoyle bi teshisi koymadan once betana baktirdiktan 2 gun sonra tekrar baktirman gerekir. Hatta drlar neredeyse 1 2 hafta beta takibi yaptirir duruma gore. Suanda kendini ve bebeğini uzmen cok yanlis. Pozitif dusunki pozitif olsun. Belkide gec dollenme oldu arkadaslarin dedigi gibi. Kendine gel. Selametle..
Bak cnm hic bir insan ayni olmadigi gibi 5 parmagin5ide ayni olmadigi gibi hicbir gebelikde ayni deildir oyuzden kafandan at ve bol bol dua etİnşallah canım inşallah allahım bebekle imtihan etmesin bakalım iki gün bekliyip tekrar yaptırıcam
Tamam canım inşallahbolca dua et canım . salat-ı tefrıcıyeye baslasana 4444 duasına ; ben bebegımı kucagıma saglıklı bır sekılde almak için nişyetlendım ve basladım ınsallah bıtırmek nasıp olur. sende basla bak et bır guzel nıyetını rabbım saglıklıca evladımı bana nasıp et dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?