İnşallah gebeliğin devam eder ama etmezse hemen gidip kan pihtilasma testi yaptır cnm eğer pihtilasma varsa kanında kan sulandirici hap ve gebe kalınca 9 ay günlük igne kullanirsin gebeliğin sağlıklı devam eder gidip yaptr hemen arastirip
Ben ilk yazını okur okumaz hemen yazdım düşük yapmışsın onu yeni okudum geçmiş olsun cnm dediğim gibi kan pihtilasmasi varmı baktır bende var bide 12 tane gene bakılması gerek doktorlar ya 4 une ya da 6 sına bakiyo zorla 12 tanesini de işte kaç geninde pihtilasma yani mutasyon varsa çıksın ona göre iğnenin dozunu ayarlar doktorun ayrıca gebe kalirsan igneyi kullanmaya başladıktan bir hafta sonra git doz testi yaptır dozu az mı geliyo çok mu geliyo diye doktorun istemese bile araştır git baktır merak ettiğin bişey varsa sorabilirsin ben de kan pihtilasmasi hastasiyim
Ben ilk yazını okur okumaz hemen yazdım düşük yapmışsın onu yeni okudum geçmiş olsun cnm dediğim gibi kan pihtilasmasi varmı baktır bende var bide 12 tane gene bakılması gerek doktorlar ya 4 une ya da 6 sına bakiyo zorla 12 tanesini de işte kaç geninde pihtilasma yani mutasyon varsa çıksın ona göre iğnenin dozunu ayarlar doktorun ayrıca gebe kalirsan igneyi kullanmaya başladıktan bir hafta sonra git doz testi yaptır dozu az mı geliyo çok mu geliyo diye doktorun istemese bile araştır git baktır merak ettiğin bişey varsa sorabilirsin ben de kan pihtilasmasi hastasiyim
Sağol canım bakalım 2 -3 ay korunuz yine kan pıhtılaşmasının başka belirtisi varmı gebeliklemi öğrendin ? Dozu nasıl baktırıyosun özel hastanemi yapıyo devletmi coraspin vericem kullan dedi gebe kalıncada hemen iğneye başlarız dedi doktor testlerin temiz çıksa bile fazla doz kullanınca bebeğe sakıncasımı oluyo az dozda düşük olur ama fazlası zararmı ?
Sağol canım bakalım 2 -3 ay korunuz yine kan pıhtılaşmasının başka belirtisi varmı gebeliklemi öğrendin ? Dozu nasıl baktırıyosun özel hastanemi yapıyo devletmi coraspin vericem kullan dedi gebe kalıncada hemen iğneye başlarız dedi doktor testlerin temiz çıksa bile fazla doz kullanınca bebeğe sakıncasımı oluyo az dozda düşük olur ama fazlası zararmı ?
Fazlası boş yere kanama yapar az olursa bebek düşer coraspirin de oluyo ecopirin de farketmiyo bn ecopirini kullanıyorum doz testini devlet yapıyı bende belirti olmadı cnm bn tedavi gördüğüm için yapıldı testlerim buda yapılınca çıktı ortaya ağustosta tedaviyle gebe kaldim kimyasal oldu dustu öğrenir ogrenmez başlamıştım igneye gobekten bazı hastalarda vücudun bazı yerlerinde morarmalar olabiliyomus bnde olmadı ama olan var face de kan pihtilasmasi olan hamileler diye kapalı grup var merak ettiğin herseyi orda bulabilirsin bnde üyeyim cnm
İçimi ferahlattın :) iğneleri kendin mi vuruyosun pıhtılaşma nedenini sordum doktora genetik dedi halbuki etrafımda hiç yok bendede çıkıcakmı merakla bekliyorum
Benim iki tane oglum var yani nedeni genetik değil icini ferah tut Rabbimin yaninda hersey var yeter ki dermansiz dert olmasin.. Evet kendim vuruyorum igneyi pratik birsey zaten zorlugu yok.. Bazen morarmalar oluyor ama umursamiyorum bebegimin sifasi bundaymis deyip avutuyorum kendimi :)) Senin icin de hayırlısı olsun umarim en kisa zamanda sağlıklı bir gebelik yasarsın
Benim iki tane oglum var yani nedeni genetik değil icini ferah tut Rabbimin yaninda hersey var yeter ki dermansiz dert olmasin.. Evet kendim vuruyorum igneyi pratik birsey zaten zorlugu yok.. Bazen morarmalar oluyor ama umursamiyorum bebegimin sifasi bundaymis deyip avutuyorum kendimi :)) Senin icin de hayırlısı olsun umarim en kisa zamanda sağlıklı bir gebelik yasarsın
Umarım bir sonraki sağlıklı olur genetik değilse ne peki hayatımda ilk defa duydum gerçi bende varmı yokmu oda belli değil dermansız dert vermesin rabbim bebek konusunda hep kararsızdım ama artık çok istiyorum inşallah en kısa zamanda sağlıkla alırım kucağıma yawrumu..
Fazlası boş yere kanama yapar az olursa bebek düşer coraspirin de oluyo ecopirin de farketmiyo bn ecopirini kullanıyorum doz testini devlet yapıyı bende belirti olmadı cnm bn tedavi gördüğüm için yapıldı testlerim buda yapılınca çıktı ortaya ağustosta tedaviyle gebe kaldim kimyasal oldu dustu öğrenir ogrenmez başlamıştım igneye gobekten bazı hastalarda vücudun bazı yerlerinde morarmalar olabiliyomus bnde olmadı ama olan var face de kan pihtilasmasi olan hamileler diye kapalı grup var merak ettiğin herseyi orda bulabilirsin bnde üyeyim cnm
Canım çok doğru söylüyosun ilk gebelikte gittiğim doktor (özel olmasına rağmen ) sağlıksız yumurta veya spermdir dedi geçiştirdi giç bi araştırma yaptırmadı şimdiki doktoruma ilk gebeliğimi anlattığımda keşke pıhtılaşma testi yaptırsaydın dedi hemen çözüm odaklı yaklaştı bakalım pıhtılaşma varmı yojmu onuda bilmiyorum sonuç ne çıkıcak çıkmasa bile biz tedavisini uyguluycaz dedi dıktorum ona güveniyorum
Memnunsan ilgilendiğini düşünüyorsan bırakma bu doktorunu hem nedeni bilmesi açısından da sana yararlı olacak bir sonraki gebeliginde insallah
ben kurtajda nasil bi tanidiysam doktorumu aynen devam ettim ve cok memnunum benim kendimle alakalı çıktı sorun (gebelik tiroidi) bu kadar basit kanda çıkabilen bir sonucu görmüş ve ilk doktorum herhangi bir sakıncası olabileceğini soylememisti (helal etmiyorum hakkımı) bu nedenle düşük yaptım ben kendileri olsalar kendi evlatları tıkır tıkır araştırıyorlar önemli olan vicdan..Yani tedaviler var canim önemli olan doktorunu bulabilmek özel devlet ayrımı yapmayın nerde iyi duyduğunuz bildiğiniz doktor varsa ona gidin..Senin bu doktora sürekli görunmeni tavsiye ederim hayırlı haberlerini alırız insallah canım bebisinle